Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Moram ujutru u 6 da ustanem :(
I prethodna dva dana sam spavao jako kratko. :(
Će izludim
Пао сам скроз од тренутка кад сам схватио да сам се жестоко и непоправљиво усрао сам себи у живот и на све то још се зовем Мирко.
aj, ime ti je još i dobro.
реци шта те мучи :( можда могу да помогнем, макар неким топлим речима...
Пао сам скроз од тренутка кад сам схватио да сам се жестоко и непоправљиво усрао сам себи у живот и на све то још се зовем Мирко.
Mirko pazi metak! xexe
znas da tucha materi reshava sve :)
Stevan je Mirko?!?
Šta je sledeće, bogo moj?
Šomi je Tomislav, ollanik - Milun, a valsinarb90 - Svetozar?
http://i.imgur.com/QEnNVr6.jpg
po mom niknejmu jasno se vidi da se zovem milun
Myloon, mislim kul je u suštini.
DJ Myloon feat. Stojadin MC
Šta je sledeće, bogo moj?
Šomi je Tomislav, ollanik - Milun, a valsinarb90 - Svetozar?
Pa i to bi bilo bolje nego da se zoveš Orez Drol :)
Inače, ja se zovem Radomir. Nije tako loše...
нераде ме дроге :(((
Makar imaš normalno ime.
Auuuuuu, kako si me ubedačio sad... Nema utehe za mene.
Ti si imala banku boli te kurac.
Ubili ste Vidri temu!
Sad kad su devedesete ponovo u modi, možda novu da otvorim...
ČEK STEVA JE MIRKO?! My whole life is a lie!!!!
Валдемаре, градоначелниче!
Е, сад сте најебали. Кад Видра дохвати неку оклагију па крене редом да бије...
Šalim se, zovem se Vladimir.
nisam znao da na singidnumu mora da se uči :(