Prijava
   

Poslednji ćevap

Poslednji ćevap na tacni je kao kad šetaš sa bratom i nadjete 20 dindži pa se onda svadjate ko će da ga uzme,pa onda ti kao hoćeš da mu daš,a ustvari hoćeš da uzmeš za sebe. Prvo gledaš u drugare,pa u ćevap,pa onda vidiš koliko si debeo,pa hoćeš da im daš,pa nećeš da im daš. Onda kažes sebi „uzećeš ovaj ćevap,pojećeš ga i od sutra ideš u teretanu“. Naravno da nećeš da odeš u teretanu sutra,to se podrazumeva. Da nastavim gde sam stao,svi ćete da se gledate medjusobno,pa u ćevap i odjednom će svi istovremeno da „skoče” na ćevap,pa ćete medjusobno da se pogledate,pa ćete da počnete da se svadjate i onda nastaje 5. svetski rat,pošto ti ovo nije prvi put da ti se ovo dešava. Primirje se sklaplja šljivovicom i novom turom ćevapa,a ovaj stari ćevap... verovatno će da se pomeša sa novom turom ćevapa i onda kad naručite 15 novih ćevapa ispašće 16 ćevapa i opet će da se svadjate dok neko ne popusti,što se nikad neće desiti.

*Gledaju u ćevap pa se medjusobno gledaju,pa kaže jedan u sebi:
Drugar: „dal' da im dam,ma neću,ma 'oću,ma ne,ma da,ma ne,ma da” i tako... . Pa drugi kaže:
Drugi drugar: „Nikad neću da imam dam,nikad se ne predajem,ale ale,ale ale” itd. Pa onda kažeš ti u sebi:
Ti: „uzećeš ovaj ćevap,pojećeš ga i od sutra ideš u teretanu“. Naravno da nećeš da odeš u teretanu,a nećeš ni da ga pojedeš. Kada se opet posvadjate nastaje neki svetski rat,ko zna šta će da se desi,ti ćeš strelom da pogodiš drugara u petu,u ovom slučaju nekim metrom u muda i sve tako u nedogled.

Komentari

Powered by cevapdzinica "Poslednji zalogaj".

Prvo sam pomislio da je ovo pisao neki osnovac, ali vidim da se pominje šljivovica, nova tura pa sad ne znam šta da mislim...

Kako god, u ovoj definiciji je jedino naslov dobar, mora mnogo da se radi na stilu.

Posle zapete ide razmak.