Šta mislite o grandžu?

1. Čavez, video sam na tvom profilu na Jutjubu kako si odsvirao Natšel. Sviđa mi se. :)

2. Да, и ја гледо. Чавез јебе. :))

3. Hvala ljudi, ali meni iskreno i nije nešto odsvirano, jer je pesma ritmički jako jebena, ali je toliko volim da je to nešto vanzemaljsko. Ako bude prilike da sa bendom snimimo Down in a hole, kačim za grandž koljege! (:

4. Okačio bih i ja neki kaver pesme Natšel ili Daun in a Hol, ali ne znam da pevam, a i bez pevanja bi izgledalo... pa, nekako. :(

5. Još mi drugar dao one skraćene rukavice, bez prstiju, pa sam bio u onom unplugged elementu kao i oni, koja moć. :D

6. Скино пар албума од оних Сабатаја са прошле стране. Пријатно изненађен, с обзиром на то колико су непознати. И не серу много на енглеском, што је још један плус. Да их изрекламирам још мало, имају све албуме за скидање на сајту
    http://jewysabatay.com/jewy_sabatay_Xl.htm#

7. ееелис ин чејнс јоооооој :)

и даље један од омиљених рок бендова, редовно преслушавам онај емтиви анплагд концерт. а и средњој сам са ортацима имао АИЦ трибјут, имали пар свирки. ја био вокал. саћу видети дал уопште имам још негде те снимке.

8. Najjači anplagd ikada, zauvek. Signed.

9. Chavez daj link za tvoj natšel. Da čujem... :)

10. Оу ноу. Јебо ову годину.
    РИП.

11. Jeba ga na kraju će ostati Lady Gaga i Karleuša...

12. da nije bilo njega nebi bilo ni grandža ,a da nije bilo grandža nebi bilo ni britpopa.
    nil jang kriv si za sve :D

13. Grandž= Alisa u čejnsima, ostali mogu da im stanu u red za autogram.

14. Ја до скоро нисам слушао гранџ, само сам се још одавно ложио на Нирвану и то... Сад скоро ми даде другарица Прл Џем и Алис Ин Чејнз... Мајко моја, отровах се. Посебно АИЦ, (ово ће звучати геј) песме су им толико дубоке и јаке да ја немам речи. Већ једно два месеца се дрогирам АИЦ-ом као нездрав... Натшел, Даун ин а хоул, Блид д фрик, Вуд, Мен ин а бокс, Лав хејт лав, Си ов сороу, Рустер, Џанкхед. Само неке од песама, кад још додамо и онај невиђено добар МТВ Анплагд... Мислим да имамо моју омиљену групу. (:

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.