Prijava
   

Privatnik

Vrsta poslodavca koji nikako ne može da shvati da neko mora da jede, piša ili, ne daj Bože ode na odmor. Da se kojim slučajem terminator zaposli kod privatnika već posle mesec dana bi mu pao sistem a posle dva meseca bi bio sav razjeban i rašrafljen. Onda bi došli cigani i pokupili ga za staro gvožđe a privatnik bi trljao ruke jer je i od raspale mašine napravio dobar biznis i zažalio što to isto ne može da radi sa kostima svojih radnika.

- Aaaaaaaa gazdaaaaaaaaaaaaaa!!!
- Šta uradiste jebem vam zemlju krvavu??????
- Aco prosuo ovu hemikaliju po rukama, počela koža da mu nagoreva!!! Šta da radimo???
- Ma jebem vam mater onu blesavu, sam reko da pazite! Znate li vi koliko ova stvar košta??!!!!

Komentari

Da se kojim slučajem terminator zaposli kod privatnika već posle mesec dana bi mu pao sistem a posle dva meseca bi bio sav razjeban i rašrafljen.

Ali bi zato Transformersi objasnili neke stvari.

Mog'o bolji primer. Sarkastičan, naravno...:)

Ipak +

Ne bi ni oni potrajali, veruj mi.

Да бре, маме им га капиталистичке=)
+++

kako bi ti slatko sada minus dao. ako kukaš na privatnike, što ne otvoriš svoju firmu? ako misliš da znaš bolje, ajde na tržište, ono je majstorsko rešeto. samo kukaš a ništa ne činiš da pomogneš sebi i drugima? čija je firma, toga su i pravila, u okviru pozitivnoh zakonskih rješenja.

Ne jedi govna kad te niko ne tera.

objasni mi to malo, Radoje? reče li mi ti to da jedem govna?

Baš to. A sad idi na onu plačipičkastu temu 'Prijavite autore koji vređaju i spemuju' i prijavi me. Ili jednostavno mi lupi minus. Da si radio od izlaska do zalaska sunca kod nekog od njih ovde ne bi mi srao ovde po definiciji. Čuj njega, da otvorim firmu...

reći ću ti da sam radio kod nekog od njih a onda otvorio svoju firmu. a tebe ne treba prijavljivati, gotov si ionako.

Moze plus. Ima raznih privatnika a naravno da autor ne misli na sve njih ali dobar deo, ako ne i vecina je takva.

Ne znam koliko si samo zarađivao kada ti je to uspelo kada je meni vrh plate bio 16000 dinara uz 12 sati posla dnevno. Više će da te ispoštuje neko sa sela kada odeš da mu šljakaš nešto(sva tri obroka, minimum 1700 dnevnica, u drvima možeš i 50 evra da ubiješ za dan) nego većina ovih džudžovana.

Ima raznih privatnika a naravno da autor ne misli na sve njih ali dobar deo, ako ne i vecina je takva.

Baš tako.

svi smo na tržištu, druže. završio si neku školu (nije neophodno) i zapitao si se "ok, šta ja znam da radim pa da mi neko da pare za to?" jesi li? misliš li da je samo tebi teško a da su svima nama ostalima padale pečene kokoške sa neba?

naravno da je za plus, nisam ja mutav, imam i ja oči i gledam šta se radi.

ali sa takvim stavom i kratkim fitiljom nisam siguran za tvoju budućnost.

a ta priča

A sad idi na onu plačipičkastu temu 'Prijavite autore koji vređaju i spemuju' i prijavi me

samo pokazuje šta ti je prvo palo na pamet pošto si mi rekao da jedem govna. neće tebe paninaro, dobar si radnik, vidi, 160 eura mjesečno za 12 sati rada. ne bi bilo loše ni da te zaposlim.

Paninaro, daj da radimo zajedno nešto sa ovim mojima ovde u EU, da im prodajemo nešto odozdo?! Dosadno mi, već odavno se ne bavim trgovinom, nedostaje mi stres. :-)

Završio sam srednju i krpim se nekako da završim faks jebeni. Naravno da nije samo meni teško, baš naprotiv mislim da može sasvim fino da se živi kod nas ako svi rade. I da, nisu svi privatnici robovlasnici, daleko od toga. Ja sam samo opisao one sa kojima sam ja imao iskustva ali zar ne misliš da bi naslov defke 'Većina privatnika' bio malo robustan i glup? I izvinjavam se ako sam te uvredio.

neće tebe paninaro, dobar si radnik, vidi, 160 eura mjesečno za 12 sati rada. ne bi bilo loše ni da te zaposlim.

Ajd kad si tako dobar da zaokružimo na 150 hehehehhehe. Osim ako nije perionica u pitanju, dosta su mi tunule kosti.

završi fakultet. mene je kriza spasila i sankcije, nije se imalo što radit pa sam učio. a poslije toga posaviš sebi ovo gore pomenuto pitanje i pamet u glavu :)

Paninaro, daj da radimo zajedno nešto sa ovim mojima ovde u EU, da im prodajemo nešto odozdo?! Dosadno mi, već odavno se ne bavim trgovinom, nedostaje mi stres. :-)

i ja sam kao lud bez stresa. srećom pa sam malo sredio stvari ođe (čitaj završio prvobitnu akumulaciju kapitala) pa mogu malo da se opustim. prvih nekoliko godina je najteže :)

Eo +
Nemoj da si tako ogorčen. Sa'će revolucija još malo
:)

defka odlična,+ za Radoja
ja sam radio kod veoma retke vrste privatnika koji su bili sjajni i nikad nije bilo problema ali mi je zato direktor u državnoj bio neopevani majmun i idiot
90% privatnika su drkoši koji gledaju da ti nađu neki minus ili nešto bezveze da ti smanje platu a to umanjenje sebi u džep

Pošteno gugi. Mada, kad bolje razmislim, ni ovi iz državnih firmi se ne razlikuju.

I ne znam zašto ljudi na sajtu svaku defku shvataju preozbiljno.

jebem li ga,ni ja nemam pojma :)
mislim da su oni još gori ali ne znam zašto. Ustvari,mnogo vole da prodaju muda za bubrege i kenjaju o poštenju i misle da im je to tatko u nasleđe ostavio

znam jednog privatnika, nema boljeg coveka, sve ulaze u radnike i firmu. ali da je defka na mestu, na mestu je +