Prijava
   

Cane Partibrejkers

Jedan od najoriginalnijih frontmena , alfa i omega beogradske grupe Partibrejkers.

Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi.

Po mom misljenju jednostavno - CAR

Citati:

"Muzika, stani...debela iskuliraj" (obraca se debeloj ribi koja se bacaka u publici"

kad su se dogovarali za turneju po Hrvatskoj iliti slično gde je Cane pitao: “A gde ćemo da spavamo, u Jasenovcu?”

Kad se neka debela cura u nišu popela na binu cane je posmatra, ona zastane i ovaj odvali "sidji sa bine debela, što stojiš, čekaš dizalicu"-INFO - Serif Gile

Na koncertu u Sloveniji: “Šta je bre, Hrvati?”

Na koncertu u nekom selu: "Gde ste ratari, jel ste poneli motike?"

U nekom manastiru pred polazak, igumanu: “Oče, blagoslovite pa da palimo!”

Brejkersi svirali u nekoj vukojebini, i seljaci krenuli da ih gađaju kupusom, krastavcima, i raznoranim povrćem pa im je rekao : "Šta je seljani? Rodilo? Aaa?"

Komentari

Cane je kretencina cije sovinisticke i diskriminatorske bljuvotine mogu da se dopadaju samo bolesnim ljudima. Sta cu kad sam jedan od onih glupih pa ne volim takva proseravanja :/

Jos jedan glup ovde -

pa glup si jer ne mozes da skapiras da je to prozivka koja nije zlonamerna, vec zajebancija...a debele ljude treba zajebavati, jer drugacije nece skapirati da treba da smrsaju btw

vidim RODILO kod tebe

Ako nesto vredja vecinu prisutnih na koncertu onda je to sigurno zlonamerno i idiotski. Ajde sto ja ne kapiram, ali kako to da ne kapira sva ona publika koja ga na nastupima gadja flasama i svime sto joj je pri ruci?

A sem sto je drzak i nevaspitan glasm mu zvuci kao da sere sto dodatno ide na qrac...

a zasto sva ta ista publika i dalje dolazi, znajuci za ekscese na svakom njihovom koncertu?

mentolu to je njihova glavna fora..kako ne kapiras..u skc-u je vredjao krug dvojke covek...pa sta sad i beograd diskriminise?

steta sto nemaju mozak na meru u prodavnicama

Pa da li je rodilo, ili nije, sluao sam doticnog u studenjaku i imao je izjavu: "Studenti pozdravite roditelje, je l' imate vi roditelje...je l' vi citate knjige, a vasi roditelji...". Naravno da niko nije reagovao na ovu glupost i bedan pokusaj da se ispadne duhovit. Da ti kazem iskreno, zabole me za Caneta, hteo sam samo da se deklarisem kao glup i da, rodilo je poprilicno.

"a debele ljude treba zajebavati, jer drugacije nece skapirati da treba da smrsaju btw"

Nisam jedini koji je u punom rodu izgleda.

odusevilo me ovo oce blagoslovi pa da palimo :D

ok emigrantu, slobodan si ;)

haha , da to je vrh

Poserem ti se na foru. Taj Cane nikada nije bio neko narocito ime u domacoj muzici a takodje nema ni nesto puno svojih fanova. Publika uglavnom dolazi zbog pesama a na provokacije je spremna da uzvrati sto se vidi po tome da ne dolazi praznih ruku. Druga stvar, Partibrejkersi kao grupa dolaze uglavnom u paketu sa drugim bendovima, pa publika koja se tu nasla zato i reaguje sa negodovanjem. Doduse, to sa vredjanjem mu i jeste neka fora ali fora koju svaki mentol moze da napravi jer ne ume da smisli nista originalno i pametno.

ok kulence, idi slusaj Jasara i Seku Aleksic, srecno. pozz

Ne slini, bio sam iskren i izneo svoje misljenje. Drugi bi ti samo lupio - bez obrazlozenja.

ok. o kolegama sve najbolje. postujem svacije misljenje. jel sad ok?

Nije. Nikad nije dovoljno ok. Mene se sviđaju Partibrejkersi, ali ne znam šta se dešava na njihove koncerte, nisam ni na jedan bio. A i počeli su malo previše da vuku na vjersku stranu.

Iskreno, prvi komentari koje sam čuo o Canetu su bili jaaaako negativni...i obradovao sam se, jer sam mislio da to u današnjem svetu znači da u stvari bredi, a onda sam otišao na jedan koncert Partibrejkersa i utvrdio da si ti komentari bili u stvari pozitivni kakav je u stvari! Ozboljno, čovek je cepanka...lepo kaže kulence ,,to sa vredjanjem mu i jeste neka fora ali fora koju svaki mentol moze da napravi jer ne ume da smisli nista originalno i pametno.''...Šta ima originalno u nečemu što može da stvori bilo koji čovek od 3-103...po meni, čovek je debil. Sad, ako se tebi sviđa to je tvja stvar, besmisleno je da raspravljamo o ukusima.

Mene se prvo sviđa muzika, a sudeći prema njegovim izjavama, moram reć' da umije nekoga da posere kad treba. Bolje i takav da je, no ka' Bora Čorba da se izjašnjava u šaljivim stihovima i vrcavim doщetkama.

+ Cane je otreznjivac javnog mnjenja, otud njegove prozivke.
Covek je jako nacitan i obrazovan (to privatno znam)
To sto proziva ljude je ekvivalent onoj lopati sto leci narkomane, takodje mu je i neka vrsta samokritike i samootreznjenja, jer je ukapirao da lepa rec gvozdena vrata ne otvara, vec samo lopata, motika, kod njega u verbalnom obliku.
-Devojko, trebalo bi da drzis dijetu.
-Zemljoradnici, drka vas ko stigne, otimaju vam ako rodi, ako ne rodi propadate i bez otimanja.
-Jasenovac i sindrom kvaziduhovnih debelih popova sa dzipovima ne treba komentarisati.
Reci cete, iguman nije od takvih...
Nije, tacno, al su iz njegove i nase svete crkve, i pravedni treba da pociste nepravedne...
*I za kraj:
Cane koncert skc 89':
-Prijatelji, prijatelji, puki siromasi...
Veceras - jebemo se.
Ako nemate s'kim, karajte se izmedju sebe...

Mi se upravo pokarasmo medjusobno...

+ na koncertu kod mene je rekao- Sta je malinjari, jesam reko da budete mirni, jel vise volite da vas prozivam?
-Zasto se ne vratite u shumu?
-Gde su vam sad traktori?

itd. a videlo se posle da je i probao da vozi traktor i da je jeo maline i da mu je bilo lepo u shumi.

Ako Cane uspe da prozove nekoga i ako se taj neko uvredi na to, on onda ne razume pricu koju Cane provlachi.Zajeban si ako ti kaze da si seljak, a iz sela si? ne nisi!Cane opipava teren i uvodi pojam istine medju ljude.Bravo za defku + Ali najbolja je fora kada je prozivao Dzhoni Depa u SKC-u

"Јесте очистили црно испод ноктију?" људина, обожавам га. +++

Ја јако готивим Цанета. Мислим да је један од највећих квлтова на нашој сцени. :) Мислим да му је ипак најјача изјава она ''Цркни, јадниче, ако сам ти ја идол!''

Ok, Partibrejkersi su muzicki prilicno dobar bend ali im je frontmen kreten koji ne zna da peva. Mozda je on stvarno pametan kao sto neko rece, ali to svakako ne pokazuje. "Debeli, debela, seljaci...", mislim da bas i nije odraz neke mudrosti... Slicne komentare ce vam uputiti i 10ogodisnje dete iz skole za mentalno zaostale, pa sta, onda je i on genije jbg.

Е, да, слажем се са Мешом за ово везано за веру. Цане као тежи да пропагира неку слободарску идеологију, а с друге стране се мало увлачи цркви. То некако не иде једно с другим, али ајде, нема везе.

bogi,zaslužio si groblje (od plusića).cane jeste car. imam utisak da bez antunove gitare(svira sa dve note al opako dobro) njegova muzika ne bi bila to što jeste.

Плус јер нисам знао за ово "Благослови па да палимо". Иначе не готивим Цанета, јер ми се тај приступ не свиђа. Не мислим да је он зао или да стварно жели неког да увреди, само ми се тај његов трип не свиђа.

Caneta sam gledao dva puta u dvaes' godina i uvek je bio isti na sceni...PROVOKATOR...Ne znam šta bi čovek trebalo da radi na ROCK koncertu-pa da pali, da se skače da se trese...solidni su uživo, mada iza Van Der Gogha-pola koraka, ali to je drugačiji filing...PLUS

+
koncert u Futogu: "Alo paori, jesmo se naorali danas ?!"

gitarijada u Zajecaru : "'De ste Vlasi ?!" (krecu da ga gadjaju kamenjem) ... Cane: "Sta je ovo , kameno doba, a ?!"

... i jos mnogo drugih izvala koje ne bih sada nabrajao

Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi.
Minus ko vrata zbog ovoga...

e ako si mi ti dao minus ko' vrata odmah ima d'umrem

Plus k'o vrata BAS zbog ovoga! Ima nas,raznih...zivela tolerancija!

ja sam ti dao plus ko prozori

Cane je brat Toni Montana

s obzirom da ovo verovatno nece biti def dana, mozemo da je progalasimo def sa najvise komentara ispod nje :)

Знам ове примере. Има оно на Егзиту са Тадићем, "Боки!Е,Боки!". Тадић се окреће,а Цане:"Ништа,ништа". Или док седи у оном трамвају,мислим да је интервју из "Сад се јасно види". Цане: "Ја сам срећан човек,видите ли срећног човека?"
На Калишу '97, у сред песме обраћање публици: "Полако,еј!Полако!"
Видимо се у Старчеву данас ><

@ bukajlija - koji je tebi qrac? zašto moraš da odmah nekome vređaš majku zbog stvari koje piše? zašto nekoga čije ti se mišljenje ili stav ne sviđa moraš da nazivaš iskompleksiranim? zaista nije lepo sa tvoje strane. jeste da je ovo internet i da svako može da piše šta želi zahvaljujući anonimnosti koju on pruža, ali malo pristojnosti i takta nije na odmet.

Jos jedna forumska definicija. Ni +, ni -.

Dobar je Cane...

Bukajlija??? Sta je napisao...? ja stvarno nisam video? ako je nesto mene vredjao, ne morate da ga banujete...znam ja sam da odgovvotim, nije frka.

Inace, drago mi je da je ova defka izazvala ovoliku polemiku!

peace

Цане је ретко добар и коректан човек. То што има шабана којима сметају неки његови лични избори, то више говори о њима него о њему. У сваком случају, ако им се не допада, нека иду на концерте Дина Мерлина и Марка Булата па нек се тамо веселе и уживају. Или нека само смршају...

Ja zaboravio da dam plus na ovu definiciju. Evo sad ga dadoh.

Ti si bas opterecn svojim poreklom. A zasto je car? Sto je arogantan prema publici?

Nisam, ali vidim da si izgleda ti opterecen mojim poreklom.

vrtoglavice, nastavi da sledis svoj ritam.

...i da...slobodan si.

E i sad ovi iz linije za pametne pričaju nešto o Canetu... Jaaaaao,stoji to da se uvlači crkvi,ali ko ne razume njegove prozivke i ne treba da dolazi na koncerte,čovek ima svoj stil takav je od prvog dana...Sad što je to nešto novo bilo i jeste na našoj scetni pa gomila kvazi moralista osporava Caneta to je druga priča... Ne treba da cepa fazon "Debela sam i srećna,lepo se osećam"

Elem... Sloboda Individulanosti seeeeljani

Caane rules

Duvajte ga hejteri! Caneta za predsednika!

Na koncertu u Starčevu pre 2 godine : Rodna gruda, a, ostarićemo u Starčevu!
Dajte uključite svetlo da vidimo ko nam je u publici...

Omladina, mladi.... TRENUTNO! :)

A na trenchtownu je rekao - alo idioti, sad malo cuga i devojke, a posle duvajte! :D

@Kulence
Nemoj da pričaš o nečemu što nemaš pojma...
Ti kao poznaješ Caneta lično pa znaš da li je vaspitan ili ne...
Prvo se informiši pa onda govori šta hoćes...

pa jebemu lebac, dobar je tekst ali ne za definiciju, lik ima sigurno 50 defki koje zaslužuju naslovnu pre ove.

ne pratim ni ovaj bend -

Дефка по мени ништа посебно, можда чак и испод просјека али морам плус на Цанета и Брејкерсе па га јеби.

Jebem li ga, za plusa je svakako. Lud ja taj Cane.

У Крушевцу:
"Је л' знате што вас зову Чарапани? Зато што вам смрде чарапе хехе."

У Краљеву:
"Сељаци, где да бацим цигару да вам не запалим сено?"
Чуо сам да је ту добио по носу од неког из публике.

Нико да спомене...
Кад је био у Краљеву, и виче им, ''Добро вече, Крагујевац'', а ови из публике, ''није Крагујевац, него Краљево'', а Цане њима, ''Краљево, Крагујевац, исти курац''.

Скоро је био на студију бе, пита га водитељка, ''па, Цане, да ли си размишљао да оставиш иза себе још некакав траг, поред музике?''
-Шта, да се препарирам?

obozavam i caneta i brejkerse,ali zasto je ovo na naslovnoj?
+

Nek je i dobio, to nije zajebancija, to je debilizam cisti.

Jok, pre mu dođe neki utripovani seronja.

Da li je još neko čitao ovo njegovim glasom? :D

-СКЦ, неколико мршавих ћелаваца се пентра на бину, Цане их гура ђоном: "ОБЕЗБЕЏЕЊЕ! ВРАТИТЕ ОВЦЕ У СТАДО!"

-Нова година, Трг Републике, минус зилион: "ЈЕЛ' ВАМ ВРУЧЕ? (публика "нијеее", драмска пауза) ПА БИЧЕ." Пар минута касније, поред главе му пролеће флајка, он као шприцер: "Ако ако, ваља се. Нисам жедан, фала."

Али најјача сцена је била такође за Нову годину када се убио као свиња и ваљао дал' по улици испред неке кафане или у самој кафани, нисам сигуран. Ортак га слика, он убљуван ротира се ка њему: "АКО! СЛИКАЈ! ПОСЛЕ СТАВИ СЛИКУ НА ГУГЛ ПА ПРОДАЈ! ДОБИЧЕШ МИЛИОН ДОЛАРА! СЛИКАЈ ЧОВЕКА КОМЕ НИЈЕ ДОБРО!" љ0љ0љ0љ

Pa, ja ne verujem... +

2009te na Exitu... odsviraše partibrejkersi par pesama a Cane ništa, publika gleda, čudi se.... kad će on "Šta je? Čekate uvredu?"

Kako je smesno i originalno nazvati debelu osobu debelom. Uau. To sto je tu devojku verovatno mnogo povredio, kao i ljude koji zive na selu, kao i te Slovene.
Mislim, neko plati kartu kojom te jebeno izdrzava da bi ga ti vredjao?
Ne kapiram zasto je ovo na naslovnoj? Stil nije neki, fore su kursadzijske, logika "ako ne mislis isto sto i ja glup si" se ovde toliko hejtuje i gusi od strane moderatora, a onda izbace ovako nesto.
Ovo nije zajebancija, ovo je izdrkavanje po ljudima od kojih misli da je bolji. Cast i harizma na nivou...

Ja sam. Onako, nije los cane, nekad mi ide na kurac a nekad mi je kul. Pricao mi drug da je na busko ga neka devojka spopala kao za autogram ili tako nesto a on je pogledao i reko:"bezi grobe". Inace plis za defku i drago mo je sto se vratio bushido

Цане није пјевач, Цане је рецитатор и смарач.

То што рече небитна, стварно вау, рекао је дебелој ђевојки да је дебела, кул, супер, цар је онда.

Мало је сељачки то, тј мало више.

Дефка је иначе нула обична.

५ձዝይ ርይ ዝይ ყፎለձՎห ५የӄፎห, ዐዝ ʝይ ყ ५የӄፎห.
''ᎎይን ᎎ፬፫ձ ≭หፎዐፕ ʝይ ᎎሌყፐձፎ.'' - ५ձዝይ ፹ձ፻ፕหᎎየይʝӄይየር
http://youtu.be/MiQy6BwFqUE

Da nisam dao plus na definiciju dao bih minus na ovo:

a debele ljude treba zajebavati, jer drugacije nece skapirati da treba da smrsaju btw

Prosvetli me molim te, o moćni mesijo... totalno sam bio van svih tokova o prednosti mršavljenja dok nisam čuo Caneta koji proziva debelu ribu. Momentalno sam dobio complex... sad sam kost i koža.... umirem od anoreksije.
Što se tiče Caneta jedna od najjačih provala je (ima na jutjubu) "Nevaspitani degeneriče, ako ti se ne sviđa, marš u pičku materinu!"

Neka mi neko objasni razliku izmedju doticnog (za koga prvi put cujem u ovoj definiciji, naziv benda sam cula tu i tamo) i osobe opisane u ovoj (briljantnoj i takodje odabranoj) definiciji http://vukajlija.com/uvredjivac/275357 ?

Ja Caneta poštujem kao muzičara, ali sam gledao i čitao par njegovih intervjua, i kada je ozbiljan ima šta pametno da kaže, sviđa mi se njegov rezon. Meni je najjača njegova odvala (ne znam da l' je istina) kad je ribi koja mu je vikala ''Cane Cane ti si mi idol'' rekao: ''Ajde groblje beži kući nek ti mama kupi drogu'' ;D

Напокон и ово на насловној! + *

Ova definicija uvređivač ga opisala perfektno. Matori isprdak. Solidan muzičar.

Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi.

A za ovu rečenicu bi dobio minus, pa sve da si pisao i o pepersima.

+ Sombor (pre par godina)
De ste sasi? - pa vi ste jos u kamenom dobu !
LEGENDA

nusmi, krajnje subjektivno

Kako je sam izjavio u tekstu jedne od njihovih najpoznatijih pesama, nešto je mnogo gadno pojeo, pa sad zateže i razvlači dok peva (???) jer to što je pojeo malo teže izlazi u kontrasmeru, što bismo mi glupi rekli-na usta.

Cane je legenda nad legendama, o ovo nije definicija, već par novinskih i prepričanih citata.

Ovo nije definicija nego hvalospev Canetu od strane autora. OK, voli čovek Caneta, nije frka, ja ga ne podnosim, isto ok ali mi nije jasno zašto je ovo u odabranima, šta je to tako dobro prezentovano da bi se tu našlo?

"Šta je paori, kopali ste ceo dan pa ne možete da napravite šutku?" - grad na jugu Srbije
I onda 50 ljudi izleće na podijum, jedan čak odnekud nosi budak(zaboravili ga komunalci kad su sadili neke breze). Vrištanje!

meni je najjaca fora kad su imali koncert u hrvatskoj negde i neko mu vikne "Cane, jebem ti mater" a on ce "oo pa imamo i Srbe u publici" :D

Odgonetnuo: Cane je ortak nekome od modera pa se dogovorili da se sprdaju, tejk it izi, gajz :) Inače, CANE, da ti kažem, ne pevaš nikako, fore su ti trule pa pogledaj kako to radi još jedna budala ali i vrhunski muzičar, Rambo jebeni Amadeus.

"Deste pršutari" - u Užicu

Gotivim Caneta samo tako. +++

То бушидо мађијо :*

sva imena velikim slovom, samo NIŠ malim. -

sva imena velikim slovom, samo NIŠ malim. +

+ za definiciju
a za mderatore i one koji se tako osećaju: EDITUJTE malo ove definicije pre nego što ih pustite u etar. Niš velikim slovm, jedna zagrada je nezatvorena... Sitnice koje mi bodu oči.

Na Gitarijadi u Ratkovu je psovao majku publici, ovi ga skinu sa bine, a gitarista posle 15 minuta pita: "Možete li sad da nam vratite pevača da počnemo koncert?"...

budala ali i vrhunski muzičar, Rambo jebeni Amadeus.

+1 e za njega bi ovakva deka i omiljena bila.

Ја мислим да дође у Босну да би му увод био.
Ђесте ушљиви међеди избосне са оне стране Дрине, јесте одспавали зимски сан и крали мед ?

Samo +, bez petokrake. Izostavio si epsku "Odlazi, grobe".

Brejkersi su bili zakon do, recimo, Ledenog doba, a posle sve nešto, brat bratu, isto pa u krug, bezvezno, nepamtljivo. Što se Caneta tiče, ne znam da l' mu je veća muka što ga slušaju i van Beograda il' što ne slušaju dovoljno u Beogradu il' što su internet i droge poodavno stigli i u ruralnije predele, ali, svakako je bio najsrećniji dok je ''malo obrazovaniji'' i urbaniji svet bio samo u Zagrebu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu... A nešto mu i sin kao svirucka, a on malo, onako po srpski, gurka dete, ako, valja se...

Brejkersi svirali u nekoj vukojebini, i seljaci krenuli da ih gađaju kupusom, krastavcima, i raznoranim povrćem pa im je rekao : "Šta je seljani? Rodilo? Aaa?"

Хахахахахахах ово је много добра фора, због овога +
Иначе је дефка мање-више, али волим Брејкерсе, Цанета ништа специјално...

Folitant. Duhovit.

Kad su ga gađali kamenovima on viknuo ''Šta je, kameno doba, a?''

isti, poseban, slobodan...SAMO SVOJ! legenda....jebe mu se za vase misljenje...meni je to dovoljno...covek ne pati zbog mediokriteta, nije idolopoklonik...kad bi vise ljudi tako razmisljalo...

Na koncertu na jazu, pocela publika da pjeva 'kupio sam prsten, kupio sam pusku...' vice cane 'eee polako, nije vam ovo kafana da narucujete' :D inace napravili su odlicnu atmosveru...

+
U Zrenjaninu: Alo, seljaci., jel ste uzorali njive?
U Novom Milosevu, u polupraznoj sali: Ej celavi, zatvori vrata, duva promaja!
U Zagrebu je pitao publiku, na pocetku koncerta, jel ste spremni oni JESMO, on opet pita jel su spremni oni jos glasnije JESMOOO...i on krece Spremte se spremte cetnici... :)

U Zrenjaninu: Alo, seljaci., jel ste uzorali njive?

Ironija, sada zivi u tom Zrenjaninu :)

u BiH "Deste mundžosi?!!" Cane bog ! ++++ i *

kulence
Poserem ti se na foru. Taj Cane nikada nije bio neko narocito ime u domacoj muzici a takodje nema ni nesto puno svojih fanova. Publika uglavnom dolazi zbog pesama a na provokacije je spremna da uzvrati sto se vidi po tome da ne dolazi praznih ruku. Druga stvar, Partibrejkersi kao grupa dolaze uglavnom u paketu sa drugim bendovima, pa publika koja se tu nasla zato i reaguje sa negodovanjem. Doduse, to sa vredjanjem mu i jeste neka fora ali fora koju svaki mentol moze da napravi jer ne ume da smisli nista originalno i pametno.

upravo

-Utisak nedelje: Lepava kad zapeva, svima nam je lepo....

Simpaticno, nasmijali me citati ali minus jer lik nije CAR nego AROGANTNA KRETENCINA.

1) Definicija kao definicija je sranje. Mogla je da bude milion puta bolje napisana. Subjektivna je i previse. Cujes ti njega: "Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi." 'Ajde bre, Boga ti, ne seri... Svako ko ima drugacije misljenje je glup, a? Mars u konzervu sa sve tim i takvim misljenjem.

2) Njegove fore su pedes'-pedes'. Ali kad vidim da sta prica ljudima koji zive na selu, koji bukvalno zive od toga sto on ismeva, jeb'o bi mu mater kretensku...

3) Dao sam plus, zato sto mi se desava da mahinalno na odabrane lupam pluseve. Cisto da znas da bi ukupna ocena bila nula (ni plus ni minus) da ljude ne mrzi da citaju.

СМарко

Цане није пјевач, Цане је рецитатор и смарач.

Idi čitaj Gorski vijenac, Cane objašnjava u svakom pogledu. +

Definicija kao definicija je sranje.

Ovde se delimicno slazem. Jedna od prvih defki koje sam napisao na sajtu, pre tri godine, pa se ni meni iz ove perspektive ne svidja preterano. Moglo je to bolje.

Cujes ti njega: "Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi." 'Ajde bre, Boga ti, ne seri... Svako ko ima drugacije misljenje je glup, a? Mars u konzervu sa sve tim i takvim misljenjem.

Opet, davno bese, covek sazreva tokom godinama pa nauci drugacije da formulise misljenje. Tako da sada tvrdim da nije svako ko ima drugo misljenje glup. Ali opet, sada takodje tvrdim da je svako ko reaguje na necije misljenje sa "mars u konzervu sa sve takvim misljenjem", veoma glup.

Dao sam plus, zato sto mi se desava da mahinalno na odabrane lupam pluseve. Cisto da znas da bi ukupna ocena bila nula (ni plus ni minus) da ljude ne mrzi da citaju.

Lepo je sto priznajes. To dovoljno govori o relativnosti tvog "misljenja".

Morgothmir, to je bila najjacha njegova odvala ikad, publika je prvo bila u shoku jedno 5 sekundi a onda su svi pocheli da se smeju, Cane je car, a vi shto ga mrzite idite u budvu na zlezde granda, zavijajte kao turci i lelechite kao profi narikache

i nek vam deca slushaju Mortal KOmbat i Zaklanu cheljad!!!

Jedač govana, kao i ovi što misle da ako ne volim Caneta jedino mi govna ostaju...

@kuzlahudin
a šta fali Zaklanoj Čeljadi?

Jeste da ovo sve sto si ti napisao nema veze sa nekim definisanjem i zabavom al' dobro-respekt za Caneta!
Na nastupu u Hrvatskoj pita pibliku "Jeste spremni?,oni odgovaraju "Nismo" a Cane ce na to "Pa spremte se,spremte" :D

Ti mora da si bio debeo kad si bio mali, pa te neko izzlostavljao u gubljenje kila. Prosto ne nalazim drugog nacina da objasnim ovaj kompleks. Vrijedjanje ljudi zbog fizickih karakteristika mi je dno dna- niti mozemo niti bismo trebali svi biti isti. Medjutim, vecina ljudi ni ne shvata da je do zla Boga izmanipulisana da vjeruje upravo to.

SvetaMajaMucenica

Ti mora da si bio debeo kad si bio mali, pa te neko izzlostavljao u gubljenje kila. Prosto ne nalazim drugog nacina da objasnim ovaj kompleks. Vrijedjanje ljudi zbog fizickih karakteristika mi je dno dna- niti mozemo niti bismo trebali svi biti isti. Medjutim, vecina ljudi ni ne shvata da je do zla Boga izmanipulisana da vjeruje upravo to.

Šta da kažemo onda za tebe, koja si besomučno ishejtovala autora ove definicije. Dobra ti je, inače, ova fora sa šatro čitanjem i minusiranjem - vidi se da imaš iskustva.

kako ne shvatate da nadimci na osnovu izgleda su uobicajna stvar i da ne moraju uvek biti uvrede...kako ces se obratititi nekome iz gomile na rok koncertu,nego opisom izgleda te osobe...ili kada pricas s nekim o nekome koga ne znas i samo kazes ona(j) celavi\va,debeli\la itd...sta dramite zbog toga,koji kurac...

Meni Cane liči na Ciganina, a naglasak ima kao tipična beogradska džukela.

ХАХАХАХАХХАХХАХА кол'ко сте геј коментара оставили да ми дође да се вратим у тинејџ мјутант нинџа тртлес и испребијам вас малом кашиком за кафу.

и ајде плус, сећам се како смо на неком рођусу у основној вришћали уз брејкерсе.

„Cenjen od strane inteligentnih, osporavan od strane glupih ljudi.“ - рече Bushido и остаде жив.
Хахаххаха, мада иако је идиотизам јеси ме насмејао!

Цане је дефинитивно заслужио да се нађе на насловној, иако Бушидо није баш најбоље одрадио тело дефиниције. Више изгледа к'о да је и то Цане напис'о (рек'о). Ова фора за ђембеле му није нешто, али то је он. Попљује неког, па ако испадне добар фазон - до јаја, ако не - јадно је, ал' њему пуца туки. Ова фора за Јасеновац је генијална. :Д Плус за Цанета.

рече Bushido и остаде жив.
Хахаххаха, мада иако је идиотизам јеси ме насмејао!

Rece....a , pa ja ne znam ko si ti. Verovatno neko nebitan, bas kao i taj komentar.

Dao sam plus, onako prava jebačka defka.
A Bushido, on je stara kuka na sajtu. Ipak, pošto me par puta ismijavao više mi se sviđa kad je banovan.

CANE LEGENDA! 233 glupih ljudi dade minus, a od mene genijalca PLUŠČINA! :D Šalim se malo, super ti ovo!

@Bushido
Што га онда цитира ако је небитан, хмм?

Што га онда цитира ако је небитан, хмм?

Da drugi ljudi, koje ne smatram toliko marginalnim ovde, ne pomisle da se njima obracam. U slucaju da zelis da ponovis to pitanje i u vezi sa svojim slucajem, posto nemas kapacitet da sam skapiras, tebe takodje citiram iz istih razloga.

Au, pa ti si isti taj. Jbt koliko si nebitan, da sam pomislio da si jos jedan u armiji nevaznih

У Загребу: ,,Јесте спремни?
Начи спремте се спремте''

Распитајте се зашто га они, који га боље (и дуже) познају зову "Ђубренко"....

Макар се зајебава. +

Па шта је он погрешно рекао ако је дебелом рекао да је дебео? Мсм, ајмо сви да будемо политички коректни да случајно неког не увредимо

Па шта је он погрешно рекао ако је дебелом рекао да је дебео? Мсм, ајмо сви да будемо политички коректни да случајно неког не увредимо

Brat Jankela apruvz!