Prijava
   

Perut

Guba 20. i 21. veka koja kao najgora moguća bolest poznata čovečanstvu preti da uništi vašu karijeru, ljubavni život, da vas ljudi izbegavaju u širokom luku i da budete zauvek odbačeni od društva.

*N.N. i M.M. dva jehovina svedoka koja pokušavaju da bludne ovčice vrate u okrilje prave religije tako što im kucaju u šest ujutro vikendom i pevaju pesme o sudnjem danu

N.N. : Dobro, zašto svi vernici samo prilaze kod tebe ?
M.M. : Ah, pa to je zato što ti imaš perut dragi N.N. Pred licem božijim možeš da izađeš samo sa čistom dušom, produhovljenim umom i kosom bez peruti.
N.N. : Jao, brate M.M. šta mi je činiti ?
M.M. : Za sve se nađe lek brate, savetujem ti da koristiš blagosloven šampon naše male firme koja je blagoslovena radom i dobrim ljudima, čiji će blagotvorni efekti na tvojoj glavi otkloniti perut sumnje u naš pravoverni cilj i dati ti novu snagu da nastaviš da širiš veru bez straha da će bele grumuljice pakla padati na tvoja čista ramena.

*Napomena da je M.M. dva metra visoki bivši košarkaš koji izgleda kao sveštenik iz holivudskih filmova, a N.N. je smrdljivi mali kepec koji bontonom smatra psovanje neverničkih pasa ako ne prihvate put božiji i ne plate za knjigu i brošuru

Komentari

"Пред лицем божијим можеш да изађеш само са чистом душом, продуховљеним умом и косом без перути."

"...саветујем ти да користиш благословен шампон наше мале фирме која је благословена радом и добрим људима..."

"...отклонити перут сумње у наш правоверни циљ..."

"...без страха да ће беле грумуљице пакла падати на твоја чиста рамена."

Dakle, ovo je neverovatno ,nenadjebivo dobro. Defka kao defka jeste odlična, ali primer rastura, pogotovo delovi koje sam "citirao".

Svaka tebi čast, volim kada me neka defka ovako dobro nasmeje rano izjutra.

Palac gore, šta drugo i odabir "omiljeno".
BRAVO!!!

Невероватно какве ствари ти падну на памет кад погледаш неку обичну рекламу.

Odlična, kao što jednom rekoh dobar Marketing vodi do širenja vere i teritorije +++ (bez peruti)