Prijava
   

Volonterski kamp "Azdejković"

Dobrovoljačka organizacija koja jednom godišnje manifestuje jedan vid "fešte" na kojoj se bira novi, potencijalni gej aktivista. To je čovek koji je u prošlom životu sigurno bio pikado strelica na meti "Delija" ili "Grobara" a u ovom neko ko je predodređen za pogibiju.
E sad... Čemu to? Čemu reskiranje da njegovo sopstveno telesno biće dođe u kontakt sa fozgenom i sagori poput licne od kamionske sajle. A sve to od ovih gore što vole pikado. Čemu reskiranje da postane izduvni produkt kome petrolej dimi iz ušiju dok drugi viču "Daj šibicu, daj kremen". Čemu reskiranje da par rebara bude van ikakve funkcije a lični opis promenjen preparatom koji se zove tomahavk. Ne znam.
Da li neke velike pare cirkulišu, medijska prašina ili nešto treće? I koliki je to deo kolača dovoljan da se zanemari pravljenje i lepljenje čitulja na banderama, pljuvanje normalno orijentisanih ljudi u pravcu šarenih zastavica koje paradiraju centrom grada i opšte makljaže, uvredljivi komentari, pesmice "Ubij, ubij, ubij pedera"?
Idite u volonterski kamp, tamo mašite i šetajte ukrug. Zašto da se to najavljuje dva meseca unapred, a da se razumemo, to je dovoljno svakom čoveku suprotnih karakteristika da naoštri dedinu sataru iz podruma?

Komentari

Управо сам научио да дефиницију треба да прочитам целу пре него је оценим, ма колико почетак био добар. Хвала ти на томе.

Da. Lepo si krenuo i izgubio na kraju nekako i pogrešio.

Лепо кажеш, нисам имао појма како да завршим.

Zvali smo ga Lepi Miki i imao je roze poniku..oduvek smo po hodu znali da je gej i nije hteo da se igra sa nama, drugom decom, mada nikada nismo saznali zasto. U srednjoj je imao dugu vezu sa devojkom, inace vrlo muskobanjastom..

Podseti me ovaj prebac od defke na ovaj skeč iz SNL https://www.youtube.com/watch?v=eGx7tiNofVc

+

А мене на једног аутора са Вуке око кога се и дан данас води полемика да ли више воли да стави утикач или да му ставе у утичницу http://vukajlija.com/recnik/autori/58690

Da mu stave, normalno:)

Ако ти немаш проблем са тим што бих имао ја:)