Prijava
   

Turneja

Obilaženje kafana u kojima rade isključivo konobarice, na nivou jedne manje opštine. Nema smisla ako se obilaze kafići u velikom gradu, što zbog njihovog velikog broja pa se ne može obići za veče, a I mora se potrefiti neki gdje je jedna dobra konobarica, pa se izgubi draž za traganjem. Ovako između dva zla biraš manje, I nadaš se boljem u idućoj kafani. I tako to krene , negdje pred veče, otisne se odabrana ekipa na putešestvije. Vođeni glasinama, uđeš u prvu kafanu koja liči na gubavca, što visi to I otpada, fali komad zida, okrajak šanka, I nogar od stola.Gazda ne da ture da mu je posljednaj.Ali zato kod konobarice preliva ko da su je pravili NS seme I pančevačka azotara. Drmneš tu dvije tri, nisi ni ti zagrizo da je muvaš a I njoj je tek počela smjena pa logično, nećeš jebati. Nećeš jebati ni ovako ni onako, nigdje, zato svi idu na turneje ali je konkurencija jaka pa samo rijetki uspiju piti do kraja smjene I biti u stanju da mogu jebati. Ideš u drugu kafanu, bolje su konobarice, čuo si tako. Samo nisi kontao da je tu sjedište drvne industrije. Ali za konobarice su bili u pravu, dobre. Ostajete tu. Kafana pored puta, a ona dobre volje. Odlazi sa nekim šumarom u carske odaje, nakon nekoliko minuta izlaze, on ne može više stajati na nogama, a ona se ponaša kao da joj je trn up’o u oko pa ga izvadila I nonšalantno sjeda drugom u krilo, a trećem već šalje poljubac. Ljubomorni jebač započinje kavgu. To je rat klanova u drvnoj industriji, između sjekača I brentaša. Skontašmo da mi stojimo između dvije vatre ko radikali na b92. Sporazumjevamo se pogledom, a moj kum cijedi kroz zube ne pomjerajući usne, ko logoraš kad ga juri oberšturmfirer:”Ajmo , izginćemo”. Pokupimo se kod prvog razbijanja čaša, da nas ne pomješaju sa suprotnim taborom, I razgulimo. Idemo u iduću kafanu, sa vrata nas dočeka pičvajz, konobarica odvalila sisu ko bromzu ovna predvodnika pa krivi nekog baju što joj dobacuje, jebe mete ništa ne ostavlja kaže kako je bila na demonstracijama u Beogradu I murija je jurila da ce mu se krvi napiti,naruzi ga ko baba Sarova. Nema ni tu ništa, idemo dalje. U sledećoj se popičkale konobarice pa smo se ponadali da ćemo gledati tuču ženskinja ko u američkim filmovima, ali ništa ni od toga, bilo trijeznih, pa rastavili. Vakat kući. Sretne se tu svakojakih likova, seoskih pijanaca, normalnih likova, propalih I uspješnih studenata, sirovina I mekušaca, svi okupljeni oko nje, jedne, jedine, konobarice. Hvala im što postoje, ako ikad budem imao kafanu biće I konobarica.

Komentari

jebaću ja vama sve po redu za ono buđenje... prisješće vam turneja...

Dobro vi čitate ovu steganografiju :))
Aj +

Konte, Mrljavi zamrlja ali prosto kad čitam te definicije setim se obilaska posavskih kafana, birtije kod Stoje u Pelagićevu, igranja pikada sa Žićom Ajkulom i klanom Kojića u gajbu piva, gledanja popreko sa likovima iz Lončarske pijane kad su došle nove konobarice iz Srbije u kafanu na Izbegličkom naselju, i kako se drug i ja mrtvi pijani vraćamo mrtvi pijani njegovom Opel Askonom (sa ljubičastim svetlima ispod k'o betmobil, prim. autora) u pet ujutru... oči obnevidele od alkolola, natekle k'o da sam vario autogeno, ali vidim neka svetla... sviranje... otvorim oči... JEBOTE SUNCE PA MI IDEMO LEVOM STRANOM PUTA! BOŽO BRATE, SKRENI DESNO IZGINUĆEMO! - BI JA, DRUŽE, AL' NE MERE!

Нисам био начисто што се тиче твог дејстовања на сајту. Сацам добио неку црно-бијелу слику. Луксе, јебемтисунце, ти луд!

Konte, Mrljavi zamrlja

Konta Konte to, nego ovde, brate, ne stavi ni jedan pasus, pa ko da sam tetris video ono kad prepuni ;)

јебе га и ворд, прави му ово велкоИ, но то нема никакве везе кад човек има шта да каже и то ради живописно.
+++

Jebemu preldžijsko-komentatorski lobi, ne merem ni malo kritikovati.
Sloboda za Nulu!

i kako se drug i ja mrtvi pijani vraćamo mrtvi pijani

Ovaj citat u svaku kafanu da se metne, ispod jelenskih rogova i preparirane sove! Bolji opis pijanstva, pa nek je i greškom, ako je, ne videh

Nulski djes udarati po poreldzijstvu i to na vakoj defki...

ма није то, него сви траже длаку у јајету, те нема апостроф, те нема размак, те ТЛДР, те игра речи, а овамо нема 3 креативне дефке у две недеље. о чему ми причамо?
нек пише мрљавко кад воле ови посавци, смешне су му дефке, а радионица је увек ту ако буду одабирали... поздрав из квинсленда :)

MileBubreg
ма није то, него сви траже длаку у јајету, те нема апостроф, те нема размак, те ТЛДР, те игра речи, а овамо нема 3 креативне дефке у две недеље. о чему ми причамо?

Pa ja bih mu prvi tražio dlaku u jajetu, razmake, i zareze, al' džabe, kad ne može da je ispravi, a sve su mu ovakve, pa mi zaludno da mu na svaku stavljam isti komentar... :D Ovako samo mogu jedinu da se zavalim u fotelju, čitam Mrljine defke dok pijem limenku hladnog Sagres pivo... a slike pred očima lete... sam sam se baš setio slave kod jednog druga, Nikoljdana, i komše kad je odveo jednu Trifku posle na igralište da je cepa, prešli na zadnje sedište... počeo lola zguza na zadnjem sedištu... kad će ona: "OTVORI BA PROZOR DA POVRATIM PREJELA SE GRA'"

Ljudi nemojte šta zamjeriti ovo sam pisao sa turneje direkt

Boktejebo, kad se sjetim, mi kod Jovića u kafani viče konobarica šta to kucaš, reko znaš šta je blog? -ne znam. Ja sam novinar, pišem o kafanama na na putu avnoja pa evo voa mi se sviđa, i ti mi se sviđaš i tako