Prijava
   

Sam u kuci 10 dana

Za jednog tinejdzera... Odmah sam pomislio predobro.(JEDINAC)
Ali gle'aj sad. Ima prednosti i ima mane.
Pocinje razmisljanje kako ce da piče zurke svako vece, bice svasta. U glavi se vec razvija film kako to moze da izgleda. Prvo vece proba, ortak dolazi da uzivamo, slusamo muziku, pevamo... Napijem se kao konj, pocinjem da se derem, nastaje sranje. Komsija se probudio negde oko dvojke, hoce da jebe milu majku, dete ne moze da mu spava. Ispao fer, upozorio, mi isto- ucutali. Ali komsinica nije ni casa casila, pozvala policiju. Plavi dosli za 15 minuta, rekli da ce da privode samo ako jos jedan put cuju nesto za ovaj stan.
Budim se glavobolja, gladan sam kao konj, sta cu da jedem kad nista ne znam da spremim pod milim bogom. Kuca smrdi na alkohol i dim od cigare, tepih neko progoreo cigarom. Sporet kao usran, onako pijan sam probao da kuvam vino po nekom specijalnom receptu, pa iskipelo i sasusilo se. Vec vidim cala kako zateze desnicu da me opizdi.
3 dana sam na lisnatim pogacicama iz pekare, prebledeo skroz, a hleb od pre 3 dana se ubudjao. Cela familija zove da ispita kako je kod kuce kad su matorci na odmoru. Dedi sam 5 puta rekao da me vise ne zove. Svaki put pita- je l' juris kurve kad si sam? Meni dokurcilo, na kraju sam mu rekao:"Ne jurim deda, okupljam". Kuca smrdi, puna je prasine, sad u nju ne bih pustio ni koze da borave 20 min. Ne bi ni usle, navikle na stalu, cistu i urednu. Bube se skupljaju na hranu koju nisam sklonio sa stola. Frizider sam zaboravio da zatvorim peti dan, otopio se, hrana se ubudljala, gadno mi da je pipnem. Samo sam zatvorio frizider i od tada ga vise ne otvaram, cekam da keva dodje da ga ocisti. 6. dan sam sjebao sve pare po diskotekama, pa sam otisao kod dede i babe da rucam i da se finansijski oporavim. Vracam se u brlog, ups, moj topli dom, a topao je jer nisam otvorio prozore posle spavanja, kad sam usao u sobu ugusio sam se. Prasine na sve strane, krs po sobi, sve stvari su mi prljave, sudova cistih vise nema...Pesacke zone po kuci vise nema, saplicem se o limenke piva, neke nisu prazne... Zivim sa minimalcem, gledam da skrpim do sutra, a trebalo je da mi ostane para za Andrleht. Do ujutru sam na vukajliji, juce mi pukla sijalica u 4 ujutru, i zvonio fiksni telefon 2 puta i prekinuo. Usro sam se, otisao odmah da spavam... Zovem mamu telefonom, molim je da se vrate, nedostaju mi...
Mozda ipak nema prednosti.

Pokusao sam da definisem kako to moze da izgleda kad si kao jedinac navikao sve na tacnicu, al' ko ce da je postavi kad si sam. Generalna proba, za mesec dana stanujem sam u Beogradu zbog fakulteta...

Komentari

Eeeee sad znas kako je bilo nama iz unustrasnjosti kad smo otisli u Bg na faks :)

+

Bol' te racku, uzmi Mister Proper, ima sam da ti uredi kucu

Što se mene tiče, defka je odlična i pročitao sam je do kraja. +++

biti sam gajbi je najjaca stvar,samo uzivaj u carima stana koji pripada samo tebi

hahahha e Mister Proper... Bog te, sutra se vracaju.. :D

@ silverspurs84 A sta je sa ovim? :D
Kad se napijem, unapred dajem plus na svaku dužu definiciju ne zato što je dobra, već zato što nemam živaca da je čitam do kraja.

Hahaha.
A moji sutra odlaze.

Izljubi ih dooobro... Nedostajace ti... :D

To znači da sam trezan. :)

Prodje ovo kao definicija... Dobro, procitace jos neko dok se ne probude moderatori...

Odlična je.
Fenomenalna.

Ma opušteno, skupis se u <30m^2, tu ne mozes napraviti toliki brlog...
I da, preporucujem ti da podesis brzo biranje na telefon, 93 neka ti je na tasteru 1; veruj mi - u situaciji kakvoj ces se naci dosta ce ti znaciti to sto moras pritisnuti jedan a ne dva tastera :).

ahah interesantno resenje.... :D

haha ti bre treba pod hitno da se ženiš :))
evo vam mister proper :)

Ja jos nisam nasla cimerku :D

Evo ja trazim cimerku,
potrebno je samo da posaljes 2 slike velicine makar 10 MP, jedna neka bude profil, druga neka bude ti cela, a treca po zelji.
Eto... :-P

imas na avataru.. :D

E da, to bi bila idealna, ali konkurs je otvoren jos koju nedelju, pa eto, ... saljite...

како смаа ово срање... сад сам га прочитао... ццц