Prijava
   

Šaranska ospica

Skinula je brus i gađice i obukla najtesniju haljinu što je imala tako da su joj se bradavice ocrtavale u punoj svojoj veličini. Našminkala se i stavila parfem. Bila je prava dama.
Debeli kamiondžija je jedući burek mrsio užegla muda kada je pomislio da bi mogao nešto da baci pod jaja, i gle čuda baš kad je prolazio tu negde oko Kaća primeti autostoperku koja je nedvosmisleno bila kurva.
Ona je obula svoje štikle, ušuškala sina i krenula na posao. Pozvala je taksi, on je bacio do petlje. Nije imala da plati. Popušila je. Posle je popušila i cigaretu, vezala kosu i pružila prst, spremajući se da zaradi za 'leba.
Kočnice su zaškripale i kamion je stao. Čuo se zvuk otpuštanja pritiska a za njim i zalupljenih vrata.
"Pošto?" pitao ju je trljajući još masnu bradu i brkove.
"Šta želiš, lepi?"
"Možda sam kamiondžija, ali nisam toliko nesamokritičan da ne primetim svoju ružnoću i tvoju profitom indukovanu potrebu za laskanjem."
"Okej, samokritični, šta ćeš, pušenje ili da jebeš?"
"Da me jebeš" reče vadeći strapon.
I jebala ga je. Jako. A on je uredno platio po tarifi pušenja.
Seo je u svoj kamion, opet se čuo zvuk otpuštanja pritiska, zatrubeo je i uputio se ka Horgošu. Mrsio je svoja muda i pomislio kako ga je tata milovao kad je bio mali. Ali tata nije imao strapon.
Dok je gledala za kamionom koji odlazi u mrak pokušala je da se seti odakle joj je poznat taj čudni debeljuca. Nije mogla. Odmahnuvši rukom protrljala je novčanicu od deset evra o bradu i stavila ju u džep. Pružila je palac.

Komentari

Фин текстић, фали много тога и није за дефку али ипак +

Znam da nije defka i da fali dosta toga. Ali to je moj neki "pilot projekat" jer skoro nikad ne pišem tekstove, a moraju negde ljudi da me ocene i kritikuju, a mislim da je vuka za to najpodesnija. :) šta bi ti promenio?

Капирам, ја волим овакво штиво само не знам да ли да стављам на Вуку...

Па сувише је кратко за овакву врсту приче, било би добро да има неки мало већи увод. Крај има свој шмек али мислим да би било боље да је имао неки део који би баш онако дао ударац, али то већ зависи од онога шта си ти хтео да постигнеш.

Slažem se u potpunosti sa tobom... :D