Prijava
   

Sablast

Totalni raspad od čoveka. Avetinja u ljudskom obliku. Neka verzija mortus pijane Isidore Bjelice na parastosu svoje babe koja recitujući mormonske molitve očajno pokušava da se dokopa jednog cvetića pored spomen-ploče kako bi metnula svojoj ćerkici u kosu.

Pogrbljen, tih, trulog pogleda i umornog lica, neodoljivo asocira na plod nesrećne ljubavi izlapele feministkinje iz Sankt Peterburga i Čede Čvorka, spremnog da krvnički nagazi svakog puža posle kiše dok odeven po najnovijoj modi bangladeškog sakupljača sekundarnih sirovina neshvatljivo tumara po kraju, predstavljajući inspiraciju za lik poremećene matore pedofilčine niskobudžetnog psihološkog trilera.

- Tata, šta kažeš za mog novog dečka?
- Kažem da ako još jednom ovu sablast dovučeš u kuću da se jebete napraviću od njega Ognjena Amidžića, a tebe poslati na VMA sa okastom trinaesticom u grudnom košu.

Komentari

Bravo, bravo... Još nikome ovo nije palo na pamet. +++

A i ja sam naš'o u koje vreme da izbacujem...

Ti si i dobar, imaš tu neke pluseve.
Meni na onoj nema niko ni majku da opsuje. Hejteri legli da spavaju a deca sutra idu u školu, mi sa biroa sada možemo da se kurčimo. xaxaxax

aj ne kukajte, juzna hemisfera misli na vas :)

Evo ga Mile, uvek dođe kad treba lololololo

Au Ajvare koja si ti autorčina postao.
:APLAUZ:
+

Ovaj drugi pasus kao da je urađen po nekom šablonu "umetni poređenje ovde i poređenje ovde", ali svakako ispade jako dobro kao celina. Plus.

jako lijepo
pogrešan tajming, jbg :/
plus veliki

Odlična. +
Duh. Ne iz lampu. ;)

fenomenalne defke biraš :)

Koje čupanje sa dna kace. +

ekstra defke na naslovnoj
+++

Više Džoni dobi pohvala što je odabrao nego autori :) hehe, zajebavam se. Bravo za odabir. Bravo ajvare za defku.
+

Ovo je brutalno sastavljeno.

Ovaj Ajvar je u top 10 autora na sajtu realno.