Prijava
   

Proribiti se

Od ružnog pačeta postati prelepi labud, dobra ženska, jednostavno-riba. Karakteristično za devojku koju u srednjoj školi niko nije primećivao, da bi na desetogodišnjici mature svi pripadnici muškog pola balavili za njom i utrkivali se u donošenju pića, paljenju cigarete i primicanju stolice.
Za razliku od popularnih srednjoškolki, koje su parale oblake nosnom metodom, ovaj primerak je zadržao prizemnost, lepo vaspitanje i manire, što je čini još savršenijom i poželjnijom.

-Jesi video sinoć Mariju? 'Ladno je nisam prepoznao kad je ušla, čoveče, pa ona izgleda k'o avion!
-Vid'o, tebreks, nisam oka skinuo s nje! Baš se proribila! A sekla je vene za mnom kroz celu srednju, jedva sam je skinuo s kičme!
-E, da si bio pametan, sad bi ti sitnu decu rađala!
-Ne staj mi na muku, cele noći sam mislio o tome! Vidiš šta mi je bilo ispred nosa, dok sam se ja baktao sa sisatom Mirom, koja joj sad nije ni crno ispod nokta!

Komentari

Dobra defka sa naravoučenijem. :) +++

U, Dzoni, nisam videla tu tvoju. Al' ne mogu drugačije da definišem izraz, pošto ima baš tu konotaciju, a često ga koristim.

Sakso znam bar 3 takve. Jednu oženio!:-))))

Penzose, sigurno te pljuju dušmani na proslavama mature! :))

A ne brini Sakso, tvoja je odlična i ima samo tematiku isto. Moja je kao neka pričica, a tvoja sleng, tako da je tvoj odlična. Znaš kako volEm sleng. Nego samo sam se reklamirao na tvojoj defki, i to volEm isto :)))

Ма, не вреди више писати сленг, једино ако ти је свеједно што ћеш имати два плуса укупно... :) Плус, наравно!

Pišem sleng za svoju dušu, pa nek ima kol'ko hoće pluseva...Prolaze samo mejnstrim, pa na njima kupim pluseve :)