U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ја из приватних разлога избегавам да причам о себи као о правнику, само кад ми је неизбежно. Тако да ако буде још набрајања, слободно ме прескочите.
Ja sam bas tipicni predstavnik te kategorije... Za svaki pravni savet, meni se obratite. :)))
Cena verovatno zavisi od složenosti problema? :)
Jao, Mar, gde nađe poeziju za prevod... :)) To je najteže :) Baš nam je naredni tekst za prevod neki pravni, plus ima nešto i o Ustavu, mnogo se radujem, uf... :)
ja cu to imati u subotu FMN, vidjecemo kako cu proci....
Forget, ako treba pomoc...ne garantujem preciznost, ali mastovitost... :)))
Ti meni Ustav, ja tebi pesmu, i svima lepo.
A Predrazinjo, ako uspes bas toliko da zakomplikujes...dogovoricemo se. ;)
Treba neka pomoć?
hvala na ponudi al ako ne naucim niko mi ne moze pomoci, nije nista komplikovano samo treba preci cak 20 listova bar 2 puta pa vidi koliki sam lijeni kreten :)
E, joj... :) Pa, ajde, pređi to, stići ćeš...
dacu sve od sebe a to je malo :)...salim se nema sanse da ja padnem engl uvjek se izvucem nekako :).....nego sta se radi u svijetu filologa?
Dvocifren broj? Kako je tebi lepo...
Eee... Radi se... Domaći, prevodi, lektira, eseji, svašta :)
ne daj boze da za engl dobijem trocifren za kolokvijum......:)....za pravne predmete su po oko 150-200 strana uglavnom......
FMN nekad sam volio da pisem to je trajalo jedno polugodiste u 4-tom tjerala nas profka posle mi dosadilo, da budem iskren nisam ja za to, to je za ljude kojima se nesta desava u zivotu :))
Ko nema zivot, taj nema ni eseje! :))
za divno cudo eseji su mi jedno vrijeme dobro isli, mora da sam mnogo mastario :)
Pa ne dešava se ni meni nešto posebno, ali mora nešto da se piše, vežba se writing skill :)
i koliko ti exp treba za next lvl?:P
Ne razumem :))
nagurah gejmerskih izraza zaboravi :).....kako ti ide koja si godina i tako to, kakvi su vam smjerovi...
Ledeni je bas poetican veceras... :))