Спе®мерска екипа 9

1. Ma nema veze. Ionako je staklena više puta rekla da nema bahanalija pre braka. Pih...

Ništa, evo, ja ceo dan kući lenčario, blago meni. :D Kakav mi je nov avataaaaar??? :))))

2. Пекки, ајде кажи ми нешто, шта треба да урадим да опет напишеш СПЕРМ? :)

Није лош, ако кажеш сперм биће бољи! ;))))

3. Ma zagoreo sam, Mici. Zato ne dodajem r. ;)))

4. О Пекки, имам Циф да те одгоретнем! ;))))

5. Ma neće to pomoći, tome ima samo jedan lek. ;)

6. Јујујујууууу...:))))) Зовем Стаклену моментално!

7. Nema je... A ni električara... A ni maloletne budale... A ni doktora Jankovića...

Pih.

8. Пекки, ја мислим да наслућујем да желиш нешто да ми кажеш. ;)))))

9. Ma pusti ti budalu. Kada zagori ne zna ni šta priča, a hiljadu puta sam rekao sebi da neću pasti na nagone, ali kad si muško... xD

Nego, Mici, šta ima kod tebe? Kako električar?

10. ХАхахахха спика са мном и Елеком је давно готова...:)))) Нисмо се чули ихааај....

11. Iju, jel moguće? Auuuu, pa ti si sama... Bezveze, a baš ste mi bili super par. :) Na pragu sam bio da vam predložim troj... Ups, šta? Hehehe. xD

12. Хахахахахаххахахахаххаааа....будалоооо...:))))))))))
    Стварно си загоретинаааа....:)))

13. Ne znam ja šta si ti pomislila, ja sam mislio na Trojanskog konja. Kao dar. ;))))) :D

14. Ахаааамммм, извини Загоре(тино) :))) моја грешка!

15. E, mislim da sam provalio kako možeš da smuvaš nekog na Vukajliji. Wanna see tips and tricks? ;))

16. Ае молим те Загоре, просветли ме! :))))

17. Dakle, ne znam kako ribe muvaju frajere na Vuki, ali znam šra frajeri rade.

Prva faza - hvaljenje nicka i avatara u nekoj temi (obavezno umesto :) i ;) se koriste :-) i ;-), pa se modovi iznerviraju što je spem i upute ih na PP da se dopisuju.
    Druga faza - nađu temu poput ove gde mogu da se dopisuju do besvesti o raznoraznim stvarima. Lik pokuša da ubedi likušu da joj dođe do broja i preko PP mu da.
    Treća faza - već se poznajete i pomalo zezate jedno drugo u mnogim temama na forumu. To ili može dovesti do kraja (onaj drugi se iznervira) ili to drugome postane simpatično i još više se približe
    Četvrta faza - upoznavanje lično

Ostatak... Pretpostavljaš. :D :)))))))

Jbt, bolje da sam ovo kao defku napisao, a?

18. Јбт. ти имаш читаву теорију о овоме! :))) Стварно ко дефка...
    Е ал има једна фрка, обично то буду везе на даљину па не ваља...:(((

19. Eeeee, ali ako otkriju da su iz istog grada? ;) Oklen s' ti, Mici?

20. ХХАхахха Крагујевац, ти Пекки?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.