Prijava
   

Sergej Ćetković

Covek koji na prosecnog srspkog muskarca deluje kao i pominjanje homoseksualaca. Dakle, ono sto svi mrze, a u stvari moze biti vrlo korisno. Kao sto vam, drage muske kolege, dva pedera znatno smanjuju konkurenciju, tako vam i povrsno poznavanje repertoara ovog "romanticnog i cakanog slatkisa" znatno povecava sanse da zalelujate garagana*. Ako vec ne mozete da smislite njegove pesme, bar se potrudite da prepoznate njegov "umiljati glas" da biste, kad njegovu pesmu pusti neka, na oko, kvalitetna picka u tom trenutku uputili dovitljivi opasku:"Nisam znao da slusas Sergeja, bas mi se svidjaju njegove pesme". Ovim mat potezom ne da cete samo privuci njenu paznju vec cete postati predmet interesovanja za masu picaka u blizem okruzenju. Detaljnim ispitivanjem njegovih pesama sam utvrdio da su one dvosmislenije od dela Horhea Luisa Borhesa. Da on potice iz ekoloske drzave dokazuje i ona (valjda prva) njegova pesma "Pogledi u tami" kojom on jasno upozorava na opasnost ekonomske krize i vaznost stednje elektricne energije. U svojoj novoj pesmi "Nazovi me" on jasno porucuje slusaocima da sto cesce koriste telefon, sto je ocigledan znak da je povezan sa crnogorskom mafijom i celnicima ProMontea i MTS-a.

*uvaljivanje kurca (lat. kurcouvalitis)

Komentari

Evo ti plus za drugi deo definicije, iako mislim da ćeš više da zaintrigiraš ribicu ako izazoveš raspravu oko toga da li je dotični peder kao što se priča. Tako ćeš joj potpuno usmeriti pažnju na sebe, hehe...ovako si jedan od mnogih koji će joj reći potpuno istu stvar:)

Срам те било, како сам можеш омаловажавати жене. Па нису све тако глупе. лол ал замало. На ти пет плусева. :)

Pazi ovako, nju sigurno necu moci da zaintrigiram jer ce poceti da se svadja sa mnom. Postoji mogucnost da privucem paznju neke normalne devojke iz okruzenja. Ova definicija se ne odnosi na veze sa normalnim devojkama, vec za neko kvalitetno kurcouvaljivanje na brzaka. Kao izgovor zasto se uopste interesujem za takve devojke, navescu svoje godine. Sta ces, mlados' ludost. :)

Aha...mlađarija znači:) Evo ti drugačija perspektiva - Ako hoćeš nešto da zvekneš na brzaka, to će verovatno biti neka pojebljiva riba koja dobro izgleda. A takvim ribama otkad napune 9.5 godina prilazi 56 tipova dnevno sa uglavnom istim tekstom, tako da to vremenom počne da ih smara i traže nešto sveže.Uglavnom im se svi šlihtaju i povlađuju, praveći se da vole isto što i one i sl. bullshits...Treba se razlikovati. Kad te pita zašto misliš da je tip pederast, ti samo kažeš da više voliš neke muževnije pevače...poput Deen-a.Riba će da se odvali od smeha, pa možete da nastavite ćaskanje o nečemu drugome, dok je njena pažnja već potpuno usmerena samo na tebe, a ostali jadnici što se prave da vole Sergeja mogu nastaviti da tiho stoje po strani.

Ili jednostavnije
- 'Os se jebes?

da da...."Nice shoes, fancy a fuck?"

Pazite ovako: Prvo, definicija je dobra, i dao sam plus, ali će neko pomislit' da je čovek stvarno peder, a ne samo da se ponaša ka' pederkasto, zato što nema ni jednoga javnoga pedera iz Crne Gore, mada nažalost, da ih ima, ima ih. Ako ikad u Crnu Goru bude bilo kakve gej pederade bez i najmanjeg mogućeg incidenta, ja ću se naguzit' na sred Podgoričkog trga da me svi učesnice toga bala pedera naguzi naočigled svih. Ne ljutim se, nemojte me pogrešno shvatit', samo sam htio da ukažem stanje sa pederima u Crnu Goru.

Ha,Ha,Ha!!!Niko te ne podržava,a na ovoj definiciji imaš !6-0,ko The Undertaker na Wrestlemaniji!!!

Ih, kol'ko je definicija na kojima ja imam takav skor. Ali to ne znaci da se ljudi slazu sa mnom vec se plase zato sto sam mnogo razvijen.

Ne znam samo kako mi je u početku i pored definicija ovakvog tipa izgledalo kao da imaš 30 i kusur. :)
A u svakom slučaju, Sergej je kulminantno iritantan. -,-