Prijava
   

Štreberka

Skriveni seksualni talenat. Od puberteta do potpunog ženstvenog i školskog sazrevanja je upila dovoljnu količinu energije da pokrene ponovo Černobilj. Stremila je ka zacrtanom akademsko-naučnom cilju, dok su mladići uvek bili sporedni likovi u igri.

"Ziljavušama" je cilj da "upecaju" tipa. Muški primerci su često naivni, zavedeni sveže prepečenim batacima ispod svetlosti solarijuma, pa kasno shvate da su uhvaćeni u zamku zvanu - "Gde ćemo da vodimo Luku na more?" - "Kog bre Luku?" - "Pa sina kojeg ću da ti rodim kad završimo srednju školu!" - "WTF!".

Sa Štreberkama (iz poštovanja Š) je drugačije. Njoj je u glavi šta treba da sprema za kontrolni, koliko lekcija da pređe za kolokvijum, da li je skupila dovoljno poena za ispit, gde će da upiše master, stipendija-praksa-strana kompanija-plata, itd. Muškarci su joj sporedna stvar, iako ima najboljeg druga, sa kojim se ponaša kao da je i ona njemu najbolji drug (a ne drugarica).

Kada otkrije čari seksualnog odnosa, počinje da ga primenjuje u sklopu redovnih fizičkih aktivnosti, sa punim uživanjem i nesputano usmerenom energijom koje želi da se oslobodi nakon stresnih obaveza.

Sa godinama postaje nezasitija, i tako su se pojavile kategorije žena od kojih većinu muškaraca oblije hladan znoj.
Najpoznatiji primerci se vode pod akronimima: MILF i Cougar.

Komentari

Ау, како је ово добро објашњено!

'Ајде нека слика, да се употпуни доживљај :)

Slike dodate, NMF je dao dobar savet ;)

Генијално...

Zapravo Southpark, jesi u pravu. Kada sam počeo da pišem, imao sam na umu još dosta stvari koje bih opisao. Onda sam shvatio da sam praktično krenuo da pišem blog, što nije nikako dobro. Pokušaj je bio da se svede na razumnu meru, i verovatno je usput izgubilo niti koje su pravile prelaze između celina.

Hvala na komentaru!

veri naaaajs! +
ovo ću da sačuvam da mogu nekad ćerki da objasnim u kom pravcu treba da se kreće ;))

Svaka čast! Apsolutno tačno:)

:)

eno na mom profilu sta znaci MILF, ko ne zna...

:) :)

Uh, ova ti je odlicna! Konacno neko ko ceni prave vrednosti (i u pravo vreme). ;) +

istina ovo za streberke :)

Jbt evo mene za kompom, sa sve satom! ;)

Lula, znam da si se našla ;)

Šta ću, morala sam negdje... :)

Ма ово је одлично. +

Ma ovo mora da se patrikuje.