Кладионица

1. Pa nisi samo na Real pao, tako da ne vidim u cemu je problem? :D

2. Зато си још у животу лоло

3. Bravo za autora Tobdziju koji je postavio dobitni tiket danas! :)

4. JEBANJE 18+
    http://prntscr.com/393lg3

Kako me je usrao Real hahah a odigrao sam da dolazi na poluvremenu samo zato sto je bila bolja kvota

5. александаркг
    Spartak M. 1, bešiktaš x2, šalke x-1, osasuna 1, marsej x, kvota 60 okruglo, a fin tiketić.

само да осасуна не добије, марсеј ме ујеба у осамдесет деветом.

6. blejim danas u kladzi prilazi mi daunovac romske nacionalnosti kaze brate da mi popunis tiket(ukratko trajalo je dugo objasnjavanje),kaze za 50 din stavi mi 3 tekme koje mislis da ce doci ja sta cu ,uzmem onu listu gledam i rekoh ajde salke sigurna pobeda ,osasuna x,i monpelje 1x ,valjda je bio dobitak 400-500 i evo sve dodje monpelje ga primi u 89. sad mi zao :(

7. Zato i ne dobijas jer pomazes ciganima...

8. meni idu na kurac mnogo ,slobodno mogu reci da ih mrzim ali ovaj neki mentalno zaostao drzi pare u rukama prakticno moli :(

9. Pederski je sto nisam zakacio kada sam uplatio a kurcim se tiketom, ali sam bas ponoson na ovaj tiket, a i realno boli me patka sto je pederski lolo

http://i.imgur.com/QyQgVcl.png

10. Bravo Somi!
    Aj sad ti pohvali mene. lolo

11. Bravo Papete, svaka cast lepi :))))

12. Jel znat ljudi neki sajt koji pokazuje sastave timova pred mec, ko je povredjen, koje su statistike za odredjeni mec, promene kvota i tako te stvari?

13. Jebo te bog, odigram boston h1, atlantu h2, majami dodatne poene +, i mrtvi detroit h2, da ne izgube sa više od 10.5, treću četvrtinu izgube 32:24, četvrtu gube 30:10, pa da l' je bre moguće u pičku lepu materinu da toliko nemam sreće i da su oni toliki indijanci mrtvi seme im jebem.
    edit: 28 sekundi do kraja, +10 za čikago, detroit ima ceo napad. ako daju koš sad, ovi će da im pljusnu trojku u poslednje dve sekunde, ubeđen sam.

14. pa majku im jebem.

15. Haha, čikago ceo poslednji napad tapkao loptu džentlmenski, hvala mu :D

16. Freiburg-Braunschweig 1 @2.2

Ovaj Braunšvajg mi je mnogo smrdljiv tim ali su nekako simpatični. Ipak, Frajburg protiv njih nema poraz u međusobnim duelima (9-1-0) a samo je jedan meč igrao nerešeno. Poslednjih šest je dobio.

Fulham-Norwich 1 @2.25

Norič je na poziciji ispred Fulama (jedna iznad opasne zone) sa 5 bodova više. Nekako se očekuje da Fulam hvata poslednji voz jer je ovo jedan od onih mečeva koji vrede 6 bodova zbog utakmice sa direktnim rivalom za opstanak. Eventualnom pobedom, Kanarinci će biti na dva stepenika iznad Fulama što je svakako nadoknadivo u narednim kolima.

Cambuur-Vitesse 2 @2.00

Kambur je sa šest bodova iznad opasne zone, recimo delimično siguran dok se Vitese bori sa PSV-om i Twenteom za poziciju 3 ili 4. Ono što plaši jeste forma Vitesea koji u poslednjih četiri kola ima dva poraza i dve nerešene, ali ni domaćem Kamburu ne cvetaju ruže. Međusobni duel je naravno na strani Vitesea (3-2-0).

17. Modena q, lil 1, barsa 2i kardemir 0-2 za 500 kvota 4,6 cini mi se. Ovaj kardemir zadnjih 6-7 utakmica igrao od 0-1.
    Empoli, mehengldabah,lovcen, diosgyor, galatu na pobede i vba i wolfsburg gg, kvota 35.
    Monako, kristal palas, borac cacak, brajton i nots kaunti taj sam onako bzv stavio.
    Ecce. Pre par strana sam postavio dva sajta sa statistikama.

18. Šta mislite za ovaj Stouk-Njukasl ishod?

19. Meni to nesto lici na neki x al nisam gledao statistiku i tabelu nego sinoc kad sam sastavljao tiket to mi delovalo ko x.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.