Prijava
   

Sise se ne važe ako si debela

Najgora moguća opaska debeloj devojci, kojoj su pomenute jedini atribut, koji ona obavezno uvek stavlja u prvi plan.

Komentari

Pa i ne važe brate.

Pa i ne važe, sve mi ih nešto stave u prvi plan, ne mogu da pričam sa debelom devojkom jer joj ne vidim glavu nego sise(salo)... :)

a na sisama strijee...naravno da ne važi!

Ništa za nju ne važi :D +

Ahahahahahahahahaha!!!!! Ovo uvek pomislim, ovo je genijalno! Zvezda! +

Kako je rekao Paracelzus: sve je i otrov i lek, samo zavisi od doze...

Evo ga idealni! xD Nemoj, 'leba ti, ubiše me sa tim na faksu...

jbg, nisam ja kriv što je Paracelzus objasnio celu farmaciju... :))

Uh... Kad si sad roknem jedan cijanid da ti blokira poslednju reakciju u transportu elektrona... :) Čuvaj se mirisa gorkog badema, buahahahaha!

za svaki slučaj uvek imam aktivni ugalj u kući, iskusan sam ja :)

Mnogo je jak blokator i brzo se apsorbuje.. Ne bi ugalj stigao da ga neutrališe na vreme. Ali dobar pokušaj, ugalj je najbolji kućni protivotrov. Još je i nagorkast, ali se teško registruje. Damski otrov. :)

Ovo bih ja u odabrane :)

Jebi ga Strajo, ja tu grupu na fejsbuku nisam video. A i kad bi tako gledali za ogroman broj definicija postoji grupa na fejsbuku sa slicnom ili istom forom.

Nije bash da se ne vazi, nego se ne vazi ako nije proporcionalna. Da elaboriram: ta "dzinovska sisa" koju izbaci masna svinjetina od 200 kila bi mozda bila dzinovska na nekoj normalnoj ribi. Na pomenutoj svinjetini je chak i mala. Da bi mogla da se hvali sisama morala bi ili da oslabi 50-100 kila ili da joj sise porastu 2-3 puta. Tako da u stvari da, ne vazi se.

Плагијатор бастерси у акцији.

Људи, живите свој живот. Добра је дефка.

Ako ijedna devojka nije svesna, kako muskarci vide sise - kao bonus, ako imas savrseno telo, sise ti uopste nisu potrebne, ako imas savrseno telo + sise - jebo te, bog je bio raspolozen kad te je pravio, i ako imas ogromne sise a lose dope i telo generalno - zao mi je, not cool xD

Najzad da neko skonta :D :s +

Eee ovo bi.moglo u odabrane! 3 hiljade lajkova!