Uvidio sam da mi moji kristalno čisti i savršeno zdravi zubi, koji kao da su ukradeni iz reklame za kolgejt, poprimaju žućkastu boju. E neš kolega. Sve mi diraj al' u zube nemoj.
Od pre par meseci samo motam i to samo Zlatna Virdžinija. Pre sam pušio marlboro lajt, naročito meki, ali od kada sam ovo probao sve pakovane pljuge su mi kao da sisam auspuh. Ovo je jebena čokolada u obliku dima i ne, nema ukus čokolade, ima ukus žurke u sultanovom haremu.
Pa 15 godina sam pušio Marlboro Lajt i onda sam probao ovaj novi Camel Black i od tada pušim Camel. A i zakleta sam Grobarčina pa mi to što je crna pakla...do jaja.
Pa probaj ovaj crni. Svi ostali su stvarno bili loši ali ovaj je dobar.
A opredeljenje. Na tekmama sam preko 15 godina i svi znaju ko je avangarda ovog grada i čije je Beograd.
Virdža ima na dva mesta - kod onog finog fegetka u prolazu između Kneza i Čika Ljubine, 750 dindži 50g, on uvek ima garant, i na Obiliću, znate mesto, tu je bila 650, ali nisam proverao poslednjih par meseci - jebiga, ovaj u Knezu mi bio usputniji. Inače je fora što se ne uvozi zvanično, moraš lepo da pitaš. Videćeš da nema ni akcizu ni umrlicu.
Prestajem pušiti!
Uvidio sam da mi moji kristalno čisti i savršeno zdravi zubi, koji kao da su ukradeni iz reklame za kolgejt, poprimaju žućkastu boju. E neš kolega. Sve mi diraj al' u zube nemoj.
Vinston blu-najlepša cigara na svetu
Od pre par meseci samo motam i to samo Zlatna Virdžinija. Pre sam pušio marlboro lajt, naročito meki, ali od kada sam ovo probao sve pakovane pljuge su mi kao da sisam auspuh. Ovo je jebena čokolada u obliku dima i ne, nema ukus čokolade, ima ukus žurke u sultanovom haremu.
https://images.waitrose.com/images/products/10/LN_091715_BP_10.jpg
Ariel, koliko košta i gde se najlakše nalazi? Neupučen sam a razmišljam već neko vreme da motam...
Аријеле, заиста, где си набавио Вирџинију? Негде у БГ-у? Пожури са одговором, мени треба исто то, а кажу да можда има на Обилићевом венцу.
Ariel kobjasnio, golden virdžinija satire. Još ako imaš filterčiće i kvalitet tanku rizlu vrhčina. Satire Drumm kurcem u pičku.
Е и мене занима. И колико плаћаш.
Винстом блу стоес <3
а кад немам пара онда димим сарајевску :)
Гумени, видећу ја сутра на Обилићу, па ти јављам увече, ако се већ Аријел не јавља. Мени је леп и овај Нелле, али контам да је Вирџа боља.
Pa 15 godina sam pušio Marlboro Lajt i onda sam probao ovaj novi Camel Black i od tada pušim Camel. A i zakleta sam Grobarčina pa mi to što je crna pakla...do jaja.
Камел јее срање. А и опредељње :)
Океј Дане, жемо.
Marlboro Gold + Zebra
Pa probaj ovaj crni. Svi ostali su stvarno bili loši ali ovaj je dobar.
A opredeljenje. Na tekmama sam preko 15 godina i svi znaju ko je avangarda ovog grada i čije je Beograd.
marlboro light
Мени црвено- бела; Марлборо Флејвор. :))
Ђиласов?
Na žalost u tom smislu njegov.
Chesterfield...pušim ga zdušno već skoro dve godine....
Virdža ima na dva mesta - kod onog finog fegetka u prolazu između Kneza i Čika Ljubine, 750 dindži 50g, on uvek ima garant, i na Obiliću, znate mesto, tu je bila 650, ali nisam proverao poslednjih par meseci - jebiga, ovaj u Knezu mi bio usputniji. Inače je fora što se ne uvozi zvanično, moraš lepo da pitaš. Videćeš da nema ni akcizu ni umrlicu.