Prijava
   

TV shop

Kultna emisija nastala u drugoj polovini 90-ih. 45 minuta programa koji su pratili i deca, i starci, i klimaktericne g-dje i radnici na gradilistu.
Prvi proizvod je bio SUPER SECKO sa cetiri dodatka, pomocu kojeg se od sveg voca i povrca sa Kalenic pijace mogla napraviti dzinovska salata za 10 minuta. Posle toga se pojavio ASTONISH prah koji je krpio rupe na odeci !!??!!??
Kako je vreme prolazilo, proizvodi su postajali sve interesantniji. Nakon secka i praha, pojavila se cudotvorna tecnost koja se premaze po automobilu i ovaj ostaje netaknut, makar upao u Simens-Martinovu pec za topljenje gvozdja. Dalje su sledili genijalni izumi...crna kesa za povracanje, u koju je moglo da se spakuje sve sto se nalazi u 3 ormara, regalu, komodama i plakarima...shogun nozevi od "hirurski nerdjajuceg celika", sve do lako rasklopive hoklice, bez koje zivot u 21.veku jednostavno nije moguc.
A sve ovo nam je prezentovao jedan te isti cika, celav, perverznog pogleda, naoruzan harmonikaskim narukvicama i prstenjem sa nekakvim zigovima, koje je nosio na malom prstu....podsecao je na Vokija Kostica.

Komentari

Imam secka i prezadovoljna sam :)))))

Шогун ножеве и Супер Сецка је ваљао тзв. Ве Ес Телешоп (WS Teleshop - нон-стоп) - држава унутар државе (Ватикан телешопова). Почињао је бесмртним инструменталом ''там тарара там, тара тата там''.
Иначе, ТВ Шоп је ишао редовно на првом каналу на крају програма око 1 и ујутру пре почетка Јутарњег програма, као и у дневној верзији - пред почетак другог и трећег канала. Почео је од 45 минута и нарастао кано тесто, па је добацио и до два ипо, три сата, па је чим се заврши ноћни почињао јутарњи (доказ да ово нон-стоп из слогана није било без разлога). Такође, редовни 20-оминутни термин имале су и Светлана Бојковић и њена замишљена другарица - ткаља Дијана из Старе Пазове.

Била је и супер-жица.
Ја кад сам видео први пут Вокија Костића, триповао сам да је то исти лик са твшоп реклама.
+

e jedino mi se svidja da procitam neku tvoju dugu definiciju, postao si moj dugopisach definicija vredan citanja axaxa

"Nakon secka i praha, pojavila se cudotvorna tecnost koja se premaze po automobilu i ovaj ostaje netaknut, makar upao u Simens-Martinovu pec za topljenje gvozdja."

hahaha ja sam jadnom tati narucila barem 10 pakovanja tog cuda, al' auto ostao ista krntija xD

http://www.cracked.com/article_15768_as-seen-tv-10-most-laughably-misleading-ads.html

znači, alal ti vera za hronološki redosled!!!
šesplus

Milka Vasić je ipak nenadjebiva :)