Prijava
   

Urbanoid

Beskrajno urban lik koji uziva u svojoj urbanosti i njenim carima.Gleda iskljucivo B92,cita samo Alhemicara i Lovca na Zmajeve,slusa samo house,nosi zimsku kapu leti,ponekad i arafatku,recnik mu je sastavljen od urbanih izraza koje sam izmislja,mrzi "seljake" i uveren je da je kul.
Ustvari je to idiot koji se u urbanu sredinu doselio kada je krenuo na fax pa je zaboravio da mu je Pink omiljeni kanal,Grand omiljena muzika a literatura poledjina deterdzenta,kada je otisao sa njive odbacio je opanke i resio da mrzi samog sebe pre svog urbanog prosvetljenja,"urbane" izraze koristi da bi bio kulji,mada njegova kulost dolazi od njega samog i njemu slicnih.

Komentari

Zaboravio si da pomenes "transformaciju Bubanj potok", procitaj obavezno tu definiciju!!! +++ od mene ;)

Hahahahaha,znam za taj trip samo nisam hteo da pomenem jer se ne odnosi samo na bg,a i zasluzuje posebne definicijE!!!Hvala za +

"Prva noć je bila urbana"! +

licno ne volim def. koje pljuju po ljudima iz unustrasnjosti, ali kad je nesto duhovito moralisuci deo mene ucuti. nazalost ovo nije.

građani su zaista užasno mračni.

Sergej Trifunovic \o/

@ Lica Mich: ovo nije pljuvanje po ljidima iz unutrasnjosti, vec po pojedincima koji zaista postoje bas takvi kakve ih je autor defke opisao i koji na kraju krajeva trebaju biti pljuvani jer, biti nesto sto nisi, samo po sebi zasluzuje pljuvanje. Ja sam iz istocne Srbije, dakle iz unutrasnjosti, i uopste se ne osecam prozvano niti mi bilo sta drugo smeta a u vezi je sa pomenutim.

pa dobro, ok, samo mi def nije duhovita, a vidim da se trudila da bude, bas kao i pojam koji opisuje

i ja sam iz unutrasnjosti i kao sto boris rece pljujem po odredjenoj grupi ljudi,ne po svima