Ko posljednji pobjednik 75

1. Ја из приватних разлога избегавам да причам о себи као о правнику, само кад ми је неизбежно. Тако да ако буде још набрајања, слободно ме прескочите.

2. Ja sam bas tipicni predstavnik te kategorije... Za svaki pravni savet, meni se obratite. :)))

3. Cena verovatno zavisi od složenosti problema? :)

4. Jao, Mar, gde nađe poeziju za prevod... :)) To je najteže :) Baš nam je naredni tekst za prevod neki pravni, plus ima nešto i o Ustavu, mnogo se radujem, uf... :)

5. ja cu to imati u subotu FMN, vidjecemo kako cu proci....

6. Forget, ako treba pomoc...ne garantujem preciznost, ali mastovitost... :)))
    Ti meni Ustav, ja tebi pesmu, i svima lepo.
    A Predrazinjo, ako uspes bas toliko da zakomplikujes...dogovoricemo se. ;)

7. hvala na ponudi al ako ne naucim niko mi ne moze pomoci, nije nista komplikovano samo treba preci cak 20 listova bar 2 puta pa vidi koliki sam lijeni kreten :)

8. E, joj... :) Pa, ajde, pređi to, stići ćeš...

9. dacu sve od sebe a to je malo :)...salim se nema sanse da ja padnem engl uvjek se izvucem nekako :).....nego sta se radi u svijetu filologa?

10. Dvocifren broj? Kako je tebi lepo...

11. Eee... Radi se... Domaći, prevodi, lektira, eseji, svašta :)

12. ne daj boze da za engl dobijem trocifren za kolokvijum......:)....za pravne predmete su po oko 150-200 strana uglavnom......

FMN nekad sam volio da pisem to je trajalo jedno polugodiste u 4-tom tjerala nas profka posle mi dosadilo, da budem iskren nisam ja za to, to je za ljude kojima se nesta desava u zivotu :))

13. Ko nema zivot, taj nema ni eseje! :))

14. za divno cudo eseji su mi jedno vrijeme dobro isli, mora da sam mnogo mastario :)

15. Pa ne dešava se ni meni nešto posebno, ali mora nešto da se piše, vežba se writing skill :)

16. i koliko ti exp treba za next lvl?:P

17. nagurah gejmerskih izraza zaboravi :).....kako ti ide koja si godina i tako to, kakvi su vam smjerovi...

18. Ledeni je bas poetican veceras... :))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.