Prijava
   

Vasić Milka, dika Kosmodiska

Sredovečna gospodža iz ciganskog naselja, koja je rekla istorijsko NE lekovima.. I to na televiziji. Oopa! Zajebala je čak i Džeka Lelejna.

Tako je i krenulo propadanje farmaceutskih kompanija u Srbiji a i regionu. Prvi koji su dobili otkaz bili su radnici u pogonu antireumatici. Prodaja brufema, diklofen duela, raptenka, mudokalma, je sve više i više opadala.

Koji god kanal dupališ, vidiš nju. Čak i na drugom, jebemjojsveupičku. I, šta ćeš, morao sam i ja da kupim taj kosmodisk. Ne, treba mi al' ajd... ako je sve istina što priča, ne žalim novce, ma jok... moja žena se ne odvaja od njega...

Milka Vasić (58): Ne mogu dobjasnim, kakve sam bolove imala. A oču dustanem, ne mogu... već petnajest godine polako crkavam. Ali, otkad sam videla onog simpatićnog gospodina kako zaliva baštu bez muku, rešila sam u sebi: Imam i ja da ga kupim... 15 oktobra sam ga bacila na leđa i od tada sam se preporodila... više lek u usta nisam stavila, počela sam rakiju da pijem :osmeh:... Sve mogu duradim sama, šetam, idem u prodavnicu, idem kod čerku i unuci... igram se sa njima... oni me povitlaju sa loptu, ja potrčim... Ma, Kosmodisk, on me je digao na noge, verujte... Sad sredžujem kuču svaku nedelju, sve radim, perem parket, pušim na kolena, bez problema, kao nekad, hihihi... I zato kažem svima: Kupi te Kosmodisk jer ako imate ovakve probleme, nećete se pokajati ako guzmete... jer se zdravlje parama ne kupuje.

Komentari

pušim na kolena,

Bolesniku jedan bolesni pa zar tako o cig.. romima bre hahahah lololo pojzeeeeeeeeeen

lolololololololololololo

hahahaha, ovo moram ubeležiti... +++ *

Jebem te usta smejem se ne prestajem

jel je se sećaš?

baba je pokidala koliko je bila gotivna sa sve ona dva zuba ko morž i mustaćima

jebiga reko da je nadjem na yt nema je lolo a jes baba luda ko struja lolo

Kakva lepa ispovest. Puna neke ljudske topline.

hahah bravo matori! +

Majko mila, ti si definitivno najbolesniji čovek kog sam upozn'o... ovde ide zvezda, sad ću budim ženu da pročita! Ludače ludi, bolesni, nenormalni!!! Zvezda, kokarda, patrik, omiljeno...

i na profil brate, ajeaaa

xaxa оплако сам, где се ње сети... +

где се ње сети

neki ljudi se ne zaboravljaju tako lako :)

Milka je mama, šta mama, maćeha bre!
+++

možda vam nedostasuva energija :)

pa gde si kumeeee, sto godine te nema

Bravo, Gugi, mađijo!

Neka, hvala, rađe Nimulid +

ma, mog đoku bi pušila na podu da pije nimulid lolo