Prijava
   

Forenzičari

Moderni super heroji. Odavno je napušten koncept izlaganja radijaciji/ujeda insekata/upadanja u septičku jamu u svrhu dobijanja natprirodnih moći i ostalih sranja. Sada lepo završiš najprestižniji kriminalistički faks sa najvišim ocenama, pa onda još dva takva, pročitaš (i naučiš napamet) kompletni literarni opus čovečanstva, savladaš kung fu, džiu džicu, kapueru, uzmeš kurs retorike, i postaješ deo elite. Davno su odbačena ona uska, gej odela sa plaštom i kičastom ornamentikom. Odelo, kravata, naočare za sunce.
Super moći -
Dokazivanje najnedokazivijih stvari. Na primer, prosečan forenzičar može iz 93 godine starog nokta sam malog nožnog prsta da dokaže da se baba tog lika svojevremeno pojebala u kukuruzima sa Miloradom iz Gornjeg Dobrog Donjeg i na osnovu toga da uvati podivljalog manijaka iz Borče.
Izuzetna percepcija - forenzičar je u stanju da u zapaljenom skladištu papira pronađe delić istog koji će pod ultra-ljubičastim zračenjem dati karminom napisan broj telefona ubice ili ključnog svedoka.
Solomonska mudrost i fotografski zapamćena enciklopedija Britanika - forenzičar uvek donosi prave odluke, čak i kada je iste nemoguće doneti. Uvek će ispasti najmoralniji lik, pa makar se jebo u dupe čisto kako bi nabavio DNK materijal. Poznaje biomehaniku ljudskog tela jednako dobro kao i proces prerađivanja vune koji je korišćen u osamnaestom veku u Istočnom Timoru, a sa vama uvek može da proćaska o angažovanju Josepa Gvardiole kao menadžera Barselone.

Komentari

Subliminalna poruka : ne pokusavaj da utajis porez, prodjes kroz crveno, bacis papiric na ulicu, popijes vise od dvije case............

"Увек ће испасти најморалнији лик, па макар се јебо у дупе чисто како би набавио ДНК" e, ovo je jedna od najjačih koje sam do sada pročitala!!!

Slazem se. Genijalno i vise nego duhovito.

Nalazim poteskoce da upotrebim hvalospeve koji nisu vec iskorisceni...

Izvanredno!

Sve je vec receno i slazem se u potpunosti.Vrh!

Znam ja šta nisate rekli, štrumfastično! :D

e,da, strumfasticno!:)

Gde te ne nađoh ranije :). Ovo je pravo jebanje mamice.

doonovski, svaka cast

Хахахахаххахахах најјача!

На пример, просечан форензичар може из 93 године старог нокта сам малог ножног прста да докаже да се баба тог лика својевремено појебала у кукурузима са Милорадом из Горњег Доброг Доњег и на основу тога да увати подивљалог манијака из Борче.

Hahahah, pobedilo. što s´ men´ tiče, ja bih ovo odabrala.

primer za odabrane
+ČINA

Wojtece brateee.. Mnogo dobro definisano
+

al trebao si malo duze da napises...