Prijava
   

Stefan Cvijović Cvija

Simpatični omladinac sa vrelog beogradskog asfalta, bistra oka, čista lica i glasa koji zvuči kao da su mu mošnice konstantno pričepljene ( beogradska verzija bečkog dečaka ) Njegova lirika se svodi na kukumavčenje o ljubavnim jadima, fantazije o maloletnicama ( koje su isto sa vrelog asfalta, te su malo zagorele ) , i ekipi iz kraja ( koja je takođe s usijanog asfalta, tako da im se može prikačiti etiketa " topla braća " ) Njegovi fanovi se sastoje od mačkica, tigrica, i ostalog zverinja iz oblasti Amazona, trinaestogodišnjih klinki koje su već 15 puta patile zbog "prave ljubavi" dok su muški fanovi glatko obrijani šmekeri za koje je diskutabilno s koje strane kordona su bili 10. 10. 2010. Ostali se jednostavno mogu svrsati u grupaciju " Fenseri koje bi trebalo kandidovati za Darvinovu Nagradu " . Fanovi takođe vrše ritual brijanja dela svoje obrve, u stilu junaka ove definicije. Cvija na kritike uzvraća tako što na svom veb sajtu kači parole u stilu "Ljubomorne duše mogu da mi puše" , uvijene u neku priču da on ipak voli sve nas pored svega. Filantrop. Šteta samo što nije svestan da kritika može biti i pozitivna, to jest ona vrsta koja je ovom asu srpske hip-hop scene hitno potrebna. Ukratko, momčina koja grabi ka uspehu i slavi, samo zemlju ne oseća, jer ima vazdušni đon.

Za ono šta Cvija peva da radi klinkama po klubovima ( skida grudnjake, deli broj, i tera fanove da ga prepoznaju po obrvi ) u Americi bi dobio 10-12 godina mardelja i mogućnost da postane kučka izvesnom gospodinu Afro-Američkog porekla, sa 140 kila i imenom Sambo.

Komentari

Haha, super je defka super. Video sam bar dva pojma koja bih mogao da definišem i da budu primenjiva u slengu.

PS: Drago mi je kad vidim u tuđim definicijama da autori čitaju moje :)

Defka je odlicna samo sto ispade da si ga mnogo analizirao...+

Defka do jaja!! Da mogu, lup'o bih ti pluseve ceo dan.
Mene takodje nervira ova namazana sisa sto kenja o nekim ljubavnim jadima, na sta se danasne klinke pale... +

Ja sam juce video isto ovo i dao sam plus....predpostavljam da je isti autor pisao.

ово је било пре неки дан, или ми се само чини?

@Ox: Читао сам твоје дефиниције,али пре него што си написао Бечку Школу и Силоватеља из Забеле... Испада да је чињеница да црнци силују по затвору... xD Хвала :) Занима ме која 2 појма?
@track 08: Задубио сам се у материју :)
@dr. mengele: Хвала,такође :)))

Да,ово је било јуче,али је из неког разлога нестало са моје листе дефиниција,да би се опет појавило кад сам упалио комп о.О

Ma šta vam je! Cvija je Vergilijeva inkarnacija!! :)
+

Супер дефка. +++

Занима ме која 2 појма?

Oćeš da delim ideje besplatno? :)

Sa koje strane kordona i vazdušni đon. Genijalno.

Sad sam se zainteresovao bas da vidim kakve pesme ima i na moje zgrazavanje vidim da mu je najgledanija pesma moja zelja si ti, PA KAKO GA NIJE SRAMOTA DA KRADE OD HALIDA MUSLIMOVICA????