Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ilu iz on FAJRRRRRRR
Ne znam šta mu je, sve lepo radi: svetla, sirena, volan, sve. Samo neće da se kreće.
Možda je tužan
http://i.imgur.com/gchPV56.png
citiraj mu pesmicu s partizankinog profila
mozda ce mu biti lakse
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
E moj konjiću bijeli, moje desno krilo!
Gdje je doba ono, gdje su dani oni, kad je srce puno rahatluka bilo?
Znaš li čase one: pozno sunce grije, vrhovi munara kao vatra gore; a svuda iz bašča miris đula vije.
Mi se povraćamo iz lova, iz gore; a ona na svojim demir-pendžerima stoji ljepša od večeri i od sabah zore: na me čeka, gleda i časove broji kad ću proći. A ja, kad bih blizu bio, slao bih joj pozdrav kuburlija svojih. Ona sa pendžera đul i behar mio prosula bi hitro, i ko snijeg na me pahuljice meke padale su tiho, kao da su sevdah ćutile i ame.
O kako je tada puno sunca bilo! A sad?
Svuda mutni oblaci i tame
Kako mi je srce jadno, kao da ga neko bode, te sve plače i sve pita:
kuda moja mladost ode?
Je li griješna sabah zora, il nebeska sjajna zvijezda;
je li griješna ljubav moja, kao ptica iz gnijezda, ko glas ptice iz gnijezda?
Je li grešna sabah zora, il nebeska sjajna zvijezda;
đe mi to prođe ljubav moja, kao ptica iz gnijezda, ko glas ptice iz gnijezda?...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ti si baš neki zao čovek, pa samo što se nisam rasplakao od ove lirike.
Iš
http://www.youtube.com/watch?v=vodd6C5ryUU
soundtrack of my life :'(
upali se auto kantov pls
Ćerkice vidjele ovo i sad hoće da ih vozim u avionu:
https://www.youtube.com/watch?v=pSWDW18ygaw
A ne znam voziti avion :-(
pukni im po samar i mars na spavanje!
Cuj da ih vozis u avionu lol
Papete, nema šamaranja djece, osim ako su tuđa, punoljetna i samo po gujsci. Jbg, kad sjednu u Reno klio poslije ovoga, ne znam šta bih im rekao ;-)
hahah znao sam da ne tuces decu. Greska velika.
Mazi mi se :o(
ako si punoletan i nisi celticovo dete, mazice te on po guzici ;o)
Lukse ti imaš ženu, ne zajebavaj. Osim ako se romantika ne gubi u braku hohoho
Današnja dijeta:
Veliko pakovanje punjenih grisina, kesica onih brusketa, 4 trougla zdenka sira, celo pileće belo, ceo porodični hleb (tako se zove zbog veličine), 6l kole (4l Zero i 2l obične), 2 pakle Lakija popušene a treća načeta pre dva sata, sad je na pola puta.
Realno gledano, brzo ću se pridružiti Bohoru.
Prove, moji problemi su ništa kad pročitam tvoje muke :-)
Olakšavajuća okolnost je što sam ustao pre 6, što znači da je sve ovo uneseno u organizam za nekih 17 sati, što u mom slučaju nisam haos koliko može biti.
Prove, tebi fazon pantljičara ima dijabetes i giht
I pušačku nogu