Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. celte mislim da sam u Tempu kupio.

@Sanitarni
    To je ja mislim akcija koja trenutno traje. Inace, koliko znam, nemaju toliko razlicit asortiman.

http://www.worthingtonsale.com/images/whiteshield_page.png
    Ovo sam uzeo tu, englesko, i onako.. njah..

2. carski, franciskan vel u tempu :)

inace, ne znam kakvo je flasirano, al kod njih u pabu nisam bas voleo njihovo "domace" pivo.

3. da be :) u onom delu gde ima poneka flasa samo tih inostranih.
    Sto se samog piva tice, ok je skroz. Gorce je dosta od lagera, i ima neku malo cudnu aromu. Mozda nije cudna, ali kada loces uglavnom lager, ovo ti dodje cudno. I nekako sto ga vise pijes to ti se vise pije, meni bar. Bezveze je samo sto je u 0,33 flasi.

4. Gde je veci izbor tih stranih piva sad,u disu ili tempu?

5. e moj sanitarni sta je tebi neznano

baltika u velikoj limenci ima ukus povracke slatko je i gorko onako, ne valja mi to nista
    uzo sam danas ginisa kao kafu da sam popio mozda je do mene

6. dis na autoputu nema piva van izlozenog u frizderu koliko me secanje sluzi
    tempo ispod bolji malo
    e da korona jeste govno

7. @velikiblek
    Trenutno mozda u disu, ali u tempu imas piva, i to sasvim ok piva, koja nemas u disu, a i obratno.

8. PROSEČNA SRBENDA
    e moj sanitarni sta je tebi neznano

jedino da u disu ima toliki izbor stranjske pive ;)

ima i u onoj aromi par nekih koje nemos naci svuda.

9. dole kupus gore nebo-to je futog bog te jebo

10. brate, ti si bas postao pivski hipster kad pijes pivo koga nema ni na guglu

11. http://www.ratebeer.com/beer/dogma-hoptopod-ipa/419546/
    Evo ga Celte.
    Novi kraft u Srbiji, otvorio jedan od ljudi iz Minersa (spominjao sam pab ovde). Tehnolog čovek. Brutalna IPA. Verovatno najbolja u Srbiji trenutno.

12. Mogli su nešto drugo na etiketu, gde nađoše hobotnicu jebala ih ona...

13. Ima cela priča iza imena i zašto je oktopod na etiketi. I glava mu je rađena na fazon šišarke hmelja. Plus je hop hmelj na engleskom.

14. Ima cela priča iza imena i zašto je oktopod na etiketi.

Popiješ 8 komada i priviđa ti se crno dete kako jaše hobotnicu lolo
    Nisam probao pivo godinu dana fazon a bleji mi limenka paulanera u frižideru, kad sam karakter jbga.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.