Prijava
   

Vukajlija nekad i sad

Forum vam ne radi. Pisem dva sata, i nece da mi izbaci post, sada moram da kucam iz pocetka, prvo to poboljsajte. Posto forum ne radi, pisacu ovde.

Ja sam stari clan. Bio sam dosta aktivan ovde pre 4-5 godina, bio sam 50. po broju poena i procitao sam i ocenio na desetine hiljada definicija, cisto da ne bude komentara da neki novi clan lupa. Neki ce me mozda prepoznati. Ne hvalim se, samo zelim da ukazem na to da znam dosta o ovom sajtu, i da nisam novajlija. Moje misljenje nakon ovog perioda. Dodjem ja ovde ponekada, ali sajt je realno izgubio na kvalitetu. Ima tu starih dobrih definicija, postera i reakcija koje vredi ponovo videti, ali u zadnje vreme sajt zivi "na staru slavu". Ranije sam zanimljive stvari naloazio ovde, sada ih nalazim na drugim mestima. Neki ce reci "Ako ti se ne svidja ovde, sto si dolazio?". Pa i u Srbiji nisu idealni uslovi za zivot, pa mnogi ostaju ovde i pokusaju da promene nesto. Mozda ja ovih pokusavam da iznesem svoje misljenje kako bi sajt bio bolji. Neki ce reci "Pisi na forumu". Jbg, forum ne radi, ovo sam pisao u temu "Predlozi za pobiljsanje sajta", pa nije hteo da se postavi ovaj tekst. Ako hocete predloge za poboljsanje sajta, prvo popravite forum. Dalje, mislim da je sajt bio bolji dok je bio vise takmicarskog tipa, dok su se birale definicije, posteri i reakcije dana. Neki ce reci da je ovako bolje, jer nema hiperprodukcije gluposti. Tada je mozda bila hiperprodukcija gluposti, ali je bilo i pametnih i zanimljivih stvari. Verovali ili ne, neko je produktivniji dok se takmici, makar za te imaginarne internet posene, za koje me takodje zabole uvo. Ovde me niko ne zna, a ni u realnom zivotu ljudi ne znaju da sam ja ovde pisao sve i svasta, tako da je glupo da kometarisete u fazonu "tebi je bitna samo popularnost". Iskreno, jee mi se za popularnost. Dovoljno sam uspesan u realnom zivotu da mi se jee za ovaj imaginarni zivot ovde. Sada sajt nema ni hiperprodukcije, ni pametnih stvari, samo po par gluposti koje se objave sa vremena na vreme i to je to. Sajt se sveo na neke interne fore u okviru foruma i chata. Iskreno, boli me uvo sta mislite o ovome sto sam napisao. Boli me uvo da li ce ovo neko procitati. Boli me uvo da li cete obrisati ovu definiciju. Boli me uvo ako me banujete, sto se mene tice, mozete i odmah trajno (ako hocete), boli me uvo. Boli me uvo i ako ovog momenta prestane da postoji ovaj sajt. Ovo je moje licno misljenje na koji je nacin moguce ponovo oziveti sajt. Mozda ce ovo uticati na neke pozitivne promene na sajtu, a mozda i nece, iskreno, boli me uvo. Pisao bih jos mnogo toga, ali dosta je i ovo. Radite sta hocete, ali ako ce Kaizenu nesto znaciti ova informacija, ja na ovakav sajt dolazim sve redje i redje, ranije sam na sajtu visio po ceo dan, sada dodjem ovde jednom dnevno, pogledam top postere i reakcije (za 2 min), razocaram se i odem. Ako zelite da sajt bude bolji, menjajte nesto. Pozdrav za sve.

Komentari

Lepo ja kazem da je sajt zamro. Nakon 4 minuta, ni jedna ocena ni komentar, cak ni minus. http://vukajlija.com/niko-da-udje-ni-majku-da-nam-opsuje/56332

Forum vam ne radi. Pisem dva sata, i nece da mi izbaci post,

bag je nekad,probaj ponovo,mislim da je sad popravljeno

Jel moze trajni ban? :)

РАДИ ФОРУМ НЕГО СИ НУБ КОЈИ ИМА МАЊЕ ОД 50 ПОЕНА НА ДЕФИНИЦИЈАМА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Bio sam dosta aktivan ovde pre 4-5 godina, bio sam 50. po broju poena i procitao sam i ocenio na desetine hiljada definicija

E bravo ti ga bravo, svaka čast.

I ja mislim da je nekad davno sajt bio masu bolji i nekako druge boje i to.

Reme, cisto da znas da imam vise poena od tebe za definicije na pravom starom nalogu. Mrk :)

2010:

Ustaneš se ujutru i sa leptirima u drob jedva čekaš da upališ Pentium četvorku i da se uloguješ na Vukajliju. Vidiš da ti je definicija u debelom plusu, odeš na forum i zajedno šenlučite i trolujete.

2015:

Za ovih 5 godina mnogo se toga promijenilo. Nikad nijesam mislio da će biti ovako drukčije i da je to moguće. Opet nijesi spavao, jer si pričao na Vukajliji kako je Vučić govno i pravio postere protiv istog. Više nema trolovanja, nema druženja, svak svakog špija, svak gleda Vučića. Vukajlija se raspala. :(

*nijesi mislio
Ipak.

Ovo sve nešto kontradiktorno...
stari član a ne zna kako na forum...
boli ga uvo za sve a pokušava da oživi sajt...
pokušava da oživi sajt a ništa konkretno ne kaže...
Npr. za početak uzmi pa pravi i ocenjuj sadržaje, evo ja kao novi član, nub, da te posavetujem...

Ovo sve nešto kontradiktorno...

Nista nije kontradiktorno

stari član a ne zna kako na forum...

Stari sam clan, ali neaktivan. Pretpostavljam da treba odredjeni broj poena za postovanje. Zasto mi je onda otvoreno polje za unos posta ako ne mogu da postujem. Greska na sajtu

boli ga uvo za sve a pokušava da oživi sajt...

Jel si cuo nekada za dobronamerne savete?

pokušava da oživi sajt a ništa konkretno ne kaže...

Konkretno, kazem da se vrati izbor definicije dana, postera dana i slicne takmicarske stvari.

Npr. za početak uzmi pa pravi i ocenjuj sadržaje, evo ja kao novi član, nub, da te posavetujem...

Imam 100 puta vise definicija od tebe, plus postere i reakcije, i oko 30 puta vise ocena od tebe. Od mene je vise nego dosta

Woodsman
Npr. za početak uzmi pa pravi i ocenjuj sadržaje, evo ja kao novi član, nub, da te posavetujem...

S K E Č I Ć
K
E
Č
I
Ć

što bi reko kaizen, biće

Konkretno, kazem da se vrati izbor definicije dana, postera dana i slicne takmicarske stvari.

Imam 100 puta vise definicija od tebe, plus postere i reakcije, i oko 30 puta vise ocena od tebe. Od mene je vise nego dosta

Aha... Ti znači da oćeš da angažuješ Vukajlijašku omladinu da oživi sajt... kapiram, evo i ja im poručujem: Oživite sajt! S obzirom na moje skromne mogućnosti i ovo je previše od mene...
Pa piši sa glavnog naloga, nije sramota voleti sajt i boriti se za boljitak.

Nekad davno je svaki Vukajlijaš imao birano društvo.

Da ne razbijate glavu, wlex88. :)

i znači da oćeš da angažuješ Vukajlijašku omladinu da oživi sajt... kapiram, evo i ja im poručujem: Oživite sajt! S obzirom na moje skromne mogućnosti i ovo je previše od mene..

Necu to, nego kazem da kada bi sajt imao takmicarski karakter, da bi se posetioci sami aktivirali. Problem je u sistemu, ne u korisnicima.

pericam89
wlex88

I see what you did there

Pio vode sa Komova ona skida godine ka Feri fleke.

Necu to, nego kazem da kada bi sajt imao takmicarski karakter, da bi se posetioci sami aktivirali. Problem je u sistemu, ne u korisnicima.

Slažem se. Rasni je još na sajtu. Sistem ne funkcioniše. A i prilično je i takmičenje smorilo davnih dana.

Ma slažem se ja... bilo je nekih štrajkova skoro i nekih pokušaja povodom toga... pa ništa. Evo kad se vratiš, kapiram da ti je ''ćefnulo da se vratiš'' organizuj nešto.

A i prilično je i takmičenje smorilo davnih dana.

Iskreno, i mene je smorilo neko vreme, ali mislim da je bolje resenje sa definicijama dana koje se automatski biraju, nego ovo sada gde je poslednja odabrana definicija odabrana pre 3 dana. Kad bi se barem naizmenicno menjali sistemi, nekada sa takmicenjem, nekada bez. Ovako je jos smornije. Takmicenje uvek privuce nove autore koji bi da se takmice i dokazuju. Ovaj novi sistem ne privlaci nikog.

Takodje, to sto je nesto smorilo ne znaci da treba da se uvodi nesto sto je jos smornije :)

kad se vratiš, kapiram da ti je ''ćefnulo da se vratiš''

Nije jos, nego mi je sad nesto dosadno, pa rekoh da pisem malo :)
Vraticu se tek kad mi istekne ban :)

Boli me uvo i ako ovog momenta prestane da postoji ovaj sajt

Vidi se brt...

Sad cu u znak protesta da zapalim svoj nalog ispred narodne skupstine!

Vukajlija ce uvek ziveti u nasim srcima ;(

Vracam se kad mi istekne ban na glavnom nalogu. Pozzz :)

Zasto bi te neko banovao perice?Ti si dobar decko

Ne valja ti ovo nista Perice. Ova definicija. Za go kurac ne valja.
Nisi u trendu. Treba da koristiš tj, sh, tch, ch, zh i obavezno ali obavezno y umesto z.
Drugo ne valja ovako mlako i mlitavo, ne valja, nego treba sočno da se najebeš majke svima, ovima starima sto su pobegli, ovima mladjima sto su goveda pa oterali ove stare, modovima jer su kurtoni koji i ne dolaze na sajt a zovu se modovi i na kraju kaizenu koji oseća neopisivu bol u kurcu u vezi sajta a i inače.
I treće koji ćeš bre kurac ovde, uči bre, neće etf da se završi sam. U slućaju da si završio upiši neke posdiplomske, neki kurac nesto...

Jbg, dao sam minus jer sam naleteo na gomilu defki sa istim naslovom, ali sadržaj ima poentu.
Ja sam bio godinu dana odsutan 2012-13 i videla se razlika odmah. Da ne kažem da se i u odnosu na kraj 2013. sve promenilo.

Nema leka.

Sajt je M R T A V
R
T
A
V
Rešenje: neka asovi poput Johnny-ja, Тхе Проф-а i drugih pokrenu paralelni projekat.

Da me jebeš sa ovim "SRTAV"... Eto, sajt je MRTAV, ne radi ni prored kako treba.

брт, могао си лепо да напишеш: "некад сам био на сајту јако успешан аутор, а сад сам изузетно успешан млад човек, гурам доста јако у животу", а не да трошиш време да куцаш остатак текста.

Ne znam je li još neko primetio, ali teme po forumu sa naslovima ' sajt umro, sve propada... ' su otvarane još pre 5 godina. To znači da ovo nikad nije valjalo. Na definiciju minus, predugačko, osisana latinica, primer gowno.

Ovaj sajt kreiraju korisnici, sajt sranje-mi smo sranje. Stvari idu prirodnim tokom, sve što smo napravili očekivano će da umre prirodnom smrću.

You can't handle the truću, š'o nis' odabr'o?

Treba nam novih 10 moderatora koji će malo sajt razdrmati.

Truć, odaberi mi nešto da mogu na forum. Ljubimmm:-*

јесте, па да сајт пропадне још више

Treba nam novih 10 moderatora koji će malo sajt razdrmati.

Rasni npr.

Nije loš Rasni. Samo ume da izleti previše.
SmokiZoki to ti ne valja da tražiš, ja nisam tražio pa sam živ.
A ti, Truću, nisi u pravu. Ali treba odabrati po nekom kriterijumu, možda konkurs ili tako nešto. Ti, Urrad i Fejsmanijak ste jedino aktivni. Ostalo groblje.

Što si đubre, Truć:-)? Pusti me da oplemenim forum.

SmokiZoki to ti ne valja da tražiš, ja nisam tražio pa sam živ.
Još jedna tako dobra, i eto te na forumu!

Stevčo, ko ne traži, ne treba ni da dobije.

Ih, ja sam mislio da nikada neću dospeti na forum. Imao sam -7 na definicije. Onda mi je naglo kliker mrdnuo i stigao sam do +143.

Samo Crnogorce za modove i nema greške.

3 Srba, 3 crnogorca, 2 bosanca, 1 hrvat i 1 makedonac(da nisu rasistu). Za modove.

Nek bude i jedan Kosovar, da drži ravnotežu.

Nemojte Kosovara, prodaće nalog.

Može, ali da je Srbin poreklom, ne šiptar.

šta fali šiptarima
evo može vucicupederu
fin dečko

Realno, problem je što se ovde već godinama unazad svi slažu da nešto treba menjati, a da pitaš trojicu šta, niko neće imati isto mišljenje.

Neko misli da su Riha i Boxer duhoviti i da treba slediti njihovu viziju, drugi misle da su to Johnny i Тхе Проф, svaki na svoj način, treći da je neko treći...

Generalno, problem je što se ceo ovaj koncept za desetak godina zasitio. Ja ovde dolazim da ubijem dosadu i nervozu. Za originalne ideje treba tražiti nešto novo.

Dust, Riha ima viziju? AHAHAHAHAHA

Dust, Riha ima viziju? AHAHAHAHAHA

Aha :D

Ja mislim da bi Kosovara trebalo staviti u kutiju neku sa kompjuterom i bez mogućnosti prodaje bilo čega vukajlijaškog. Onda će se okrenuti kompjuteru i po cio dan raditi za dobrobit Vukajlije.

To, to! Meni je ok da bilo ko, makar i novajlija, bude mod, samo da ima osećaj za sajt, ne da kadi jaja na Morači.

Penzioner bi trebao biti mod, jer je on najjači korisnik, sve 3 krune ima.

Ma brate: imaš tri moda, stara člana sa 5+ godina iskustva, i tri rotirajuća na po mesec dana, mogu da budu i novajlije.

Novajlija? Stevčo, pretenduješ na mesto moderatora?

Meni zvuči ok da budem mod.
DustBGD89: U pravu si. :)

Samo Smarko i dosta.

Stevču za moda! I Rasnog!

Stevčo bi bio vrh, samo da stavi neku sliku nekoga momka u kafanu na avatar.

Brate: ali tri stalna da budu "Тхе Проф", "Johnny Kurajber" i "Bruce". I dati im neku kintu za to da izvuku sajt iz govana.

Brte, nema te kinte koja bi izvukla ovaj sajt. Samo ovo zatući budakom i napraviti novi;-)

Ja mnim da bi sa Rasnijem prava žurka bila. Ili neki Crnogorac, ako prihvati.

i rijeka nije bila rijeka u samom početku
i nije nužno da ne bude ponornica do kraja
što se događa kad mrtvi fazani lete iznad naših glava
kad mrtvi fazani lete
a nijedan ne pada
I što se događa kad očajanje zahvati ljude
kad očajanje neumitno prelazi u kajanje
gledajući iz daljine konture na sceni
padaju mi na pamet vodene boje
umazane ruke
brzo se peru

Da, sa Rasnijem bi bila žurka, samo bi još on mogao da izvuče sajtoa iz govana.

We are looking for The Chosen one.
Ma da, napraviti novi sajt. Nazvati ga "Ku(r)vajlija" i postaviti Boxer-a za admina.
Šalu na stranu, kad su i Pujo Šotka i Tarzanija nastali tako što su se ekipe okupile prvo ovde, zašto ne bi i neka nova Vukajlija ili nešto.

Tebe nešto očepio Bohor pa ga potenciraš toliko?

On i Riha su očepili pola sajta.

Ahahaha nije tako, Dust. Samo si im natrčo na zicer. Prevaziđi to;-)

Pa natrčali im svi na zicer. Kačio sam negde spisak svih Rihinih poruka. Jebeš sve ako u 10 jedna nije bila hejt.
Ne zanimaju me, samo su mi dobar primer za ovakve teme.

Edit: koliko god ovo bio sajt za zajebanciju, nije kul ako ti služi samo za lične frustracije.

Mnogo si osetljiv, Dust. Riha je kao pojava imao neki smisao ovde, davao je neki ritam, živost sajtu. Zamisli koje bi tek govno bilo da smo svi fini lajkeri? Riha je uvek bio protivteža i hvala mu na tome:-)

D ting iz: Riha bi bio kul pojava da je došao kada je ovde bila cela ekipa.
Ovako je samo zacementirao kraj sajta.

Ja se, bogami, Rihe sećam odavno, iz zlatnih vremena.

Koja to cela ekipa, majke ti?

Naveo sam ih gore + recimo Zdrakula, Sreta i još neki koji više ne navraćaju.

Oooo bokte, Zdrakula i Sreta? Ekipa?

Iskra u kamenu mod tim.

"Тхе Проф", "Johnny Kurajber" i "Bruce"

Ovaj Kuro je i sad mod, samo što ga nema već nekol'ko dana.

Aman, ljudi, ti autori su rekli šta su imali, zasitili se, otišli. Dok su bili tu pravili su dobro zezanje. Niko od nas nije dovoljno duhovit i sposoban da dobro zezanje napravi. To je to. Može lock na diskusiju.

Brate, vas dvojica ste ovde godinu dana (osim ako vam nije po dupli profil).
A Kurajber ređe navraća otkad su proletos napravili nova pravila za ocenjivanje.
Kanda bojkotuje.

U pravu si, Dust, ja sam ovde tek par dana, zaboravila sam i zanela se. Pojma nemam o čemu pričam.

Kakva pravila za ocenjivanje? :D

Da, koja nova pravila za ocenjivanje i zašto je to razlog bilo čijeg odlaska:-D? Ti si neupućeniji od mene, čoveče!

Riha je bio pojava dok je bio normalni hejter. Onda je otišo u krajnost, valjda mu se omililo osladili da ispadne jako pametan i zajeban i onda je krenuo da napusava bez rezona, samo radi napušavanja. A kad ga jedan autor istrolovao sa duplog nekim hejterskim komentarima hteo da plače. Nije to u resu.

Сајт ће оживети онда када се укине или ограничи приступ форуму.