Prijava
   

Reanimacija

Pokušavanje da se istrošena hemijska vrati u život, postoji nekoliko rasprostranjenih metoda:
1) Usta-na otvor: Primenjuje se tako što izvadiš minu i duvaš u zadnji kraj što jače, pritom je moguće da će izleteti prednji kraj hemijske, ili nešto iz tvog zadnjeg kraja.

2) Termometar metoda: Primenjuje se kada je hemijska u samo u stanju "kliničke smrti" ,tj.ima dovoljno mastila- treseš je dok joj mastilo ne dođe iz dupeta u glavu.

3) Siledžijska metoda(najrasprostranjenija): na nekom "pogodnom" papiru kreneš da se iživljavaš žvrljajući sve dok umesto rezbarenja ne dobiješ pisanje.

4) Zen metoda(takođe rasprostranjena): elegantnim i umerenim pokretima ponavljaš pokret kojim bi trebao da napišeš slovo dok ga ne dovršiš.

Ako nijedna metoda ne uspe, (a najčešće ne uspe), proglašavaš hemijsku zvanično "neradećom", i onda ona poprima sasvim nove svrhe,na primer, žvrljanje po nečijem vratu i objašnjavanje da hemijska ne radi i da si ga zajebao.

Naravno, hemijska uvek ima pravo da , zbog iznenadnog naleta inspiracije,božje volje, druge identične hemijske koju si pomešao sa njom, proradi i potpuno te zajebe dok žvrljaš po svom čelu, indeksu ili nečijem već pomenutom vratu.

Komentari

ima i operazija u kojoj se vrh hemijske olovke zagreva plamenom sa upaljaca u slucaju da je "kuglica" zapekla

a uvek mozes da je iskoristis za cackanje usiju +

Ahahahaa,carska! :)))
+

Koliko je dobroo +