Prijava
   

Sve četiri u vis

Teška 'ladovina. Izraz za "vrednog" čoveka koji zna da uživa. Najčešće se kaže za nekog koji flegmatično gleda na posao koji mu je dat na izvršenje. Reprezentativni primerci se uglavnom nalaze među kolektivima, gde jedan posao odrađuje grupa ljudi, te se uvek nađe neko da "uhvati krivinu". Obično se takvi rađaju i ceo život žive na foru. Jbg, možeš samo da ih mrziš, jer se uvek nekako izvuku.

Fabrika tepiha. Na mašini za tkanje rade 3 muškarca i 3 žene i revizor. Revizor na svakih sat vremena obilazi radnu snagu. Rajko, poznata "krivina" odlazi po klešta u alatnicu. Nema ga pola sata. Revizor nailazi i diže dreku. GDE JE RAJKO???
Sa druge strane, alatnica je odmah uz magacin gotovih tepiha gde Rajko redovno vrši "bjuti slip". Na vratima sa unutrašnje strane stoji prazna limenka koka kole. Revizor uleće na vrata i ruši konzeservu. Rajko iskače i trči ka revizoru noseći klešta u ruci. -Jebem ti ljude!!! Gde sve neće da ostave alat!! Evo gospodine Makso(revizor), vidite!!! Šta će klešta među tepisima???? Reče Rajko sav besan i ode nazad na posao. Revizor ostade bez teksta sa magarećim pogledom.

Komentari

bas si docarao atmosferu, bravo! :)

Imam u sektoru jednog takvog.

Јебеш предузеће, без једног таквог:))

Jes' da je glup, al' je zato bezobrazan. Opasno!

Rajko vrsi bjuti slip :))))))