Prijava
   

Porez

Ako hoćete da vas oslobode plaćanja onda im porez plaćajte u kovanicama od po jednog dinara.Možda vas na kraju ne oslobode, ali će te ih propisno iznervirati.

Komentari

Inspajrd baj d stori from Politikin zabavnik.

Stvarno nikad nisam čitao zabavnik i ne znam da li je odatle, ali po meni bolje je i da def. ne bude originalna, nego napisati neku glupost kojih u poslednje vreme ima dosta. Verujem da ima mnogo ljudi koji npr. ovo nisu čuli nigde.

Nedavno je neki Italijan platio kaznu od nekih 5000 eura u apoenima od 1 i 5 centi.Bilo je tu oko 400kg zeljeza.Mislim da je to to.

Ја мислим да ћале треба да ми плати порез на имовину и да нема пребијене паре и да седимо он ја и течо за столом и онда течо каже да сакупимо све по динар и да им платимо касицом прасицом.И онда ја кажем дефиниција и они ме чудно погледају, а ја кажем ништа ништа ја то нешо за себе и запишем у телефон као подсетник и онда када сам добио слободну дефиницију дођем овде и запишем.Јел ти доста менсуре или да још детаљињем.А то што нисам куповао годину дана Политикин забавник велики је грех.Баш волим да га читам.