Prijava
   

Plastičar

"Sine, slušaj šta ti čika Toza kaže, kod žene prvo gledaj sise, a potom dušu", reče jednom meni jedan pametan čovek, tj. hodajuća enciklopedija za muško - ženske odnose po njegovom mišljenju. E, sad. Kao što je tebi mrsko da voziš auto koji barem limarijski nije u top stanju ( jebemu mater, niko ne vidi motor, svi vide tu limariju ), tako i devojke neće da hodaju sa sisama i dupetom za dečiju šaku. Može ona da turi i čarape, ali to neće doveka da traje. Vidi se to kad - tad. Da bi ulovile muški pogled, one se ne libe da odu kod dr. Jovana Pajića da im udari silikone u obe sise ili u guzove po simboličnoj ceni od soma jura po komadu. Mene zanima da li one imaju šta u glavi kad proćardaju toliki silikon? Pa, jeboga 'leb, sa tolikim silikonom mogu da predihtujem sve prozore u stanu, a ona ga skrlja samo u dva mesta, eventualno tri...
I da dodam. Silikone stave uglavnom one ribe koje povuku lepe oči na mamu, a sise na tatu.

Generalno, da sam ja plastični hirurg, otvorio bih kliniku, a snimio reklamu za istu u kojoj bi mi Sejo Kalač izdeklamovao slogan : "Ako nećete da izgledate kao da vam je tata poslastičar, dođite da vas predihtuje Dutjas Plastičar".

Komentari

Kad pre pročita? Ni ja sam ne stigoh, lolo

Je li mi možeš objasniti šta si htio da kažeš ovom definicijom?

Strajizam
Je li mi možeš objasniti šta si htio da kažeš ovom definicijom?

nešto pokušavam, sad šta... da ga jebem. Video, učinilo mi se dobro za definisanje, palo na pamet, postavio... to je to.

Ја разумио и примио К знању! :) +

ShoNNe007
Ја разумио и примио К знању! :) +

to je to, neko skapira, neko ne. Sve zavisi kome koji fazon leži. Ja npr. nikako ne volim one sportske fore, interne, ali ih onda zaobiđem :)

Na kupu je objašnjen plastičar kao termin, tako da nema potrebe nastavljati.

proviron
Na kupu je objašnjen plastičar kao termin, tako da nema potrebe nastavljati

jeste, al' nije zakonom zabranjen, lolo :)

ja sam razumeo lolo
+++

bata gugi
ja sam razumeo lolo
+++

ja pričam ljudima, oni ne veruju, lolo