Prijava
   

Englesko selo

Ako ste mislili da su favele Rio de Žaneira zajeban kraj, gadno ste pogrešili. Postoji mesto gde te ljubazne bakice (malo uštogljene, ali ljubazne), baštovani i posmatrači ptica vrebaju sa instinktom velosiraptora. Lokalni sakupljač markica barata otrovima tako dobro da bi skenjao Raspućina iz prve, a predsednik seoskog šekspirovskog udruženja ima kolekciju ljudskih lobanja u podrumu koje polira delovima odranih ljudskih koža. I svi piju čaj u isto vreme, skotovi bolesni.

U najnovijoj studiji nekog nemačkog instituta, od deset najopasnijih mesta na svetu, prva tri su sela u Jorkširu. Četvrto je seoce u Notingemšajru, peto i šesto su u neposrednoj blizini Oksforda, tek sedmo zauzima Rio, osmo i deveto sela u Stafordšajru, deseto Bangkok.

Komentari

Carska defka, carska.
E, tako se to radi.
PLUSČINA jebote, PLUSČINA!!!

bio i neki komedija - horor na ovu temu ore par godina.

Da l' me zezaš? Pa, što neko ne pozatvara te bolesnike?

4 мр мун: Јеси ли нормалан?

Wisost

4 мр мун: Јеси ли нормалан?

A ti?
Why so serious, 'ebote?
Ne budi tol'ki bukvalista.

Кад' Циклон напише ПЛУШЧИНА онда дефка мора бити добра +

Znate li, Votsone - odgovori - da je jedno od prokletstava koja me progone u tome što sve što posmatram dovodim u vezu sa predmetom koji me trenutno zanima. Vi sad gledate te raštrkane kuće i uzbuđeni ste njihovom lepotom. I ja ih posmatram, ali pri tom me obuzima samo jedno, osećaj usamljenosti i uverenje da je mnogo zločina, počinjenih u takvim kućama, ostalo nekažnjeno.
- Zaboga! - uzrujao sam se. - Kako možete te drage stare domove da povežete sa zločinom?!
- Uvek me ispunjavaju užasom. Uveren sam, Votsone, na temelju vlastitog iskustva da je u najozloglašenijim londonskim četvrtima manje greha i zločina nego u tom prekrasnom i vedrolikom krajoliku.
- Vi me plašite!
- To ima svoj razlog. U gradu javno mišljenje postigne ono što često izmiče zakonu. Tamo nema tako bedne uličice u kojoj vrisak izudaranog deteta ili udarac pijanog muža neće izazvati saosećanje i ogorčenje među susedima. Osim toga, tamo je čitav aparat pravde nadohvat ruke i dovoljno je da ga pokrene jedna jedina reč. Između zločina i optuženičke klupe samo je jedan korak. Ali, pogledajte te kuće na osami okružene poljima i njivama. U njima žive neuki ljudi koji o zakonu znaju vrlo malo. Pomislite na paklenu okrutnost i prikrivenu zloću koja se u njima krije, godinu za godinom, a da o tome niko i ne sluti.

Čak ih se i Šerlok užasavao a kamoli mi. Pluščina za defku.

bio i neki komedija - horor na ovu temu ore par godina.

Da nije možda ovaj?

au, kako dobra, odlična, više nego odlična :D pluščina od veeelikog ljubitelja britanskih krimi drama :D

"..skotovi bolesni " :D +

Kome se dopada ova defka, neka obavezno pogleda ovaj film što je Tjomi Lee linkovao, ako već nije. +

Dođi, brale, u Komirić mali, da osetiš kako gedža davi!
+++

"И сви пију чај у исто време, скотови болесни."

+ za ovo ahahhaha

Odlično napisano. +

Podsetio si me na onaj film hot fuzz ! Preporucio bi svima !

Инспектор Барнаби !

"Lokalni sakupljac markica barata otrovima tako dobro da bi skenjao Raspucina iz prve" Ahahahhahah ulepsao si mi noc ovom recenicom +++.

Trisa ja smatram da je dzouns gori od barnabija u midsameru. И сви пију чај у исто време, скотови болеснi ima da napravim majicu sa ovim pa da prodajem

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA +

Nemci su suviše zapostavili Bangkok, koji u bukvalnom prevodu sa engleskog glasi beng kurac: bang kok(cock). Ako me razumete...

Слажем се за идеју за мајцу!