Prijava
   

Ronaldo

Do pre jedno 4-5 godina, ovo ime bi predstavljalo boga oca u napadu st ose tice fudbala. Ronalda Luisa Nazaria De Limu. A u danasnje vreme kada pomenes svetinju, shvatis kakvu si fatalnu gresku napravio.

Ja - Jbt, nedostaje mi Ronaldo i njegove igre.
Maloletna decica, i ponekad veca (ali mala u glavu) - AAAAA RONALDO!! Najjaci je! Kako ima dobar friz! I kako je leeeep!
Ja - Mislio sam na Ronalda, ne na fegeta iz Portugala.
Ostatak nesvrstanih - Pff, kako mozes tog lika da poredis sa Ronaldom.
(I onda ja jednostavno se izvinim sto sam u pravu i odem da trcim oko kuce od muke)

Komentari

ma on reseta mreze po brazilu,u dobroj je formi,voleo bi da se vrati u neki veliki evropski klub i da povrati staru slavu....

meni je nesto vazda mrzan bio

Ja sam ga zavolio kad su ga izbacili iz Milana. Nekako je kralj, daje golove i sa 20 kila viška. A i treba mu odat počast da je igrao za 3 najodvratnija tima na svijtu: Barsu, Inter, Real i Milan.

A što se drugog Ronalda tiče, ipak je on davao golove za Mančester i to mora da se poštuje. A što jes' jes', pored njega riječ ŠABAN vrlo blago djeluje. I nedostatak inteligencije je vrlo primjetan.

Nikad Ronalda nisam nešto posebno gotivio,ali u odnosu na ovu pederčinu portugalsku on je kralj.I da, klinci su priglupi.

I dan danas, bez obzira na sve, kad u Brazilu izgovoris Ronaldo, kao da si spomenuo Boga. I pored svih legendi koje su Brazilci imali, on je za njih najveci kralj.
A kako je covek odigrao jedno 3-4 sezone u PSV-u i Barsi nije ni cudo. :)))

takav igrac se ceni, a ne ono govno iz portugala koje ne zna dati gol protiv barse nego puni osasunu....a to sto je pravi ronaldo igrao za sve smrtne rivale dokazuje da on samo voli da igra fudbal i da mu nije bitno gde igra.