Prijava
   

Perverzija

Izraz koji je nedavno dobio novo značenje, odnosi se na nešto savršeno, odlično, mnogo dobro, do jaja itd.

Ciganka na Zelenjaku prodaje duge pamučne suknje raznih boja. Drugarica takvu hoće da kupi već duže vreme i prilazi da pita koliko je.

- Izvinite, koliko je ova suknja?
- Dve 'iljade, al mlogo dobar kvalitet, strašna suknja! Oš da probaš?!
- Ne, hvala. Samo gledam.
- Ma šta bre gledaš, ajde da probaš, mlogo lepo stoji! Samo navuči preko pantalone. Još možeš da uklopiš ščim oćeš, ide uz razne varijante. Opasno moderna suknja, ajde probaj, ljubi te sestra, znaš kako će ti stoji?! Ma perverzija!

Komentari

strašno +. Kad bolje razmisliš, pametna je ta žena. Danas svaka hoće da izgleda dovoljno vulgarno da se ceo grad okrene za njom.

Hvala.
A ciganka čula to od nekoga, pa koristi u svakoj rečenici. :)

steta sto je neko hejtovao ovu def, dobra je :)

+ od mene

Dobra defka, ma perverzija, nego, šta rade ovi na drugoj sliki, Sunce im rosno...???

Bolje da ne znaš, perverzija u pravom smislu reči :D

Nemaju šešir. :))
+++++

Одлична дефиниција. Плус.

Dao sam ti plus za definiciju zato što je dobra. Mada, ja, lično, ne volim taj termin perverzija. Izvini zbog digresije, ali meni se to ne sviđa, iz prostog razloga što je meni običan seks, sa sasvim običnom ženom, potpuno dosadan. Nikada me to nije ložilo. Šta ima zanimljivo u seksu sa običnom, normalnom, tradicionalnom ženom, koja ne želi seks pre braka i koja svoju nevinost čuva za svog muža i samo za njega, koja misli da je uživanje u seksu greh, i da seks treba da služi tradicionalnim vrednostima, koja neće da puši kurac niti da ga prima analno i koja će te ostaviti ako joj to predložiš, koja neće da ima trojku i koja neće da se igra nikakvih seksualnih igrica? Šta ima zanimljivo u seksu sa jednom takvom, prosečnom zenom, ma koliko god bila lepa i zgodna? Ja mislim da je čovečanstvo davnih dana prevazišlo normalnost i uživanje u normalnim stvarima. Ja mislim da bih za vreme takvog seksa zevao i gledao u plafon od dosade. Ako se, pak, predomislim, prvo ću vas izvestiti.