Prijava
   

Dokaz dobrote proizvođača sokova

Sok od narandže (1l) - 100% narandža - 0,80€
Kilogram narandži - 1,80€
Još ako uzmemo u obzir da za 1 litar soka treba nekoliko kilograma voća, dolazimo do zaključka da su oni oličenje plemenitosti, dobrote i čist primjer altruizma.

Komentari

Jeste, više voća ima u deterdžentima za sudove +++

Plus i za komentar.. :D

Ja najvise volim frutelu

mene iznenađuje skor ove defke... ispada da ju je ocenilo više ljudi nego sve defke na prvoj strani (najnovijih) zajedno...

Veri gud maj frend! +++++

Ooo sad vidjeh, hvala i na odabranoj i na komentarima. :)

Znao sam da če ovo kad tad na naslovnu. Jako dobra. +

Jeste, više voća ima u deterdžentima za sudove

I to u onim bez arome voća!

Pun pogodak + i Patrik

Odlično ovo. :-)

Boni sokovi - čaša više, bubreg manje. :-)

+ i * Odlicna :)))

твинкл твинкл литл стар

Свака им част, то су једне људине! +

Od 100% voća narandže u soku ide 50% voća (čitaj, pulpe i nešto soka od narandže i soka dinje (valjda je to, pitaću nekog ko se razume u to, a rek'o mi odavno a ja zaboravila)), 30% vode, 18% baze narandže i 2% šećera.
+
Čestitke za naslovnu.

Nema ništa zdravije od čaše kole ujutru na prazan stomak, jebali vas vioćni sokovi!
:)

Dobro je što je ovo odabrano jer je fino primećeno.

Lolololololololololololololo +

Сок од наранџе се прави од концентрата наранџе, који се меша са водом. Произвођачи би банкротирали када би цедили наранџу.

Svaka čast! Plus ko vrata, a fora je u tome što je smrznuti pomorandžin sok lakše transportovati nego svežu pomorandžu, te je mnogo jeftiniji nego da cediš pomorandže u Srbiji, ALI možeš na pakovanje staviti 100% ukoliko u soku nema ničega sem pomorandže, sama smrznuta pomorandžina pulpa ima oko 30% dodate vode(ispiraju višak pulpe sa mašina koje melju i cede i povećavaju viskoznost da bi smanjili habanje mašina), onda naši u to dodaju još 30% vode(to ti je već blizu 50% dodate vode), i to pakuju kao 100% pomorandžu. Nema ničega sem pomorandže i vode, koje u pomorandžama inače ima jako mnogo...

100% се односи на то, да нема конзерванса и сличних зејебанција, не могуће је да само од поморанџи направе сок, па коштао би 10е..