Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Малага - Гранада 1 @ 2.10
3 за 3
pre 2 sata
51. минут 3-0 хвала лепо
Vala, ubode ga ti opasno. Lepa kvotica bila za neki singl.
Paz' sad preokret Granada! :)
омашила гранада пенал у 44. минуту и онда судили овима да се потврди и заокружи на тикету :D
Нисам имао лове за сингл а исто био доњи срем прошлог викенда и овог рад ал јебига кад нисам имућан
EVERTON DAJE GOL!!!!
Everton - Arsenal GG
Atalanta - Sasuolo 1
Fiorentina - Udineze 1
Vest Hem - Liverpul 2-2
Čukarički - Napredak 1
Каква ће текма да буде Чука - Напредак мила мајко...
Сви пиче кеца а мени није јасно. Разумем ја да се они боре за ЛЕ али неће ни они ни Пазарци да виде ЛЕ. Раднички или Јагодинци ће да буду рећи а Воша узима куп и тако иде у квалификације.
Напредак јесте да је ужасан гост али имају фину екипицу и пада доста голова нањиховим текмама. Ако се добро сећам мислим да су задње 5 у гостима играли ГГ.
А с друге стране Чука игра на мало голова, добијајју 1:0 или 2:1 најчешће.
Ја би играо пол. или крај Х некако ми је то фина варијанта.
Eo i drugi:
Kaljari - Roma 2
Herta - Hofenhajm GG
Sevilja - Espanjol 1
Porto - Akademika 1
Valjadolid - Valensija X v PPX
Samo da ga ne ispušimo na moćnu četu iz bergama lolo
ja stavio pp1vki1 na kvotu 1.6 pa kud puklo.
Šta mislite za ovu Hertu, a da nije broj golova neg' ishod.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1779111_10201924963988600_2607835383347126103_n.jpg
Meni to realan iks, a više vuče na keca nego na dvojku samo zbog domaćeg terena. Opet, u prošlom kolu hofenhajm munuo 3 komada bavarcima. Hm, jebena utakmica.
Zaebana tekma, ja bi reko X.
MA STAVI DVOJKU, PA NEK IDE ŽIVOT.
I ja se slažem s dvojkom na hofenhajm, aupičkumaterinu!
Одиграх ово, задњи пут да пробам малу квоту а већу уплату. Ако опет паднем, правим само 100к тикете за 20 динџи, није ово за мене.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-8892822-1176
Ja čim dobijem platu startujem sa kvotama od 3-5 i ulogom od 20 KM. ĆEMO VIDIMO!
Meni slican tiket ko tilmu. Bazel, sent etjen, monako i odesa ( dosla).
Pa igra li neko sa ovog mog tiketa, sve 0-0 upickumaterinu.
Napokon golovi, i to ga dade Nica, ne kladim se više, nije ovo sport za mene.