Prijava
   

Pozivanje na decu

Najdžukačkiji način da argumentuješ sopstvene poglede u raspravi u onom trenutku kad osetiš da gubiš tlo pod nogama i da ostaješ bez argumenata. Najčešće ga koriste homofobi sumnjive seksualne orijentacije (iako se predstavljaju kao strejt), a patentirao ga je Palma iz Jagodine (inače jedinog grada na svetu u kome nema gejeva).

- Brate, gej je bolest. Pederi. Treba ih zapaliti sve, mamu im jebem bolesnu.
- Kako bolest, kad je naučno dokazano da je to prirodno?
- Ma nemoj, prirodno? Jesi nekad video dva mačora da se trpaju?
- Zapravo, jesam. Homoseksualnost je podjednako zastupljena i među životinjama.
- To nije prirodno! Nije po božjim zakonima!
- Kako znaš šta su to božji zakoni? Je l' si skajpovao s Bogom, pa ti rekao?
- Crkva kaže da nije prirodno!
- Crkva kaže i ''ne čini preljubu'', pa si ipak triput prevario ženu.
- Brate, zamisli šetaš dete ulicom, i ono vidi dve čike kako se ljube. I šta da mu kažeš? Da je to normalno?
- Ne vredi...

Komentari

E sada će da krene lavina.
Sročio si ga za sve pare.
+

Како знаш шта су то божји закони? Је л' си скајповао с Богом, па ти рекао?

:)))

Bravo, Dzims!
Mada moglo bi ovom gore lepo da se kaze da su svi gejovi nastali iz heteroseksualnih odnosa.

Pa nije baš da ga je patentirao Palma, i nije baš da ga koriste samo homofobi u raspravi sa LGBT aktivistima, al` da je džukački, džukački je.
- zbog provokacije.

Какве провокације? :)

Eh, kakve provokacije.
Pa i oni kojima se bezuslovno sviđa defka znaju da je provokacija:

E sada će da krene lavina.

Није провокација. Узгред, нигде нисам написао ''само хомофоби'', већ ''најчешће хомофоби''. А ако мислиш да су сви људи који поседују здрав разум и не нападају гејеве ЛГБТ активисти, онда не знам шта да ти кажем, стварно. У тешкој си заблуди.

ma daj, svi znamo da Dzimi nije provokator...

А ако мислиш да су сви људи који поседују здрав разум и не нападају гејеве ЛГБТ активисти, онда не знам шта да ти кажем, стварно. У тешкој си заблуди.

Ma bre, naravno da ne mislim, što si tako isključiv, to sam napisao samo da bi bilo što jasnije. Ja nisam aktivista, a ne napadam gejeve. Imam svoje mišljenje o tome da li je u pitanju varijetet ljudske seksualnosti, poremećaj, slobodan izbor ili nešto četvrto (koje ovde naravno neću da iznosim), ali to me ni na koji način ne opredeljuje kako ću da se ophodim prema homoseksualcima. Prosto, to si što si, ne pitam te šta radiš u slobodno vreme, ako se prepoznajemo po drugim stvarima, možemo biti prijatelji, saradnici, istomišljenici po 1000 stvari,a ako si đubre, možeš biti i gej i hetero i šta god hoćeš, ja ću ti reći da si đubre.

definicija je dobra al gde si je naveo u primeru?

Џими што се фолираш кад знаш да јесте провокација? Да није, не би написао да су противници сумљиве сексуалне орјентације. Што никад не направиш постер који по теби не би провоцирао нпр симпатизере ЛДП-а? Немам глупи altgr http://vukajlija.com/tolerancija/174214

Знам пар хомића, и имам нормалан контакт са њима. Ћао ћао и то је то, евентуално ако смо у бусу попричамо мало. Са једним сам се расправљао, и лик је рекао да ти из ЛГБТ, Лабриса и чега све не, само траже срање и више им одмажу него што помажу.

Не да нападам те из ЛГБТ, самопрозване заштитнике хомосексуалаца, него сматрам да их треба роштиљати на ражњу на сред Теразија. Одмах поред оних који кажу да их треба убацити у гасне коморе.

Слажем се за те људе из ЛГБТ. Гомила паћеника.

Елем, ово стварно није провокација. Само сам дефинисао једну учесталу појаву. Расправа о гејству, блаблабла, туц-муц, и на крају ''а шта кад ти дете види два геја?'', ''а шта ако пита што се чике љубе?''. :) Мало је труло више.

Imam ja obrnuti primer (nije izmišljen). Protivnik religije, crkve i (u ovom slučaju naročito) veronauke u školi, nakon rasprave koja se ne razvija u željenom pravcu:
"I kada mu u školi na veronauci pričaju da će na kraju mrtvi da ustanu, kako ja moje dete da umirim i da mu kažem da neće doći vampiri i zombiji dok ono spava?"
"Isto kao što ćeš da mu objasniš da to što je po Darvinu čovek nastao od majmuna ne znači da je njegov pradeda Proka visio na grani i jeo banane."

-, "Најџукачкији начин да аргументујеш сопствене погледе у расправи у оном тренутку кад осетиш да губиш тло под ногама и да остајеш без аргумената." ovde kao da kazes da se u svakoj raspravi moze upotrebiti, meni osim ovog tvog primera ne pada jos mnogo rasprava na pamet.

"vanzemljaci? pa nek živu gde ko oću...."

elem, plus za defku, jer je dovoljno okej za plusiranje, i - da, slažem se da su govna oni koji koriste decu kao argiment, u bilo kom kontekstu.

ali, smorili ste sa političko-društvenim temama (džimi, tebe gledam, da da, ti, nemoj da se praviš blesav)... imate temu na forumu pa se tamo raspravljajte šta je normalna seksualnost, a šta ne, čije je kosovo, i ko je započeo prvi svetski rat....

Advokat, па да, сто људи - сто ћуди. Један кија, други кашље. :)) Има и тога. Пример би био и Васа Пелагић са оним стиховима ''Верова би ја кад би могло бит да се помолим Богу и да будем сит''. :)

Ja sam nesvesno u mom primeru dao čak dva primera - protivnika veronauke i protivnika Darvinove teorije.
A može i ono svakodnevno, najdžukačkije - zaklinjanje u decu u bilo kom kontekstu (takve bih u rudnik odma`, pa makar govorili istinu, samo istinu i ništa osim istine).

Јебига, Лемајић, мора мало. :))

plus...da je džukači jeste..a za ove gejeve, sladoleDdžije, masone... me baš zabole...

Izvini brate, morao sam da ti dam minus. Jednostavno ne mogu da ispoštujem te LGBT-aktiviste, feministkinje, ili bilo šta što ima veze sa savremenim pogledima na ljudsko društvo. Naime, konačni cilj takvih propagandi je sasvim jasan - narušavanje stabilnosti porodice, povećanje broja razvoda i bela kuga radi smanjenja stope nataliteta na globalnom nivou zbog opasnosti od prenaseljenosti planete, a ta priča o borbi za toleranciju i poštovanje ljudskih prava je samo jedna od "žvaka za seljaka".

Izvini brate, morao sam da ti dam minus. Jednostavno ne mogu da ispoštujem te LGBT-aktiviste, feministkinje, ili bilo šta što ima veze sa savremenim pogledima na ljudsko društvo. Naime, konačni cilj takvih propagandi je sasvim jasan - narušavanje stabilnosti porodice, povećanje broja razvoda i bela kuga radi smanjenja stope nataliteta na globalnom nivou zbog opasnosti od prenaseljenosti planete, a ta priča o borbi za toleranciju i poštovanje ljudskih prava je samo jedna od "žvaka za seljaka".

Сине, да ли сам игде у дефиницији поменуо ЛГБТ активисте? :)
Штавише, ако прелисташ коментаре, написао сам како ми иду на живце.

Сине, да ли сам игде у дефиницији поменуо ЛГБТ активисте? :)

Ono, jes`, ja sam ih prvi pomenuo.
Kako je krenulo, još ću na kraju ja da ispadnem provokator!

Nisi slažem se, ali ja ih pominjem kao predstavnike lgbt osoba koje nikada nisam podržavao i niti ću.

Дадох плус.

Силверу,најлакше је кривити ЛГБТ активисте за опште социолошко срање које се одиграва у Србадији. Толико ,,великих Србаља'''прича о наталитету и деци и синовима,а кад треба извући витеза и утерати га у рајски врт,онда се тврди пазар,и са женске и са мушке стране.

U pravu si, ali pogledaj moj prvi komentar gde kažem: "Bilo šta što ima veze sa savremenim pogledima na ljudsko društvo". LGBT aktivisti su samo mali deo tog problema, koji je trenutno aktuelan u javnim raspravama, a mnogo veći problem je sve veći nedostatak ljubavi i razumevanja između muškaraca i žena, a razloga za tako nešto je bezbroj i možemo o tome da pričamo u nedogled.
Što se tiče problema uterivanja viteza u rajski vrt zarad nataliteta, ima ih nekoliko.
1. Nizak standard i plate sa kojima možemo zadovoljiti uglavnom samo lične potrebe, ali ne i potrebe izdržavanog lica (deteta).
2. Strah od preljube, koja je relativno lako izvodljiva u velikim gradovima kao što je Beograd. Fejsbuk i njemu slični sajtovi su dodatno pogoršali ovaj slučaj.
3. Uzajamno nepoverenje koje se javlja zbog straha od pucanja veze ili braka.
4. Česta promena mesta boravka zbog bavljenja određenim poslovima koji to zahtevaju ili preseljenje u neki drugi grad ili državu.
5. Strah kod muškarca da će ga žena napustiti, uzeti mu dete i tražiti enormnu alimentaciju, što je sve češći slučaj kod imućnijih parova koji se razilaze.
6. Nasilje u porodici do kog najčešće dolazi zbog nesposobnosti parova da se blagovremeno raziđu ukoliko nema "hemije" između njih.

Nažalost, pošto ni ovde nije kraj, na promovisanje istopolnih veza gledam samo kao na kap koja preliva već inače puno čašu problema sa kojima se suočava savremeno ljudsko društvo.

promovisanje istopolnih veza

Промовисање је кључна реч. Ово си добро рекао. Они своје проблеме натурају другима,а ми смо до гуше у својим проблемима.
Па,нажалост,лоше стање које си овако исцрпно описао утиче на то да се више тврди пазар,а мање води осећањима.

Од мене +, не толико због идеје, колико због стила и квалитета написаног.

Јебеш ми матер ако бих се некада сетио ових Пелагићевих да ниси написао. :)

У Јагодини нема хомосексуалаца. хахаха +