Prijava
   

tatin sin

Parazitski oblik poluživota koga je lako prepoznati zbog njegovog psihofizičkog doživljaja/iživljaja. Nastanjuje se pretežno na mestima predviđenim za bleju, na kojima ne postoji opasnost da će biti mentalno ili fizički izazvan da koristi više od 15% svog mozga odnosno tela. U životu retko kad išta postiže zahvaljujući sebi, dok mu stav jasno govori da sebe visoko kotira i doživljava jer tata podmazuje i najhrapavije površine za svoju bebicu.

Veoma lako detektovati:
- na ulici: šeta sa ostalim sinčićima, ili sa nekim jadnim psom čija je veličina ili moć zapravo logičan nastavak cinčićevog nejakog ponosa
- u teretani: večito vode borbu sa salom, ali uz to se naravno krka i kreatin i protein i ostali ini i zamini sulfati i sl.
- nosi trendi odeću iako u njoj izgleda kao džak krompira umotan u mikrofiber
- na njega se logično lepe devojke za jednokratnu upotrebu, što je i najbezbednije jer bi im oboma bio težak poduhvat nešto više od drljanja, jer, šminka spadne, salo ispadne
- loži se potajno na ribe daleko iznad svog ranga na mentalnoj bazi
- ako ga tatica dovoljno motiviše uspe da završi sega-mega fakultet
- osim ako mu život ne lupi šamarčinu, živi ustaljenim tokom ženi se bravom koju svaki ključ otvara, dobije dečicu, kad pređe 5 godina braka prelazi na starije maloletnice koje još uvek piju splačinu od njegove žvake, i dalje ejakulira potajno u potocima na uspešne i lepe, njemu nedostiže devojke, ako dotle iz obesti ne pređe na dečake.

Komentari

uh rekao bih da je ovo iz iskustva napisano.

Dobra defka, ali zaboravila si njegove iste takve ortake, fensere, pozere i bildere.

Da, mamu im jebem!!! +