Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
picka im materina tesko im je da uguraju gol
http://www.guardian.co.uk/football/2011/feb/24/europa-league-liverpool-sparta-prague
atdhe.fm
Jebo mamu, koga jebe Ngog kad igra stalno a nema pojma? KOGAAAAAAAAAAAAAAAAAA?! JEBO GA ONAJ KO GA JE DOVEO U LIEVRPUL, A LANE ČAMI ČEKAJUĆI NA KLUPI. PU!
Ajde jos Sporting.
Pa da na miru cekam ove u 9.
poveo sporting
Dojajno.
Sad kraj.
izvuče se i liverpul mrtvi.
KuuuujT :D
Увек се извуче глупи Ливерпул :)
Oni su prošli dalje. A ovaj konj Kol je gori od Ngoga.
РЕНЏЕРС 2 2 ТО МАЈСТОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
a kurac
HUHUHUHU!
Mislim da nikada nije bila ovolika mješavina euforije i razočarenja na ovoj temi.
Ливерпул је мноооого слаб.
Cekam Bragu 1 za 750.
Napoli 3+
Siti 3+
Tvente 1
za 1400
po 700 ja i drugar
А у курац, пао сам на Спарту Праг...
Други тикет, вађење.
Eo i mog ljepotana:
Ajaks 1
Dinamo K 1
Viljareal 1
Siti 1-1
PSŽ 1 ;
Indepeniente 1
Majami 2
Boston 2
EDIT: Igrati protiv Liverpula, na Enfildu, sada kad je Keni tu, je besmisleno :))
igrao sam napoli x2 jer je po meni nerealno velika kvota, al pao mi taj zbor rendzersa
Da sumiramo:
Pogođeno Liverpul, Zenit i PSV na prolaz. Čeka se Mančester siti i PSG, isto prolaz.
tiket 2:
pogođen Liverpul iz X u 1. Čeka se Štutgart prvo poluvrijeme bez golova i PSG prvo poluvrijeme X.
Tiket 3:
pogođen Zenit poluvrijeme X, Sporting poluvrijeme X, čeka se Viljareal poluvrijeme X.
Tiket 4:
Zenit kec prošao, čeka se pun kurac ovih od 9.
fin razvoj situacije na ove 2