Prijava
   

Pravi muškarac

Mitsko biće, zajedničko za mitologije svih naroda, sa svih podneblja, od kako je svijeta i vijeka.
Ovo biće često pohodi ženske snove, muške ideale, očinske želje za sinove i majčinske za udaju kćeri. U posljednje vrijeme i reklame za pivo.
Oni koji tvrde da su ga sreli, kažu da se pojavljuje uvijek iznenada, iako je potraga za njim stalna. On nastupa sigurno i smjelo, glas mu je prodoran i jak, iako nikad ne viče. Snaga je njegova neizmjerna, iako je nikad neće upotrijebiti protiv slabijeg i časnog.
On može mnogo da popije i još više pojede, ali nije nikad pijan, niti se prejeda. On se ne deblja, već je atletski građen.
Nije ćelav i ćosav, ali mu, sem na nogama i podlaktici, ne rastu tjelesne dlake. Njegova je koža nježna i glatka, ali opet muški gruba.
Iako sve vrijeme provodi kraj svoje drage, on stiže naporno da radi, da zaradi, da bude bogat, ali taj novac troši sa ukusom, ne rasipa. Ne kocka. Nema istinskih poroka.
Veoma je pametan, oprezan, slatkorječiv, načitan, ali se razumije i u svu tehniku, mehaniku, fiziku i to svoje znanje nikad ne koristi da bi vas prevario, već isključivo da bi vam pomogao.
On je odličan partner i mnogo dobar drug. Sjajan zet. Ima pažnje za sve.
On voli, i zna da bude voljen.
On je nestvaran.

Komentari

ja mislio ženska pisala:0
Ne znam šta da kažem, možda sam ipak samo muškarac

One misle da je stvaran, u tome i jeste problem.