Prijava
   

S čim mažeš kosu?

Stara fora, samo se pazi da ne budeš novi korisnik. Naime, oni što ne znaju ovu foru, odgovaraju većinom:" S ničim.". E, tu se onda zajebeš, jer slijedi munjeviti odgovor postavljača pitanja rečenicom:" U usta ti ga spičim!".

Komentari

Potpuno ne primenljivo na južne krajeve
na pitanje iz naslova sledi odgovor "sa ništa"
provereno, desilo mi se u vojsci :)

Ako neko dovoljno zna srpski, verovatno će reći "ni sa čim", pa fazon neće upaliti. :)

s nicim govore oni koji ne zasluluzuju 5 razreda osnovne ;)

s nicim govore oni koji ne zasluluzuju 5 razreda osnovne ;)

Da znaš da po zakonu nisam treba proć prvi osnovne, al to nije zato što sam bio loš učenik, nego zato što me bolio kurac da učim stvari koje me ne zanimaju a drugi su besane noći provodili učeć te predmete, kukali, plakali, čuda radili samo da bi dobili što bolju ocjenu. I sad takvi mene seru. Dobro.

Inače DžastNes(k?)o, ime se piše razdvojeno, velika slova si potrefila, samo si jedan spejs zaboravila da udariš tu (ako to nisi znala eto sad znaš), onda, prvo početno slovo u rečenici se piše velikim početnim slovom, i tu kapslok završava svoju ulogu, osim ako rečenica u sledećim redovima ne sadrži kak imena, nazive, kapiraš.
Pa ošišana latinica. Neko te izgleda zajebao kad si kupovala tastaturu pa ti uvalio amerikn edišn, tu ti druga slova osim onih za kucanje ključnih riječi za traženje hardkor jebačine ne trebaju.
I ide prvo tačka, uzvičnik, ili tačka-uzvičnik pa onda smajli, jer ma kolko akupunkcijskih znakova taj smajli sadržao, nije zamjena.

Imaš 3 postera, i sva 3 su o Fejsbuku, i sva 3 su, iskreno, sranje. Šta nam to govori? Da ti ne zaslužuješ da budeš na ovom sajtu. Pogrešno. Zaslužuješ, dogod ima dugmeta minus.

Ne s'vati ovo lično i uvredljivo, ovo je samo jutarnja reakcija, ne volim da se svađam i zamjeram s ljudima, ne nisam hipik, samo mi puca kurac za te stvari. Evo i jedan smajli da ne misliš da te palim. :)

@mesa pusi mi qrac -.- reatrde jedan , boli te qrac kako ja pisem, da pisem osisanom latinicom, imam srpsku tastaturu i imam [];'\ i ostala sranja ali ja pisem na engleskom ;), da imam samo 3 postera koja su tebi sranje, tebi je zenski nadimak neca omg... ma necu da se svadjam , i jos nesto pusi qac!

i koji si ti qrac da me savetujes kako da napisem nick na sajtu? boli me kurac prijavi me , pa nek me banuju imam ja vise pretrazivaca da gledam postere

Neću da pušim kurac.

Ha, šta ćeš sad?

dobro, zaboravi da sam ti to rekao ,ali ostalog se pridrzavam... nasao si malo dete kao mene da nerviras jbt imam 14 godina , a ti verovatno imas 20 i nesto -,-

U dupe ti spičim...