U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Џанки, ако ћемо реално, на Камп Ноу очекујем најмање гол-гол.
Барси не играју Пујол и Пике, а Арсенал (као и сви Енглези) зна да искористи контре, а има и крила за то (Волкота и Аршавина, пре свега), тако да, уз мало среће, може бити свашта. Брз гол било ког тима на почетку ће много тога одлучити, па оно, видећемо. А не волим доминантне тимове, тако да сам вечерас свим срцем уз Арсенал. Идемо тобџије!
Шта ти ја знам...
Контам да ће бити 3:1, Барса иде даље, разуме се...
А јел игра Фабрегас?
за Сеска не знам, али ако буде играо, свакако ће желети да се докаже пред својим (вероватно) будућим тимом... Рекоше синоћ да је ван Перси спреман, и да игра у стартној...
Океј, видећемо шта ће бити.
Ja sam na jedan tiket stavio prolaz Arsenala, sramotna kvota 3.00!
Čisto da se osiguram jer je 98% ljudi uvjereno u prolaz Barse... A svemir je čudan.
aleksandarkg, volkot ne igra, povreda. racunam da ce arsavin i nasri da odrade posao. fabregas i van persi igraju, mada pitanje je koliko moze van persi da pruzi.. u svakom slucaju necu gledati idiota bendtnera.. barsa ima masineriju u napadu i rupu u odbrani, znaci gol-gol, 3+, 4+ vjerovatno... i prolazak arsenala!!!
LJudi,koji crni arsavin leba vam? Osim ovog userskog gola protiv barce,covek ne moze da se sastavi prethodnih 2 meseca. Gledao sam tekme i u LS i u premijer ligi,ne ume loptu da primi,a kad je primi baci je ko Cirkovic svojevremeno.. Ako on bude igrao,barca ima igraca vise.. MAda,on uvek moze da bljesne i oduci tekmu..
GG3+ je ovde kao da se gadja da ce se igrati 90minuta :D
EVo mojih tiketa
Sahtjor - Roma 2-x @12
Midlsbro x-1 @ 4.7
Salke 1GG @ 4.7 (sad sam video da mi je umesto barce otkucala salke,jebo je ja ako na to padnem)
Preston 1GG @4.2
Doncaster 1GG @4.55
Barca
Preston
Milvol
Hul
Lester
Nots kaunti
Sve gg
Управо сам имао дојаву МИЛЗБРО 1/Х
E jbg,vec sam uplatio..
A evo vam nemestaljka:
Bajern Minhen II - Ofenbah 1 @4
И то сам имао 1-1
znaci bajern II dolazi sigurno,svako ko stize nek uplacuje.. ja potrosio vec sve pare
'ајде џанкиле, испрси онда и то остало, и дајте неки узрок за то, не волим да играм на блеф ништа, па чак ни сигурице...
Ајд одо да одиграм неке гистро дојаве
е јебеш га, кад овако кажеш... има ли разлог, или само зато што је џанки потврдио?
иначе, чуо сам и ја, и вуче ме да бацим више пара и уз кеца да ставим гол-гол (јер ми тако рекоше), али бих волео неки разлог да чујем...
evo ti pa zakljuci:
Direktne utakmice
NEM3 03/08 2010 Ofenbah 4 : 1 Bajern Minhen II
NEM3 08/05 2010 Ofenbah 4 : 1 Bajern Minhen II
NEM3 05/12 2009 Bajern Minhen II 2 : 1 Ofenbah
Jeste da ih ovi glat pelendraju,al vredi pokusati na sprdackom tiketu NE ZA VELIKE PARE!
Al ako ces da singliras,pokusaj iz keca u kec,na 200 din,izvuci ces solidne pare..
EDIT: pola nemacke lige 3 je namestno.. ja sam dva puta uhvatio stutgart amatere, werder amatere,i jednom bajern amatere.. zato mogu da sigurnije nego inace tvrdim da je ovo kec.
Ja sam ispoštovao sa marku i po.
Ја чекам сутрашњи дан.
И да , ценим да ће Рома да прође даље.
иии, почело је. видећемо...
Одиграх неке дојаве
један : нулааааааааааааааааааааа :)