Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ej ljudi sta ce pre uci 2 na napoli ili 3+ na valenciu villareal
http://www.lemon-tips.co.cc/
jeeej idemo da padamo kao i juče
7+ na aston vilu
Juče uzeh nešto sitno, nekih 600din, milina.
Danas odigram ovo:
Prvo zez tiket (ako dodje, alaV vera):
Blackpool - Arsenal 1 (7,00)
Aston Villa - Newcastle 2 (4,20)
A ozbiljno:
Rangers 2
Ajax 1
PSV 1
Atletico Madrid 1
Lyon 1
Pa ako uleti, bilo bi kulj.
Nedjelja 14:30, Blackpool-Arsenal
blackpool jedini od malih klubova neigra bunker protiv ovih najjačih...blackpool je dao gol na zadnjih 39 utakmica kući (serija traje više od godine i po) a primio na zadnjih 18 utakmica kući...sve premierligaške utakmice kući (njih 14 dosad) su bile GG a samo protiv aston ville nije bilo i gg3+...protiv jačih klubova su igrali kući: man.utd. 2-3, chelsea 1-3, liverpool 2-1, man.city 2-3, tottenham 3-1...na ruku ide i što je blackpoolu ozlijeđen prvi golman i što arsenal ima isto ozljeda pogotovo u obrambenom dijelu (sczescny,fabianski,djorou,ramsey,denilson,vermaelen).
Moji predlozi: GG, GG3+, 4-6, 3+pp, 1+I & 2+II...
A kao bomba dana,upravo ovaj mec 1 @6.2 ili iz prelaza 2/1
I meni je GG Blekpul...Ali najveci fiks mi je Zvezda u golove...2+pp,3+,4+,moze i 3+pp da se proba.Cukaricki ubedljivo najgori,Zvezda sigurno zadovoljna igrom u derbiju ima da napadne i da da sto vise,plus lepo vreme,bice dosta ljudi,pa ce i za njih da se igra malo.Jedino sto nece igrati prva postava,ubacice 3,4 igraca koji do sad nisu igrali,ali protiv Cuke mislim da je to nebitno. 2.25 je 2+pp,ja cu singl na 2 soma da stavim,a golove svuda na tiket...
отвара се кладиЈоница преко пута моје гајбе, јаоо кад би усп`о да се уфурам да шљакам ту, како би било дивно
Jel, u Mocartu, kad se učlanim i dobijem karticu, moram li uvijek da joj pokazujem karticu kad se kladim ili šta...? Na koju foru on obračunava te bodove, kontam da treba tu karticu provući ili šta već...
U Premijeru npr. ne moram davati karticu na uvid već samo broj igrača.
Svaki put kad uplacujes tiket,uz onaj papiric das mu i karticu.. on je ubaci tamo negde,i onda sve sto si igrao ide na tvoj racun..
Sistem izracunavanja bodova nznm bas najbolje,al pise na sajtu..
A učlanjenje je džaba?
Da naravno.. Treba ti licna karta i nista vise..
Jos jedan predlog,igrajte na golove danas!
Lepo vreme svuda, prste golovi samo tako.. Evo juve 3:2 zavrsi (umalo da me obori).
Juce je jedan lik stavio 1000 din na sistem 6+7/7
i odigrao 7 engleza 2+pp.. doslo 6 i covek ih ossasavio za 55k
Ja Juve 3+ ufatio...Ima finih utakmica danas,Malaga,Marsej,pa i Herkules su mi kecevi.Kao sto rekoh,stavio sam 2000 na Zvezdu 2+pp,i ako uspem da nadjem 100e,stavicu na 3+,kvota 1.5,eto para niotkuda... :)
Ajde Twente uvaljaj ga mamu mu
Ne stigoh na vreme da postavim, al evo šta odigrah da ne ispadne da se kurčim ako prodje :)
PSV 4+
Bajer Leverkuzen 4+
Kvota 4.1
Dandi Junajted 4+
Jang Bojs 4+
Kvota 5.6
napoli jebe!!
ste videli sinoc heracles,to meni bio fix zivota...samo sto kreten nisam singlirao...bratine sa 10 igraca dali 6 komada...to ni barsa ovi jadnicima ne moze da uradi...
ako partizan kiksne a trebalo bi igrajte slobodno 5+ na zvezdu!
hahhah ja postavljam post a domacini poveli!!!!to kralju!!!!!zvezdina je titula!!!
THIS IS... SPARTAAAAAAAAAAAAAAAK! :)
KOJI SU OVO LOPOVI PA OVO SE NE SVIRA NI U 10. LIGI ALZIRA....AU ZIVOTE...JEBEM TI DRZAVU I TOLETA GLODARA.....TREBA SPARTAK DA VODI 3-0 A NE DA OVI GOVANARI DOBIJU I BOD....AU ZIVOTE..