Prijava
   

Smrt Michaela Jacksona

Dogadjaj koji je naterao sire narodne mase, kako u svetu, tako i kod nas, da se sete da je on ustvari "kralj popa, neshvaceni genije, pali andjeo" itd, sto je prouzrokovalo masovna samoubistva, ritaulna samospaljivanja i pojacanu potrosnju papirnih maramica i antidepresiva, i naravno, naprasno slusanje njegove muzike cak i od onih koji ga nikad pre nisu slusali... Da li uopste treba da se spomene da su prethodne optuzbe bile lazne i nikad dokazane? Svi su shvatili da je bio velikodusni genije, trebalo je samo da umre...

Tose Proeski, na globalnom nivou, all over again...

Komentari

Koja sranje od definicije, i to ne bi' napisao da zaista nije tako. Dodje mi se da svaki dan pravim po jedan dupli nalog i da lupam minus na ovo sranje. Andole, brisi ovo sranje, poslusaj me.

Hocu, hocu... Samo mi objasni prvo zasto je sranje?

On je samo hteo da ti kaze da je ova def vec vidjena, samo je to rekao na grublji nacin...

Evo ovako Andolu.
1. Dogadjaj koji je naterao sire narodne mase, kako u svetu, tako i kod nas, da se sete da je on ustvari "kralj popa, neshvaceni genije, pali andjeo" itd, sto je prouzrokovalo masovna samoubistva, ritaulna samospaljivanja i pojacanu potrosnju papirnih maramica i antidepresiva, i naravno, naprasno slusanje njegove muzike cak i od onih koji ga nikad pre nisu slusali... - ti sto se spaljuju i ne znam ni ja sta rade zbog njega su najonicniji retardi, sve vise sto napisem o njima je suvisno. A njegovu muziku ne slusam, i nisam seronja ni da je slusam, pa kad bi se vratio iz mrtvih.

2. Da li uopste treba da se spomene da su prethodne optuzbe bile lazne i nikad dokazane? - ne znam jeli dokazano da je pedofil, ali ja mislim da je bio. Retard je cak i maha' bio svojim djetetom sa ne znam kojega sprata. A roditelji koji su trazili milionske odstete su u ovom pedofilskom slucaju ispali veca govna. Da su trazili pravdu, trazili bi ili smrtnu, ili zatvorsku kaznu.

3. Svi su shvatili da je bio velikodusni genije, trebalo je samo da umre... - Nije on bio genije. On je samo bio muzicar, malo bolji od ostalih. Madona kad bude umrla, i za nju ce se ovako pisat', a ona je ustvari samo jedno govno od zene, iz milion razloga.

4. Tose Proeski, na globalnom nivou, all over again... - Ovo je najvece sranje u definiciju. Zgadio mi se Tose Proeski, ali ne zbog njega samoga, no zbog njegovih naprasnih postovalaca njegovoga lika i djela. Ali to su tek postali kad je on poginuo. Stoka.

Eto, ja smatram da sam opravdao to sto sam definiciju nazva' sranjem. I da recem, ja sam ocijenio i prokomentarisao definiciju ka' definiciju, ko je autor nije bilo bitno.

o brate... dve stvari moras da shvatis. Prva: trebalo bi da ti neko objasni pojam sarkazma, posto ti nije poznat ocigledno, cim ne umes da prepoznas da definicija obiluje istim... Druga: definicija se ne obraca tebi licno. Da li slucas doticnu osobu ili ne mene uopste ne zanima, govorim o ljudima koji su masovno krenuli da slusaju njegovu muziku. Zasto se ti nalazis prozvan, samo ti znas...

Andole, jebiga, zajebao sam se. Mene se stvarno bilo učinjelo da si neki Majkl Džeksonov hodočasnik. Zovem moderatore da izbrišu minus što sam dao da bi dao plus.

bitno da smo se raznjasnili ;)