Ма не питај! Али морам да ти кажем да је мени било боље...:))))) колико провала, колико виђених ствари, пијанке...јооојјјјјјјјј бре,а кад помислим да ми се није ишло!
Хааххахахаха ове на мом апарату јесу...али на нечијем апарату су слике са пијанке...оно ја у пиџами чупава пијана...морам да ископам и побришем те слике брука! :))))
NaslovnaDefinicijePosteriKomentariForumČetAutori.Juice · Prostitutke za 1999 dinara · prangija · Mucke i Alo,alo · Njutn · Grožđica · Picajzla · Sad kad bi naišla komšinica... · Denzel Vošington · Uljez u bubnju · Srpski rulet · Plafon · Saobraćajni znak · Prekoručke · Majka · Tu kasa e mi kasa · Može glavom konja da ubije · Istovariti · Pukla čarapa (najlonka) · Veretizan
vukajlija
Forum → Igre na forumu
Спе®мерска екипа 9
« 1 … 37 38 39 »Prikazano 761 - 776 od ukupno 776 .
Мици
pre 8 sati
Е Доцо, озбиљно ти кажем или причај или ћу да пандркнем.:)))))
Др Јанковић
pre 8 sati
Мици,имаш све на ПВТу. :)
Мици
pre 7 sati
Ојса! Видела! :)))
Др Јанковић
pre 7 sati
Занимљиво ових дана,а? :)
Е да,прошлу суботу и недељу сам имао друштво на гајби.
Мици
pre 7 sati
Ма не питај! Али морам да ти кажем да је мени било боље...:))))) колико провала, колико виђених ствари, пијанке...јооојјјјјјјјј бре,а кад помислим да ми се није ишло!
Pufna
pre 7 sati
Др Јанковић
pre 7 sati
Мени се увек иде што даље од мог села. Да немам нет,вероватно бих дрпио трактор,фалсификовао пасош и побегао преко границе. :)
Мици
pre 7 sati
Пуфнице,проговори црна женооооо!!! :)))
Pufna
pre 7 sati
Oooo, Mici, pa jesi ziva? :))
Мици
pre 7 sati
Хаххахаха Доцооо, како би завршио у бувари..аууу....:)))
Пуфнице,јесам, жива,живахна и весела..:)))) Ти?
Pufna
pre 7 sati
Moglo bi se reci i previse ziva, srecna i tako to... :)))
Kako je bilo na putovanju, m?
Мици
pre 6 sati
Предивноооо....имаћеш прилике да видиш слике. ;)))
Др Јанковић
pre 6 sati
А има и слика? А оћеш ли качити нешто овде?
Мици
pre 6 sati
Наравно да има слика...хоћу окачићу неке, вероватно вечерас..ако не буде могло,показујем ти на МСН-у..;)
Др Јанковић
pre 6 sati
Важи. Ал контам да нису баш све за јавност. :)
Мици
pre 5 sati
Хааххахахаха ове на мом апарату јесу...али на нечијем апарату су слике са пијанке...оно ја у пиџами чупава пијана...морам да ископам и побришем те слике брука! :))))
http://www.youtube.com/watch?v=zAMjT8tyOqY
Мени се увек иде што даље од мог села. Да немам нет,вероватно бих дрпио трактор,фалсификовао пасош и побегао преко границе. :)
Наравно да има слика...хоћу окачићу неке, вероватно вечерас..ако не буде могло,показујем ти на МСН-у..;)
profil / odjava
NaslovnaDefinicijePosteriKomentariForumČetAutori.Juice · Prostitutke za 1999 dinara · prangija · Mucke i Alo,alo · Njutn · Grožđica · Picajzla · Sad kad bi naišla komšinica... · Denzel Vošington · Uljez u bubnju · Srpski rulet · Plafon · Saobraćajni znak · Prekoručke · Majka · Tu kasa e mi kasa · Može glavom konja da ubije · Istovariti · Pukla čarapa (najlonka) · Veretizan
vukajlija
Forum → Igre na forumu
Спе®мерска екипа 9
« 1 … 37 38 39 »Prikazano 761 - 776 od ukupno 776 .
Мици
pre 8 sati
Е Доцо, озбиљно ти кажем или причај или ћу да пандркнем.:)))))
Др Јанковић
pre 8 sati
Мици,имаш све на ПВТу. :)
Мици
pre 7 sati
Ојса! Видела! :)))
Др Јанковић
pre 7 sati
Мици
pre 7 sati
Pufna
pre 7 sati
Др Јанковић
pre 7 sati
Мици
pre 7 sati
Pufna
pre 7 sati
Мици
pre 7 sati
Pufna
pre 7 sati
Мици
pre 6 sati
Др Јанковић
pre 6 sati
Мици
pre 6 sati
Др Јанковић
pre 6 sati
Мици
pre 5 sati
« 1 … 37 38 39 ».Ostavi komentar
.Svi podforumi
Aktivne teme iz svih podforuma
.A B C Č Ć D DŽ Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P R S Š T U V Z Ž X Y W Q 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ? ..© 2007-2009 Vukajlija. Sva prava zadržana.
Arhiva · Groblje · Ktitori · Govor · Kontakt
.
http://www.youtube.com/watch?v=rZyVOJ_pht8
SPERRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ccccccccccccccccccccccccccccc....
krajnje je vreme... da se promeni avatar... :)))
De ste spermeri boli vas uvo :)
Ludlo ba
AAAA SSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmmSSSSSSPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRMmmmmmmmm
http://www.youtube.com/watch?v=OFAApDhq9ks&feature=related