Prijava
   

Ziljave pičke na vukajliji

Zalutale srne međ` čopor vukova. Najčešće žele da ispadnu pametne definicijama tipa: "Toše Proeski" - EXTRA pevač, Toše mnogo te volim!, ili možda "Ceca" - Možete da pričate šta hoćete, ali Ceca je ekstra i ona je najveća naša zvezda i možete samo da joj zavidite... Često se mogu videti i neke ziljave definicije tipa zurka gde obično ziljave ribe pokušavaju da neuspešno ispadnu "opasne ribe", al` tu samo pokažu svoje pravo lice. U najgorem obliku ziljavosti na vukajliji - kao avatar na profilu stave svoju sliku u haljini za splavarenje sa napućenim ustima. Sve u svemu, 99% definicija nastalih od ziljavih pičaka su uglavnom zasnovane na "odbrani" definisanih likova - Mitar, Ceca, deca, Seka, Viki i ekipa.

Ziljava pička 1: "Jebote, kako sam sinoć popizdela. Na nekom luzerskom sajtu sam pročitala nešto kao neke ono kao znaš...članke o tome kako ono kao Ceca nije ekstra.
ZP 2: "I šta si uradila?"
ZP 1: "Pa jebote, ono prirodno - registrovala sam se nakon 10 pokušaja i ono napisala im da odjebu više od nje - žena je bre samohrana majka! Ma carica bre!"
ZP 2: "Ma da bre, ekstra!"

Komentari

Nesto ih nisam vidj'o. Mozda ovo u teoriji.

Ukoliko ne zavrse na "groblju", mogu se videti...

Malo je previše iskarikirano, al ajde...

регистровала сам се након 10 покушаја
:)))))))))))
+++++++

Dao sam ti tambsap, jes da nije "istinita" definicija, ali mi se sviđa, posebno primjer.

"Па јеботе, оно природно - регистровала сам се након 10 покушаја и оно написала им да одјебу више од ње - жена је бре самохрана мајка! Ма царица бре!"

Jaooooo! :D
Jednom smo, u srednjoj skoli, imali iz engleskog da pisemo o svom omiljenom pevacu/pevacici/bendu. Mene jedna "ziljava" zamolila da joj pregledam sastav. I naravno, zasnovan je na tome kako je ona carica jer je pocela da peva po kafanama s nekih 15 godina, kako je ona samohrana majka i kako je ona sad zbog toga jedna velikomucenica i svetica. Shit.

++

Sve je to u redu,ali, sta ti imas protiv Cece? ;) +

ХАхахахахаха!!!!
Али десет покушаја! Самохрана мајка!
:))))