Prijava
   

Udarač

Udvarač koji to više nije.

- 'Bardan, gospodine, po Vašoj trbušini i opštem stajlingu pretpostavljam da ste Vi glava kuće i Marinin otac? :klim: E pa lepo, da li je Vaša dražesna kćerka kod kuće, trebamo večeras posetiti pozorište?
- Gospodin udvarač, pretpostavljam? :klim: E pa zakasnio si, druškane, eno upravo je pegla neki tvoj uspešniji kolega, cela kuća se trese, a ti u pozorište možeš da vodiš moju ženu, meni za 5 minuta počinju "Senke nad Balkanom", ona ne voli Bjelu.

Komentari

Добра ова повратничка. + ;)

hahhahhaha, najzad da se nasmejem i nekoj novoj definiciji, primeru pre svega.

Udvarač koji je evoluirao.

A i prof je evoluirao tokom odsustva. ;)

Д ПРОФ ПОНОВО ПИШЕ Д ПРОФ ПОНОВО ПИШЕ!! +

Профе, ево плуса али да те више нисам овде. Квалитетни и креативни људи су редом одлучили да бојкотују сајт све док су укинути постери и реакције, под један, због општепознатог разлога. Ово ни Тадић и његови нису радили, али ето дочекасмо и горе и глупље и безобразније и бесрамније и похлепније од њих. Да нас такви укину. Не могу а да не будем сигуран да је измишљени нови власник заправо снс, цензурисање креативности, хумора, критике, различитости мишљења и слободе изражавања једноставно су њихов аутентични манир по коме их осетиш на километар.

Други разлог је, наравно, срозавање свих могућих критеријума у блато, а у чему је највише помогао сам Кајзен одабиром климакс теткице са "ахахааха" као менталним склопом који се одушевљава на курсаџијске форе као њене вршњакиње на момачку киту. Која би да неког условљава, замишљајући себе као некакав фактор па лол јеботе, ни у рођеној кући се не питаш ништа сем за ручак и опран веш а мени ћеш јести гована. И наравно, ова двојица Трнавац ај он се смирио и кулира, боли га курац и постао је сасвим коректна глава, али где нађе Лукца, клинац неизграђеног става и личности којег ворта како ко стигне дај бре брате чиме смо заслужили да нас толико понизиш. Још и бришу коментаре и постове који им не штимају, мени је нереално да се неко толико потресе због пар редова на интернету па мора да их обрише. Овде је напушавање одувек било нормала иди на ану.рс па тамо куцај трипут пре него што уђеш.

Дошао сам са циљем да креирањем атмосфере на сајту довучем назад стару гарду, добио сам бан јер неко не уме и нема довољно мозга да се носи са људима и нема способност да процени зато ме боли курац више за ово као што би и тебе требало, Профе. Пријатељски поздрав

"Did you mean Vukajlija?"

Google | 17. April 2015.

Profe, care!!

Bože, koliko reči za jednu razbibrigu?!!
Ukinuo, vratiće....neće....zabole me!
Moderatori...i to me ne tangira.
Previše značaja pridajemo nečemu gde gubimo dosta vremena.
Doduše, meni ulazi u opis radnog mesta. ;)

Kratko i jasno. Fin neki otac, kad dopušta takva ponašanja po vekovnom ognjištu svom. Liberalan skoro ko patrijarh.

Млада, човек је само благовремено дигао руке.