Само да га стоук некако утера, на срећу, руком, навијач, судија, било ко, а челзи рачунам да ће да да гол сад кад мурињо убаци матића мачку.
је л' оно стварно сутра квота 1.8 на фенербахче двојку?
I opet padoh na jednu. Za vikend kacim svoj bilans padnutih tiketa na jednu tekmu. Tj bilans se zna, al cu staviti koliko sam mogao da dobijem a koliko sam ulozio.
Do tad, imam jos onaj kosarkaski u igri, sredu sam preziveo, al tezi deo tek dolazi.
Bratko, to što u Nišu imaš 4 Meridiana ne znači da je mala kladionica. Među najjačima su kod nas, ako ne i najjači. Dobra riba radi ovamo kod Bolnice, pa mi je nekako lepše.
Hteo sam da ukažem na moć kladionica- nahvatao je zet neke zlojave koje se pojavljuju na svakih 10 dana, 5. januara smo uzeli fine pare na Colo Colo- A. Italiano 2-1, a posle toga su se te dojave malo proširile, kvote počele da padaju sa 30 na 4,5 i zadnje dve utakmice koje sam igrao su odložili. Jednu zbog poplavljenog terena a drugu zbog nedovoljno vatrogasnih aparata na stadionu. Sumljivo...
Nisam se dovoljno eksplicitno izrazio :D Te što su im pale kvote su odložili (ove dve sa slike iznad)... Ispobaću još jednu dojavu sa nekim manjim ulogom do 1000 dinara i ako i to odlože ili ne dođe- dižem ruke.
@ujo
И мени га шукно Стразбур, говна водили на крају 3/4 и у 4/4 их сјебе раднички тупави уништи их
odigram vila-wba 0-3 12.minut rezultat je 1-2 jebem vam se s majkama kako vi da date golove u picku materinu
Шта ли се то збива на Вила парку...
ma jebem vam se sa majkom PU bre
3 3 poluvrijeme
pa alo rodjace ne mere tako BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hahaha 6+ prvo poluvreme, koji kurac, ja hteo 0-2 da odigram, sreća što nisam stigao.
Sudije uništile Totenhem.
AJDE STOKO NE BUDI MARVA
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1277151-1157
odigro sam mancester siti 2i3+ gent 1 i marsej iz keca u kec......marsej dosao iz x-1. gent je jos 0:0, a siti dosao
Само да га стоук некако утера, на срећу, руком, навијач, судија, било ко, а челзи рачунам да ће да да гол сад кад мурињо убаци матића мачку.
је л' оно стварно сутра квота 1.8 на фенербахче двојку?
u meridianu 1.7
Kadar nevera. Mislim da im je zeljko jebao mamicu i da sad moraju da dobiju ovo u gostima. Da vrate bar 1 od ona 3 poraza sa pocetka.
I opet padoh na jednu. Za vikend kacim svoj bilans padnutih tiketa na jednu tekmu. Tj bilans se zna, al cu staviti koliko sam mogao da dobijem a koliko sam ulozio.
Do tad, imam jos onaj kosarkaski u igri, sredu sam preziveo, al tezi deo tek dolazi.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1619661_3825152764361_1208806545_n.jpg Ponte Preta- ODLOŽEN... Dundee- ODLOŽEN... JEBITE SE MAFIJE.
Samo da se najebem milosne majke Murinju, Abramoviču i kompletnom igračkom kadru. I ekonomu.
+1
Тону живаца сам изгубио вечерас јебемуматер кад мора да се узму 3 бода против кретена никад да их не узмемо НИКАД. А титеки што су пали, да не причам.
Bratko, to što u Nišu imaš 4 Meridiana ne znači da je mala kladionica. Među najjačima su kod nas, ako ne i najjači. Dobra riba radi ovamo kod Bolnice, pa mi je nekako lepše.
Hteo sam da ukažem na moć kladionica- nahvatao je zet neke zlojave koje se pojavljuju na svakih 10 dana, 5. januara smo uzeli fine pare na Colo Colo- A. Italiano 2-1, a posle toga su se te dojave malo proširile, kvote počele da padaju sa 30 na 4,5 i zadnje dve utakmice koje sam igrao su odložili. Jednu zbog poplavljenog terena a drugu zbog nedovoljno vatrogasnih aparata na stadionu. Sumljivo...
A te sto su pale kvote, jel to proslo?
Nisam se dovoljno eksplicitno izrazio :D Te što su im pale kvote su odložili (ove dve sa slike iznad)... Ispobaću još jednu dojavu sa nekim manjim ulogom do 1000 dinara i ako i to odlože ili ne dođe- dižem ruke.