Milan 1 navijacki
Barsa 2, verujem da ce ih ugaziti.
Roma X, osim ako Vucinic ne poludi pa da 2 gola.
Za sad je kvota 10,4
Za Valensiju cu jos razmisliti.
Evo i ja da metnem svoje misljenje...Ne postoji sansa,da me jebu 3 crnca i 2 Kineza,da odigram Milan na 1.60(smanjili bar u Meridianu)...a i mrzim ih,tako da ja mecem 2-3 gola. :) Valencia-Salke mecem X,sta koji kurac 1.7 na Valensiju,pa nije Salke boranija,samo navlace ljude...Roma je mrtva ekipa i bice uvek,na kom god mestu igrala,tako da stavljam GG.A Arsenal i Barsu u inat svima 0-2..
Само ћу подсетити на свој бет од 50 јевреја мало пре нове године. Росонери на квоту 30 освајају ЛШ. Само да и даље имају среће са жребом, а ове ретарде ће да избаце на кеца. Бранићу, наравно око полуфинала...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Спремајте се за петак
Šta je u petak?
Вукајлијашки тикет, бему матер.
A toooo, ja mislio neke biće nekih dojava po kvoti 25....
Мртва тема !?
Milan - Totenhem
Valensija - Salke
Roma - Sahtjor
Asenal - Barselona
?
2-3
1
X
3+
1
1
Х-1
1
gg 3+
x-1
px
2+I
Milan - Totenhem 1x
Valensija - Salke 1x
Roma - Sahtjor x2
Asenal - Barselona x2
1-x
x-x
2-x
2-x
x2
1-1
x2
Ne bih ja tako lako otpisivao Salke.
Sastavicu par sitnih tiketa.
milan 1
roma x
valensija x
arsenal 2+
siti 2
ukupno
38,5
Сити је много сумњив.
Siti je karina, metni x2.
Koliko je tačno da Bejl neće igrati zbog povrede?
I Milan je desetkovan:
Bonera
Inzagi
Ambrozini
Pirlo
Abate
Zambrota
Boateng
I još pa njih....
Totnemu fale i Modrić (ne znam da li je igrao sad za vikend), Fan der Fart sigurno nije, sad i Bejl....
Milan 1 navijacki
Barsa 2, verujem da ce ih ugaziti.
Roma X, osim ako Vucinic ne poludi pa da 2 gola.
Za sad je kvota 10,4
Za Valensiju cu jos razmisliti.
Siti ima dosta povredjenih igraca, izbacujem.
Evo i ja da metnem svoje misljenje...Ne postoji sansa,da me jebu 3 crnca i 2 Kineza,da odigram Milan na 1.60(smanjili bar u Meridianu)...a i mrzim ih,tako da ja mecem 2-3 gola. :) Valencia-Salke mecem X,sta koji kurac 1.7 na Valensiju,pa nije Salke boranija,samo navlace ljude...Roma je mrtva ekipa i bice uvek,na kom god mestu igrala,tako da stavljam GG.A Arsenal i Barsu u inat svima 0-2..
Ma x na Valensiju
Само ћу подсетити на свој бет од 50 јевреја мало пре нове године. Росонери на квоту 30 освајају ЛШ. Само да и даље имају среће са жребом, а ове ретарде ће да избаце на кеца. Бранићу, наравно око полуфинала...