Prijava
   

Vatreno krštenje

Običaj da, pošto pop krsti dete u svetoj vodici, rodbina i prijatelji nastave sa vatrenom vodom, a bogami i vatrenim oružijem.

- E, završismo i u crkvi!
- Uf, jes' ga pop odužio.
- I ti, kume, nisi normalan kad si ga pitao "Jesi li kršten" kad smo bili da se dogovorimo sa njim. Mislim da ti zato terao inat, kao da to odradi sve.
- Ono istina, i ja bih za te pare ceo dan pevao i držao govorancije. Mada, da je imao još neku tezgu posle, da viš' kako bi skratio. Nego, sad je red da se počastimo.
- Hehehe, imaš li još od one rakije što pek'o pokojni deda Milovan, Bog mu dušu prosti :prekrst:?
- Sumnjaš u mene, a? Sačuvao ja jedno burence za ovu priliku. :namig:

(posle nekog vremena dovoljnog da se dođe do dna burenceta)
- A sad bi (hik) red bio da pad(hik)ne jedno šenlučenje. I to dobro.
- Kume, znaš da (hik) panduri nisu gluvi?
- Jesam te upoznao malop(hik)re sa mojim zetom? Pitao li si ga čime se (hik) bavi? On ti je načelnik PU za naš okrug. PU ti je (hik) ako si zabunjen, policijska uprava.
- PU im (hik) i odgovara. Pa?
- Pa rek'o on ovim našim jajarama i supadžijama da nas (hik) ne uznemiravaju.
- Toooo, bre! Daj (hik) artiljeriju!
- Pih, kume, ja mislio da si (hik) neki frajer. Koji ti je to moj? Tetka (hik). Uzmi bar petarde od klinca, vid' ovo! 357.
- I to američko govno si (hik) u gaćama držao? Da je opalilo, ti bi bio tetka. Ono, sad kad si napravio i krstio (hik) dete, koj će ti moj jajca, a? Hehehe.
- Ako si kum, onda (hik) mora u čelo. Nemo' da to (hik) bukvalno shvatim. Aaaa, vidim i Kalaša si poneo. Ček' dok trknem u (hik) šupu do onog pokvarenog zamrzivača da uzmem ono što je u njemu.
- Šta pa tamo (hik) držiš?
- Broving što ćale (hik) drpio kad gulio na ratištu. Zolju ne znam gde sakrio, jedino u (hik) svinjac i septičku nisam gledao. Al' sad bi mog'o i tamo da zvernem.
- Kume, idu nam (hik) žene. Videle da mašemo gvožđurijom.
- Do kurca! Sa'će nam je (hik) konfiskuju. Gore su i od žandara, ni (hik) načelnik nam sad ne pomaže. Brzo rokaj iz toga što imaš dok nisu došle!

Komentari

Дефинисао сам ово једном, али много много лошије од овог, једном речју, јебе.

Nisam našao ništa pod ovim naslovom (dok radila pretraga), mada se sećam par primera na sličnu foru, pa sam se zato oko primera dodatno potrudio :)
Hvala

ee ja sam se registrirao prije sat vremena, i nemogu da pravim postere i to??
Zašto